Resa till Seychellerna bröllopsresa
Resa till Seychellerna Mahé strandResa till Seychellerna Port LaunayResa till Seychellerna Anse Lazio Praslin strand

Lyxig smekmånadsresa till Seychellerna, 15 dagar

Prisexempel: 51 900 kr

Fira lyxig och romantisk smekmånad på Seychellerna med vita stränder, turkost hav och ljumma vindar. Låt er bli bortskämda på våra noga utvalda 5* hotell med fantastiska vyer över Indiska oceanen. Alla hotell har det lilla extra vad gäller boende och mat som gör bröllopsresan till något speciellt att minnas. Våra två förslag här är med boende på två respektive tre öar. Reseförslagen är med 14 nätter på plats, men går att justera enligt era önskemål.

Artikelnr: SEY7 Kategori: Etiketter: ,

Lyxig bröllopsresa till Seychellerna

Denna resa är en fristående resa som och kan genomföras året runt. Aktiviteterna har alltid lokala, engelsktalande guider med stor kännedom om platserna ni besöker.

Programmet nedan är ett förslag på en resa som vi själva varmt rekommenderar. Vill ni ändra något i programmet skräddarsyr vi gärna ett program som passar era önskemål. Ni bestämmer själva när ni vill åka, vad ni vill göra och hur ni vill bo.

Detta ingår i resan till Seychellerna

 • Flyg Skandinavien–Seychellerna t/r.
 • Flyg till och från Denis Island..
 • Alla flygskatter.
 • Färja Mahé–Praslin t/r.
 • 14 nätters boende på Mahé, Praslin och Denis Island enligt nedan kombinationer.
 • Smekmånadserbjudanden*
 • Privat transfer i egen bil vid ankomst, hemresa och hotellbyten.
 • Personlig värd** som står till tjänst 24 h/dag under hela vistelsen.
 • Personlig välkomstmapp med kartor och annan nödvändig information.

*Vid ankomst till hotell måste en kopia av vigselbeviset (på engelska) ej äldre än 6-12 månader uppvisas.

**Värden ger er all nödvändig information, hjälper er om något oväntat inträffar, hjälper er att ordna lokala turer och bekräfta flygbiljetter etc.

Alternativ 1: Mahé och Denis Island

7 nätter på Mahé, STORY Seychelles 5* i Junior Suite with Balcony, inkl. frukost.

Smekmånadserbjudande:

 • En fruktkorg och sötsaker vid ankomst.
 • En flaska prosecco.

7 nätter på Denis Island, Denis Private Island Resort 5* i Beach Cottage, inkl. helpension.

Smekmånadserbjudande:

 • En flaska mousserande vin vid ankomst.
 • En cocktail vid den romantiska solnedgången.
 • En privat middag under stjärnorna (väderberoende).

Prisexempel per vuxen: 51 900 SEK

 

Alternativ 2: Mahé, Denis Island och Praslin  

4 nätter på Mahé, Four Seasons Resort 5* i Garden Villa, inkl. frukost.

Smekmånadserbjudande:

 • En flaska champagne
 • En “Honeymoon Cake”
 • Ett Mahé Mood Spa-bad i er villa

5 nätter på Denis Island, Denis Private Island 5* i Beach Cottage, inkl. helpension.

Smekmånadserbjudande:

 • En flaska mousserande vin vid ankomst.
 • En cocktail vid den romantiska solnedgången.
 • En privat middag under stjärnorna (väderberoende).

5 nätter på Praslin, Raffles 5* i Ocean View Pool Villa, inkl. frukost.

Smekmånadserbjudande:

 • En flaska champagne.
 • 30 minuter parmassage

Prisexempel per vuxen: 77 500 SEK

 

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: SEY7

Varför boka resa till Seychellerna med Kenzan Tours?

Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende via webben. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, som är ett familjevänligt paradis som passar alla åldrar, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours!

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om t ex flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika förmedlare på Internet.

– Kenzan Tours har resesäljare som regelbundet åker på studieresor till Seychellerna. De har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resvärd som står till tjänst för er 24 timmar om dygnet. Resvärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna och ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resvärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er o s v.

– Kostar det inte mer att få allt detta jämfört med att boka på egen hand via Internet? Även om ni känner att ni har den tiden det kan tänkas ta att söka igenom internets mängder av förmedlare av flyg och boende på Seychellerna, för att få till en resa som ni tycker passar er, är det inte säkert att det blir billigare för det. I och med att vi samarbetar med en lokal operatör med mångårig erfarenhet och med betydligt bättre förhandlingsläge jämfört med dig som privatperson, så kan vi erbjuda mycket prisvärda paket till Seychellerna. Vi påstår inte att vi i slutändan kan hålla lägre priser jämfört med att ni bokar på egen hand via olika förmedlare på Internet, men vi kan skriva under på att vi erbjuder den bästa paketlösningen där ni får mest för pengarna till Seychellerna!

Andra alternativ för smekmånad

Pemba Island utanför Tanzanias kust är en alternativ paradisö för er som söker lugn och ro. Till Pemba kan man resa året runt.

Läs mer om The Manta resort & Underwater room på Pemba Island.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Lyxig smekmånadsresa till Seychellerna, 15 dagar”

Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm