Resa till Malawi kajak
Resa till Malawi bergResa till Malawi hästridningResa till Malawi safari elefant

Paket: Malawi Vandring och Kajak – 14 nätter basic

Prisexempel: 32 000 kr

Åk på en spännande rundresa i Malawi, som tar dig från nationalparken vid Luangwafloden, till Malawisjöns underbara stränder och på vandringar i de fantastiska Mulanjebergen. Rundresan är på 14 dagar och i enklare standard. Klimatet i Malawi är som bäst från April till November.

Malawi Vandring och Kajak

Detta ingår

 • Alla måltider
 • 14 nätter på hotell och lodges angivna i programmet nedan, eller likvärdiga
 • Inträden till parker angivna i programmet nedan
 • Alla safariaktiviteter
 • Guide och transfers
 • Ickemotoriserade vattenaktiviteter

Detta ingår inte

 • Drycker
 • Motorvattenaktiviterer
 • Personliga omkostnader och utgifter
 • Zambiskt visum (50 USD, betalas på plats)
 • Gula Febern-intyg

Programbeskrivning

Dag 1: Välkommen till Malawi
Vid ankomst på Lilongwes internationella flygplats möts ni av vår representant som tar er till Burley House i Lilongwes fina bostadsområde Area 43 där ni checkar in för natten.

Dag 2 till 4: Södra Luangwa
Efter frukost börjar färden till Södra Luangwas Nationalpark och Croc Valley Camps tältläger som ligger vid Luangwaflodens strand. De kommande två dagarna kan ni se elefanter och andra djur komma väldigt nära tälten, få möjlighet att åka på game drives eller bara koppla av i poolen eller vid baren.

Dag 5 och 6: Nankoma Island
Efter några spännande dagar i Luangwa styr färden mot härliga Nankoma Island i Malawisjön. På vägen stannar vi till vid Tribal Textiles workshop, där de tillverkar sina världskända tyger och mönster. Sedan följer en 20 minuters båttur på Malawisjön för att komma fram till Nankoma Island och Blue Zebra Lodge. Här kan ni koppla av i poolen eller njuta av det kristallklara vattnet runt ön, som är perfekt för snorkling eller kajaking. Utrustning för detta ingår i priset.

Dag 7 till 10: Vandring i Mulanjebergen
Fyra timmars bilfärd från Senga Bay ligger Mount Mulanje med sina fantastiska utsikter över teodlingar och vildmark. Vandringen varierar från långsamma men krävande leder upp för bergets branter och lite raskare men lättare stigar uppe bland högländerna.

Dag 11 och 12: Zombaplatån
Nu är det dags att åka till den underbara Zombaplatån och Malawian Style Cottage där ni tas om hand av en av våra anställda som lagar mat, städar och sköter gårdens kor som ger er färsk mjölk varje dag. Stugan har ett nyligen renoverat badrum, modernt kök och gratis bredband och tv.

Dag 13 och 14: Domwe Island
Nu återvänder ni till Malawisjön men den här gången till paradisön Domwe Island. För att ta er ut till ön kan ni antingen paddla kajak eller bli skjutsade med båt. Ön är obebodd, men Domwe Island Adventure Camp är exklusivt trots sin enkelhet. Med solpaneler och torrdass strävar lägrets ägare efter att göra det så ekologiskt som möjligt.

Dag 15: Hemfärd
Efter frukost skjutsas ni tillbaks till Lilongwes flygplats i god tid innan avfärd.

Här kan ni läsa ett utförligare program på engelska!

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: MAW3

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Paket: Malawi Vandring och Kajak – 14 nätter basic”