Kuba salsamusik
Res till Kuba och upplev genuina Havanna där salsan ständigt är närvarande.Trinidad, KubaTorcedor cigarrfabrik KubaViñalesdalen KubaVaradero Kuba

Erbjudande: Kuba jul- och nyårsresor

Prisexempel: 19 900 kr

Res till Kuba över jul och nyår och upplev det bästa av detta genuina land! Vi erbjuder flera avgångar från Skandinavien till Havanna med utresor runt jul. Vi har ett stort urval av olika typer av resor till Kuba den här perioden, såväl rundresor i kombination med paradisstränder som kryssningsprogram och storstaden Havanna med stränderna i Varadero. Vår kubaexpert skräddarsyr också program utifrån dina önskemål.

Artikelnr: KubaJul18 , , ,

Kuba jul- och nyårsresor

Nedan ser du våra fasta avgångar till Kuba under jul och nyår. Vissa av datumen har flera alternativa flyg, kontakta oss för mer information om flygtider. Välj bland våra programförslag till Kuba eller låt oss skräddarsy en resa som passar dina önskemål.

Datum

Stockholm/Arlanda − Havanna
Utresa 21 december, hemresa 4 januari

Utresa 27 december, hemresa 8 januari

Köpenhamn/Kastrup − Havanna
Utresa 21 december, hemresa 5 januari

Program

Vi skräddarsyr din vistelse på Kuba utifrån önskat datum. Du kan också välja bland våra färdiga programförslag, se exempel på våra program till Kuba här.

Pris och information

Priset beror bland annat på hur ditt program ser ut och vilken boendestandard du väljer. Frånpris är 19 900 SEK.

För att få en prisuppgift, skicka in en förfrågan genom att fylla i formuläret på respektive programs sida. Uppge där önskad avreseort och önskat datum för avresa om flera alternativ finns. Om olika boendestandarder finns att välja på, ange då även vilken standard du föredrar. Vill du hellre ha ett skräddarsytt program, mejla din förfrågan till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

I våra reseförslag ingår alltid flyg, flygskatter, visum och alla transfers/transporter inkluderat hela arrangemanget på Kuba.

Artikelnr: KubaJul18

Behöver du bara flyg?

Vill du ordna arrangemanget på Kuba själv kan du köpa flygbiljetterna hos oss. Se flygtider och priser här.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Erbjudande: Kuba jul- och nyårsresor”