Erbjudande: Maldiverna – Ekoresort, 10 dagar

Prisexempel: 15 500 kr

Vi erbjuder nu den första riktiga ekoresorten på Maldiverna. Detta projekt vill vi förstås stötta och erbjuder dig därför en unik möjlighet att få uppleva den fantastiska resorten ”The Barefoot” 4* som ligger på ön Hanimadhoo.

Utresa gäller från Arlanda, Göteborg, Köpenhamn, Oslo. Aalborg och Billund. Möjlighet att resa ut och hem alla dagar i veckan.

Nedan ser du prisexempel med lägsta möjliga priser baserat på resa med 10 nätter på plats under den billigaste reseperioden och baserat på lägsta pris på flygbiljetterna med Turkish Airlines. Längre vistelsetid och andra flygbolag är möjligt mot pristillägg.

Maldiverna med ekoresort

Detta ingår i vår resa till The Barefoot Eco Hotel

  • Flyg Skandinavien–Maldiverna t o r med Turkish Airlines via Istanbul.
  • Alla flygskatter.
  • 10 nätters boende på ekoresorten The Barefoot Eco Hotel i vald rumskategori inkl. helpension.
  • Inrikesflyg inklusive personlig assistans på flygplatsen vid ankomst och inför hemresan. Inkl. biltransfers på ön.
  • Transfers (dagtid)
  • 24 timmars lokal jour-service på plats (engelsktalande).

Möjlighet finns att lägga in nätter i Dubai eller Doha (om ni flyger med Emirates eller Qatar) eller i Istanbul (om ni flyger med Turkish Airlines), innan eller efter vistelsen på Maldiverna, mot pristillägg. Även transfers och aktiviteter kan bokas till.

The Barefoot Eco Hotel

The Barefoot Eco Hotel ligger vid den kritvita stranden på ön Hanimadhoo i norra Maldiverna. Hotellet har pool och du kan fritt nyttja aktiviteter som volleyboll, gym, board games, kanoter, yogalektioner och dagliga båtturer till husrevet där du kan snorkla.

The Barefoot drivs enligt ekoturismens principer att skydda naturen och främja lokalbefolkningens välbefinnande. Hotellet använder bland annat solpaneler för att minska användningen av dieselgeneratorer. De har marinbiologer som noga följer turismens påverkan på den marina miljön. De köper även in närproducerade produkter så långt det är möjligt, och anställer öns befolkning på hotellet.

Observera att alkohol inte serveras på The Barefoot. Eftersom hotellet ligger på en bebodd ö får de enligt Maldivernas gällande alkoholrestriktioner inte servera alkohol. Hotellet har dock en barbåt i lagunen utanför hotellet dit de kör sina gäster. På barbåten serveras alkoholhaltiga drycker och diverse snacks.

Mer information om The Barefoot Eco Hotel:

The Barefoots hemsida

Film om The Barefoot

Faktablad om The Barefoot (pdf)

Rumskategorier

Seaside, Ocean view, Beach front och Family room.

Helpension ingår i samtliga kategorier. I helpension ingår: frukostbuffé, lunch och middag. Vatten till måltiderna.

Följande aktiviteter ingår: volleyboll, pool, gym, kanoter, board games, yogalektioner, dagliga båtturer för snorkling vid husrevet.

Pris

Prisexempel per person i dubbelrum:

Boende i Seaside room: 15 500 kr.
Boende i Ocean view room: 18 900 kr.
Boende i Beach front room: 19 700 kr.

Rabatt om ni är 3 vuxna i trebäddsrum.
Rabatt för barn i extrabädd.
Möjligt att ha två rum med connecting door om ni är 4 personer i familjen.

 

Klimatet på Maldiverna

Under november till mars är det mycket hett och torrt, och april till oktober är den regniga och fuktiga perioden då det regnar några timmar varje dag. Växlingen mellan de olika monsunerna sker gradvis under maj till oktober.

Maldiverna har en temperatur på mellan 24 grader och 33 grader året om.

Bästa tiden att besöka Maldiverna är från december fram till april. Då är det mycket varmt samtidigt som luftfuktigheten inte är så hög och det förekommer inget regn. Om man vill ha lite svalare väder men fortfarande tillräckligt varmt för att sola och bada kan man välja att resa mellan maj och oktober. Då är dock luftfuktigheten ganska hög och det förekommer regn ett par timmar varje dag.

Intern kod: MALD2

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Erbjudande: Maldiverna – Ekoresort, 10 dagar”