Resa kryssning till Japan Kina Korea med MSC Cruises fartyg
Resa kryssning till Japan Sydkorea Kina MSC Cruises poolResa kryssning till Japan Sydkorea Kina med MSC Cruises spaResa kryssning till Japan Sydkorea Kina MSC Cruises hytt

Kryssning i Asien med MSC Cruises, 11 dagar

Prisexempel: 13 629 kr

En kryssning är ett bra sätt att på kort tid besöka flera länder och se många spännande platser. MSC Cruises tar dig med på en oförglömlig resa från Shanghai till Yokohama. Ni lägger till i japanska Kanazawa känd för sin vackra trädgård, och Kagoshima belägen i skuggan av en aktiv vulkan. Däremellan görs en avstickare till Busan, Sydkoreas näst största stad. Vill du stanna längre i Japan kan du lägga till valfritt antal nätter och ev. landarrangemang före eller efter kryssningen.

Artikelnr: MSCAsien1 Kategorier: , , Etiketter: , ,

Kryssning i Asien med MSC Cruises

En kryssning är ett bekvämt sätt att resa på. Du kan koppla av ombord medan fartyget styr vidare till nästa hamn. Gå iland och utforska nya spännande platser på dagarna, vila ut och njut av nöjen och god mat på kvällarna.

Rutt
Shanghai, Yokohama, Kanazawa, Busan, Kagoshima, YokahamaResa Asien MSC Cruises

Antal dagar
11 dagar/10 nätter

Fartyg
MSC Splendida

Avresedatum
11 september 2019

Vi hjälper gärna till att paketera en kryssning med flyg från Skandinavien. Du kan också kombinera den med valfritt antal nätter och landarrangemang i Japan före eller efter kryssningen. Hör av dig till oss med dina önskemål så tar vi fram ett reseförslag.

Tidtabell

Dag Hamn Ankomst Avresa
1 onsdag Shanghai, Kina 17:00
2 torsdag Till havs
3 fredag Till havs
4 lördag Yokohama, Japan 08:00 18:00
5 söndag Till havs
6 måndag 09:00 17:00
7 tisdag Kanazawa, Japan 08:00 16:00
8 onsdag Busan, Korea 12:00 18:00
9 torsdag Kagoshima, Japan 13:00 22:00
10 fredag Till havs
11 lördag Yokohama, Japan 07:00

MSC Splendida

Hytter
Ombord finns olika hyttyper, alla med förstklassig komfort. Alla hytter har AC, interaktiv tv, wifi (mot avgift), minibar, säkerhetsbox och badrum med dusch eller badkar. Oavsett vilken hyttyp du väljer kommer du att känna dig som hemma på MSC Splendida.

Mat och dryck
MSC Cruises är berömda för sin mat, och måltiderna är därför en av resans höjdpunkter. Ombord finns flera restauranger som serverar mat av hög kvalitet med ett stort utbud av olika internationella specialiteter och delikatesser. Restaurangerna är inredda med största omsorg för att måltiderna ska bli minnesvärda upplevelser. I  helpensionen ingår måltider som serveras i huvudrestaurangen och bufférestaurangen. Vill du bara ta en drink finns flera olika barer att slå dig ner i.

Sport och spa
Ombord finns ett brett utbud av sportanläggningar, bland annat fyra pooler, ett toppmodernt gym, joggingbana och squashbana. I fartygets spa finns bland annat bastu, bubbelpool och turkiskt bad. Du kan också skämma bort dig med massage och olika skönhetsbehandlingar.

Nöjen
Bland nöjesutbudet finns teatershower i Broadwaystil, livemusik i olika stilar, diskotek, kasino och shopping. För att hela familjen ska trivas finns lekområden för barnen och nöjen för tonåringarna.

Vill du inte utforska resmålen där ni lägger till på egen hand finns möjlighet att boka guidade utflykter iland.

MSC Yacht Club
För dig som vill ha exklusiv lyx i avskildhet finns den privata MSC Yacht Club. Denna avskilda del av fartyget är en lugn oas med en exklusiv restaurang, lounger, soldäck, pool och bubbelpooler. De eleganta sviterna har panoramafönster eller balkong, sängar med memoryfoam och en kuddmeny. Conciergereceptionen och butlerservice finns tillgänglig dygnet runt.

Pris

Från 13 629 SEK/person i dubbelhytt inkl. helpension.

Priset är ordinarie pris under billigaste reseperioden. Priset kan dock bli lägre vid kampanjerbjudanden från rederiet. Vi erbjuder samma priser som rederiet, och du får alltid aktuellt pris när du begär en offert från oss.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: MSCAsien1

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Kryssning i Asien med MSC Cruises, 11 dagar”

Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm