Resa till Malaysia Borneo Semenggok orangutang
Resa till Borneo Poring Hot Springs hängbro

Malaysia & Borneo över jul och nyår

Prisexempel: 46 900 kr

Vi skräddarsyr ditt program i Malaysia och Borneo. Vad är du nyfiken på? Du kan kombinera rundresor med fokus på kultur, natur och djurliv, med sköna stranddagar. Resorna blir individuellt upplagda, men vissa aktiviteter och utflykter sker tillsammans med andra deltagare.

Artikelnr: BoMaJul20 Kategorier: , , Etiketter: , , , ,

Borneo & Malaysia över jul och nyår

Vi skräddarsyr ditt program i Malaysia och Borneo. Vad är du nyfiken på? Du kan kombinera rundresor med fokus på kultur, natur och djurliv, med sköna stranddagar. Resorna blir individuellt upplagda, men vissa aktiviteter och utflykter sker tillsammans med andra deltagare.

Vi kan varmt rekommendera följande resor att utgå ifrån när du planerar din drömresa:

  • Malaysia – sol och bad på exotisk ö: Moderna Kuala Lumpur, se världsarvet Malacka med sitt speciella multikulturella arv från den europeiska ockupationen, utforska världens äldsta regnskog i Taman Negara nationalpark och avsluta med en vecka på en exotisk ö.
  • Kombinera det pulserande storstadslivet i Kuala Lumpur med härliga Pangkor Island med tilläggsdagar vid stranden.
  • Malaysia storstad och paradisstrand med tilläggsdagar vid stranden: Kombinera pulserande Kuala Lumpur (KL) med lugnet på en vacker paradisstrand.
  • Det genuina Borneo med tilläggsdagar vid stranden: Orörd regnskog, Bako nationalpark, besök orangutangcentret, bo hos Iban-folkets långhus, besök UNESCOs världsarv Kinabalu nationalpark, avslutas med sol och bad i Sabah.
  • Borneo – regnskog & hav med tilläggsdagar vid stranden. En vecka fylld av naturupplevelser med chansen att se vilda orangutanger, näsapor, tropiska fåglar och andra djur. Du bor på två ekolodger i regnskogen där flodsafari och andra utflykter väntar. Ni åker också till sköldpaddsön Selingan Island. Resan avslutas med på en fin strandresort med ekoprofil
  • Borneo djungelsafari med strand med tilläggsdagar vid stranden: Djungelvandring, stadsliv i Kota Kinabalu och Sandakan, Kinabaluparken, Selingan Island med dess sköldpaddor och snorkelvatten, Sepilok Orangutang Centre, Sukaus fågel- och djurliv samt avslutande dagar på en fin resort. Hisnande upplevelser utlovas.
  • Kuala Lumpur med Taman Negara och lyxig resort: Malaysias pulserande huvudstad, kontrasteras av Taman Negara National park, en av världens äldsta regnskogar till den vackra spa-resorten Tanjong Jara, avsluta med en exotisk ö för att njuta av sol och bad.
  • Västra Malaysia: Cameron Highlands, Belums regnskog, Penang och avsluta med sol och bad
  • Vilda Borneo – djur, natur och äventyr: En äventyrlig och spännande resa genom Borneos båda malaysiska delstater: Sarawak och Sabah. Djur och natur, men det finns även till för Malaysias mest kända städer: Kuala Lumpur och Kota Kinabalu.

Tveka inte att kontakta oss om du har någon annan idé, vi skräddarsyr din resa efter dina önskemål.

Det finns möjlighet att även flyga från Göteborg, Köpenhamn eller Oslo, mot prisjustering.

Aktuellt pris beror på platstillgången vid er bokning.

Pris

Prisexempel per person i dubbelrum för en två veckors paketresa: från 46 900 SEK.

Vi reserverar oss för prisförändringar som beror på lokala skatter, ändringar i valutakurser och andra faktorer som ligger utanför vår kontroll.

Information och bokning

För mer information, förfrågan och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr:BoMaJul20

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Malaysia & Borneo över jul och nyår”