Resa till Maldiverna The Barefoot Eco Hotel strand
Resa till Maldiverna The Barefoot Eco Hotel brygga strandResa till Maldiverna The Barefoot Eco Hotel yogaResa till Maldiverna The Barefoot Eco Hotel rum på strandenResa till Maldiverna stingrockorResa till Maldiverna The Barefoot Eco Hotel strand

Maldiverna ekoresort, 10 dagar

Prisexempel: 19 900 kr

Vi erbjuder nu den första riktiga ekoresorten på Maldiverna, ett projekt som vi gärna vill stötta. Därför erbjuder vi en unik möjlighet att få uppleva den fantastiska resorten The Barefoot Eco Hotel 4* som ligger på ön Hanimadhoo. Här får du en avkopplande semester vid kritvita stränder och kristallklart vatten. Vill du inte bara leva strandliv kan du nyttja hotellets aktiviteter eller utforska ön med cykel. Maldiverna är ett snorkel- och dykparadis, så passa på att också utforska det spännande livet under ytan.

Artikelnr: MALD2 Kategori: Taggar: , ,

Maldiverna med ekoresort

Datum

Inga fasta datum. Ange önskat avresedatum och vistelselängd i din förfrågan.

Utresa gäller från Arlanda, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Aalborg och Billund.

Detta ingår i resan till Maldiverna

  • Flyg Skandinavien–Maldiverna t/r med Turkish Airlines via Istanbul.
  • Alla flygskatter.
  • 10 nätters boende på ekoresorten The Barefoot Eco Hotel i vald rumskategori inkl. helpension med frukostbuffé, lunch och middag (vatten som måltidsdryck).
  • Inrikesflyg inklusive personlig assistans på flygplatsen vid ankomst och inför hemresan. Inkl. biltransfers på ön.
  • Transfers (dagtid).
  • 24 timmars lokal jourservice på plats (engelsktalande).

Möjlighet finns att lägga in nätter i Dubai eller Doha (om ni flyger med Emirates eller Qatar) eller i Istanbul (om ni flyger med Turkish Airlines), innan eller efter vistelsen på Maldiverna, mot pristillägg. Även transfers och aktiviteter kan bokas till.

Pris

Prisexempel per person i dubbelrum:

  • Seaside room: 19 900 SEK.
  • Ocean view room: 22 900 SEK.
  • Beach front room: 24 500 SEK.

Rabatt för barn i extrabädd och om ni är tre vuxna i trebäddsrum. Om ni är fyra personer i familjen finns möjligt att ha två angränsande rum med anslutande dörr.

Prisexemplen avser lägsta priser med 10 nätter på plats under den billigaste reseperioden och med lägsta pris på flyget med Turkish Airlines. Längre vistelsetid och andra flygbolag är möjligt mot pristillägg.

The Barefoot Eco Hotel

The Barefoot Eco Hotel ligger vid den kritvita stranden på ön Hanimadhoo i norra Maldiverna. The Barefoot drivs enligt ekoturismens principer att skydda naturen och främja lokalbefolkningens välbefinnande. Hotellet använder bland annat solpaneler för att minska användningen av dieselgeneratorer, köper in närproducerade produkter så långt det är möjligt och anställer öns befolkning på hotellet. De har även marinbiologer som noga följer turismens påverkan på den marina miljön.

Vid ankomsten till The Barefoot får du en välkomstdrink och en uppfriskande handduk att tvätta bort resdammet med. De erbjuder ett brett utbud av gratis aktiviteter för sina gäster. För dig som vill röra på dig finns ett fullt utrustat gym, dagliga yogapass, volleyboll, bowlingbana, kajaker och cyklar för barn och vuxna. Det finns också olika brädspel, bibliotek och ett teleskop. I rumspriset ingår också gratis wifi på hela hotellet och en stor flaska vatten per rum och dag. Helpension inkl. frukostbuffé, lunch och middag ingår i samtliga rumskategorier. Vatten som måltidsdryck lunch och middag.

Hotellet har en saltvattenpool, och på stranden finns solstolar, parasoller och strandhanddukar att låna. Du som vill snorkla är välkommen att följa med marinbiologen ut på de dagliga turerna till det fantastiska husrevet. Du har också möjlighet att delta i deras biologilektioner och prova på att vistas under vatten med tuber.

Eftersom The Barefoot ligger på en bebodd ö får de enligt Maldivernas gällande lagar inte servera alkohol. Hotellet har dock en barbåt i lagunen utanför hotellet dit de kör sina gäster.

Mer information om The Barefoot Eco Hotel:

The Barefoots hemsida

Film om The Barefoot

Faktablad om The Barefoot (pdf)

Klimatet på Maldiverna

Under november till mars är det mycket hett och torrt, och april till oktober är den regniga och fuktiga perioden då det regnar några timmar varje dag. Växlingen mellan de olika monsunerna sker gradvis under maj till oktober.

Maldivernas temperatur är 24–33°C året om.

Bästa tiden att besöka Maldiverna är från december fram till april. Då är det mycket varmt samtidigt som luftfuktigheten inte är så hög och det förekommer inget regn. Om man vill ha lite svalare väder men fortfarande tillräckligt varmt för att sola och bada kan man välja att resa mellan maj och oktober. Då är dock luftfuktigheten ganska hög och det förekommer regn ett par timmar varje dag.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: MALD2

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Maldiverna ekoresort, 10 dagar”