Paket: Lyxig bröllopsresa till Seychellerna, 14 dagar

Prisexempel: 59 900 kr

Fira lyxig och romantisk smekmånad på Seychellerna med vita stränder, turkost hav och ljumma vindar. Låt er bli bortskämda på våra noga utvalda 5* hotell med fantastiska vyer över Indiska Oceanen. Alla hotellen har det lilla extra vad gäller boende och mat som gör bröllopsresan till något speciellt att minnas. Våra två förslag på boendekombinationer är på 2-3 öar. Reseförslaget är med 14 nätter på plats, men går att justera enligt egna önskemål.

Denna resa är en fristående resa utan fasta avresedatum. Vi skräddarsyr en resa och ett program som passar just er och era önskemål. Ni bestämmer själva när ni vill åka, vad ni vill göra och hur ni vill bo. Resan kan genomföras alla dagar året om. Aktiviteterna har alltid lokala, engelsktalande guider med stor kännedom för platserna ni besöker. Programmet nedan är ett förslag på en resa som vi själva varmt rekommenderar!

Detta ingår:
– Flyg Skandinavien-Seychellerna t o r med t ex Emirates, Ethiopian Airlines eller Ethiad.  Möjligt att flyga från de flesta flygplatserna i hela Skandinavien.
– Alla flygskatter
– Färja Mahe – Praslin t o r, flyg Mahe’ – Denis Island t o r.
– 14 nätters boende på Mahe, Praslin, Dennis Island enligt nedan kombinationer.
– Privat transfer vid ankomst, hemresa och hotellbyten (direkttransport i egen bil, mellan flygplats och hotell).
– Personlig värd som står till tjänst 24 timmar/dygnet, under hela er vistelse. Er värd ger er all nödvändig information ni behöver och är hjälper er om något oväntat inträffar. Er värd hjälper er också med att ordna lokala turer, bekräftelse av flygbiljetter etc.
– Personlig välkomstmapp med kartor och annan nödvändig information

 

7 nätter på Mahe’ på Banyan Tree Seychelles 5* i Hillside pool villa, inkl. frukost.

Smekmånads erbjudande:
En kopia på vigselbeviset (på engelska) som inte får vara äldre än 6 månader ska kunna visas vid ankomst.
• En flaska champagne vid ankomst
• En deluxe fruktkorg
• Överrasknings present

7 nätter på Dennis Private Island resort 5* i Beach Cottage med all inclusive.

Smekmånads erbjudande:
En kopia på vigselbeviset (på engelska) som inte får vara äldre än 9 månader ska kunna visas vid ankomst.
• En privat “Starlight dinner” (weather permitting)
• En “Sundowner Cocktail” med kanapes (en gång under vistelsen)
• En “Denis Romantic Experience” (en gång under vistelsen)

Totalpris per person: 59 900 kr / 53 900 NOK

5 nätter på Praslin på Raffles 5* i Ocan View Pool Villa, inkl. frukost

Smekmånads erbjudande:
En kopia på vigselbeviset (på engelska) som inte får vara äldre än 9 månader.
• En flaska Champagne
• En fruktkorg
• Spa-behandling 60 minuter

• Överraskningspresent

4 nätter på Mahe’ på Four Seasons Resort 5* i Garden Villa, inkl. frukost.

Smekmånads erbjudande:
En kopia på vigselbeviset (på engelska) som inte får vara äldre än 9 månader.
• Fruktkorg dagligen
• En flaska Champagne
• En överraskningspresent
• “Honeymoon Cake”

5 nätter på Dennis Private Island 5* i Beach Cottage med all inclusive.

Smekmånads erbjudande:
En kopia på vigselbeviset (på engelska) som inte får vara äldre än 9 månader.
• En privat “Starlight dinner” (weather permitting)
• En “Sundowner Cocktail” med kanapes (en gång under vistelsen)
• En “Denis Romantic Experience” (en gång under vistelsen)

Totalpris per person: från 59 900 kr 

Alternativ paradisö som passar utmärkt att resa till året runt utanför Tanzanias kust!

Pemba Island – The Manta resort & Underwater room!

 

VARFÖR BOKA RESA TILL SEYCHELLERNA MED OSS?
Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende hos olika förmedlingssidor på Internet. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, som är ett familjevänligt paradis som passar alla åldrar, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours!

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om t ex flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika förmedlare på Internet.

– Kenzan Tours har resesäljare som regelbundet åker på studieresor till Seychellerna. De har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resvärd som står till tjänst för er 24 timmar om dygnet. Resvärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna och ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resvärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er o s v.

– Kostar det inte mer att få allt detta jämfört med att boka på egen hand via Internet? Även om ni känner att ni har den tiden det kan tänkas ta att söka igenom internets mängder av förmedlare av flyg och boende på Seychellerna, för att få till en resa som ni tycker passar er, är det inte säkert att det blir billigare för det. I och med att vi samarbetar med en lokal operatör med mångårig erfarenhet och med betydligt bättre förhandlingsläge jämfört med dig som privatperson, så kan vi erbjuda mycket prisvärda paket till Seychellerna. Vi påstår inte att vi i slutändan kan hålla lägre priser jämfört med att ni bokar på egen hand via olika förmedlare på Internet, men vi kan skriva under på att vi erbjuder den bästa paketlösningen där ni får mest för pengarna till Seychellerna!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Paket: Lyxig bröllopsresa till Seychellerna, 14 dagar”