Afrika 

Möte med det vilda & äkta!

Kenzan Tours har samlat det bästa i Afrika på ett enda ställe! Här kan du få en överblick över alla de fantastiska upplevelser som Afrika erbjuder!
 Östra Afrika Flex

Vår största satsning är vårt Östra Afrika Flex-program. Sy ihop din semester med safari och boende i Kenya, Tanzania, Zanzibar, Seychellerna, Uganda och Rwanda enligt egna önskemål! Möjligheterna är många, när du reser med oss! Om ni är ute efter att ha full flexibilitet när det gäller val av safari och boende i Östra Afrika, så är detta något för er! Här väljer ni bland marknadens största utbud av safari samt boenden som passar just er. Detta för att ni ska få den perfekta resan! Prismässigt blir det ingen skillnad om ni väljer en av våra färdiga paketresor eller om ni syr ihop en resa som ni helst vill ha den.
 

Färdiga reseförslag

Vi har plockat ut det bästa av Afrika. Vi vill att ni ska få en totalupplevelse av det bästa Afrika har att erbjuda. Är ni ute efter unika platser som få turister satt sin fot i, eller söker ni efter trygga och välbesökta resmål? Vi kan erbjuda er precis det ni söker.

Våra största satsningar är just till Tanzania, Zanzibar, Kenya, Sydafrika, Uganda, Botswana, Madagaskar och Seychellerna. Äventyrsresor, safariresor, bröllopsresor, familjeresor, sol & badresor, budgetresor: Vi erbjuder er en enorm valfrihet på researrangemang som passar alla! Hos oss får ni en enorm frihet: vi syr ihop er resa så den passar just er!

Vi satsar på att ha det bredaste utbudet i Skandinavien, på resor till Tanzania och Kenya, som med enkelhet kan kombineras med Zanzibar, Pemba Island eller Seychellerna.

I östra Afrika har vi vår egen lokala organisation med guider/chaufförer, bara för att vi ska se till att resan uppfyller våra och våra resenärers förväntningar och krav. Ytterligare en trygghet för er som reser i östra Afrika är att vi ansluter er till Flying Doctors försäkring.

I menyn till vänster kan du klicka på ett resmål som intresserar dig. Vi visar några exempel på resepaket och priser, men det är bara exempel Om du hellre vill skräddarsy din resa, bara ring eller maila oss så räknar vi snabbt fram en offert till dig med ett pris som du kan lita på. Våra priser innehåller nämligen alltid alla flygskatter och avgifter.

Klicka på kartan uppe till höger för en större bild!