Resa till Indien ö strand
Resa till indien broResa till Indien ruinResa till Indien Havelock Island

Avkoppling på Havelocks ö, 10 dagar

Prisexempel: 25 290 kr

Om du längtar bort från storstaden och vill uppleva sol, bad, dykning eller snorkling på en vacker ö så är vår resa till den indiska skärgården ett bra alternativ för dig. Resan erbjuder två veckors avkoppling i ett vackert och mestadels oförstört landskap. Havelock Island har mycket att erbjuda vare sig man vill äventyrsdyka, snorkla, shoppa, åka på sightseeing, vandra i djungeln eller koppla av på stranden.

Artikelnr: SIT1

Avkoppling på Havelocks ö

Detta ingår i resan till Indien

  • Flyg Skandinavien–Chennai t/r i ekonomiklass.
  • Flyg Chennai–Port Blair t/r.
  • Båtbiljetter Port Blair–Havelock Island t/r.
  • Alla flygskatter och andra skatter (ej ev. avreseskatt).
  • Boende 9 nätter i dubbelrum på hotell. Inkl. frukost.
  • Program enligt nedanstående beskrivning.
  • Alla transfers.
  • Engelsktalande guide och inträdesavgifter under rundturerna i Chennai och Port Blair.
  • Engelsktalande assistans vid ankomst och avresa.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst till Chennai
En representant från vår lokala arrangör möter dig på Chennais internationella flygplats och följer med dig till hotellet där du checkar in. På eftermiddagen åker ni på en halvdags sightseeingtur i Chennai då ni besöker San Thomekatedralen, Kapileeshwarars tempel och Marinas strand. Efter sightseeingturen får ni transfer tillbaka till hotellet.
Boende: Residency Towers alt. Rain Tree St. Marys- Green Hotel, inkl. frukost.

Om Chennai
East India Company etablerade sig i södra Indien vid Bengaliska viken år 1639, och byggde då Fort St. George. Staden Chennai, som tidigare hette Madras, växte upp runt fortet. Chennai är i dag Indiens femte största stad och huvudstad i provinsen Tamil Nadu. Trots industrialiseringen är Chennai dock inte lika överbefolkad som andra indiska städer. Staden har goda förbindelser via järnväg, vägar, flyg och till havs, och det har gjort den till ett handelscentrum. Chennai har både en modern och traditionell charm och blandar brittiska influenser med tamilska och hinduiska traditioner.

Dag 2: Chennai – Port Blair
Tidigt på morgonen flyger ni till Port Blair, huvudorten i ögruppen Andamanerna. Efter ankomst på förmiddagen får ni transfer till hotellet i Port Blair och checkar in. Senare på dagen får ni en sightseeingtur på ön då ni besöker Cellular Jail National Memorial och antropologiska museet. Efter rundturen får ni transfer tillbaka till hotellet.
Boende: Peerless Sarovar Portico alt. Fortune Resort Bay Island Resort, inkl. frukost.

Dag 3: Port Blair – Havelock Island
Efter frukost åker ni båt till Havelock Island, 57 km  nordost om Port Blair. Havelock är den största ön i Ritchies skärgård, som är en kedja av öar i östra Andamanerna.
Boende: Munjoh Resort alt. Barefoot Resort – Eco Friendly Resort, inkl. frukost.

Dag 4–8: Havelock Island
Under dessa dagar har ni fri tid och kan koppla av, sola och bada, åka på egna utflykter eller hitta på andra aktiviteter. För dig som är intresserad av shopping, fiske, dykning eller snorkling finns det goda förutsättningar för dessa aktiviteter på ön.
Boende: Munjoh Resort alt. Barefoot Resort – Eco Friendly Resort, inkl. frukost.

Dag 9: Havelock Island – Port Blair
Efter frukost tar ni båten tillbaka till Port Blair där ni får transfer till hotellet för incheckning. Resten av dagen är fri.
Boende: Peerless Sarovar Portico alt. Fortune Resort Bay Island Resort, inkl. frukost.

Dag 10: Port Blair – Chennai – Skandinavien
På eftermiddagen får ni transfer till flygplatsen för att flyga till Chennai och därifrån vidare till Skandinavien eller fortsätta er resa.

Pris

Prisexempel per person i dubbelrum: 25 290 SEK.

Prisexemplet avser resa under lågsäsong med lägsta bokningsklass på flyget. Priset påverkas bland annat av säsong, boende och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Intern kod: SIT1

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Avkoppling på Havelocks ö, 10 dagar”