Jul- och nyårsresor

Våra jul- och nyårsresor

Funderar du på att resa bort över jul och nyår? Ta en titt på våra erbjudanden här nedan. Vi har både solresor och rundresor med kultur- och naturupplevelser.

Centralamerika

Kuba
Upplev genuina Kuba! Vi har flera avgångar från Skandinavien under jul och mellandagarna. Välj något av våra programförslag eller låt oss skräddarsy din resa till Kuba. Se avresedatum och förslag på program här.

Costa Rica
I Costa Rica får du unika naturupplevelser, kan välja bland både lugna och nervkittlande aktiviteter som passar hela familjen och koppla av vid vackra stränder. Välj bland något av våra programförslag eller skräddarsy din egen resa. Läs mer om avresedatum och programförslag här.

 

Afrika

Tanzania & Zanzibar 
Åk på en äkta safari i Tanzania och kombinera med sol och bad på vackra Zanzibar. Du väljer själv safariprogram och om du vill starta eller avsluta med safari. Se datum, flygtider och fler detaljer här.

Zanzibar
Fira in det nya året på vackra Zanzibar! Vi skräddarsyr din resa med 12 nätters boende på valfritt hotell. Läs mer om vår nyårsresa till Zanzibar här.

 

Indiska oceanen

Seychellerna
Seychellerna är ett orört paradis med några av världens vackraste stränder. Resmålet passar hela familjen, och du väljer själv om du vill ta det lugnt på stranden eller utforska öarna med olika aktiviteter. Läs mer om vår jul- och nyårsresa till Seychellerna här.

Maldiverna
Res till Maldivernas paradisstränder och koppla av med sol och bad. Du bor bekvämt på ekolodgen The Barefoot Eco Hotel som ligger direkt på stranden. Läs mer om vår jul- och nyårsresa till Maldiverna här.

 

Asien

Sri Lanka & Maldiverna
Följ med på en upplevelserik gruppresa och utforska Sri Lankas historia, kultur och natur i kombination med avslutande solsemester i paradiset Maldiverna. Läs mer om vår jul- och nyårsresa till Sri Lanka och Maldiverna här.

Malaysia
Lär känna Malaysia under en kombinerad rundresa med avslutande sol och bad. Ni besöker mångmiljonstaden Kuala Lumpur, landsbygden i Cameron Highlands och ön Penang innan ni kopplar av med sol och bad på vackra Lankawi. Läs mer om vår jul- och nyårsresa till Malaysia här.

Vietnam
Följ med på en gruppresa och utforska vackra Vietnam. Resan startar i Hanoi och fortsätter söderut med slutmålet Ho Chi Minh City. Några av höjdpunkterna är vackra Halong Bay, den tidigare kejsarstaden Hue, Hoi An, Cu Chi-tunnlarna och det tropiska paradiset Nha Trang. Läs mer om vår jul- och nyårsresa till Vietnam här.

 

Våra jul- och nyårsresor