Resa till Maldiverna The Barefoot Eco Hotel strand
Resa till Maldiverna The Barefoot Eco Hotel brygga strandResa till Maldiverna The Barefoot Eco Hotel yogaResa till Maldiverna The Barefoot Eco Hotel rum på strandenResa till Maldiverna stingrockorResa till Maldiverna The Barefoot Eco Hotel strand

Erbjudande: Maldiverna Ekoresort, 10 dagar

Prisexempel: 15 500 kr

Vi erbjuder nu den första riktiga ekoresorten på Maldiverna, ett projekt som vi gärna vill stötta. Därför erbjuder vi en unik möjlighet att få uppleva den fantastiska resorten The Barefoot Eco Hotel 4* som ligger på ön Hanimadhoo. Här får du en avkopplande semester vid kritvita stränder och kristallklart vatten. Vill du inte bara leva strandliv kan du nyttja hotellets aktiviteter eller utforska ön med cykel. Maldiverna är ett snorkel- och dykparadis, så passa på att också utforska det spännande livet under ytan.

Maldiverna med ekoresort

Datum

Inga fasta datum. Ange önskat avresedatum och vistelselängd i din förfrågan.

Utresa gäller från Arlanda, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Aalborg och Billund.

Detta ingår i resan

  • Flyg Skandinavien–Maldiverna t/r med Turkish Airlines via Istanbul.
  • Alla flygskatter.
  • 10 nätters boende på ekoresorten The Barefoot Eco Hotel i vald rumskategori inkl. helpension.
  • Inrikesflyg inklusive personlig assistans på flygplatsen vid ankomst och inför hemresan. Inkl. biltransfers på ön.
  • Transfers (dagtid).
  • 24 timmars lokal jourservice på plats (engelsktalande).

Möjlighet finns att lägga in nätter i Dubai eller Doha (om ni flyger med Emirates eller Qatar) eller i Istanbul (om ni flyger med Turkish Airlines), innan eller efter vistelsen på Maldiverna, mot pristillägg. Även transfers och aktiviteter kan bokas till.

The Barefoot Eco Hotel

The Barefoot Eco Hotel ligger vid den kritvita stranden på ön Hanimadhoo i norra Maldiverna. Hotellet har pool och du kan fritt nyttja aktiviteter som volleyboll, gym, board games, kanoter, yogalektioner och dagliga båtturer till husrevet där du kan snorkla.

The Barefoot drivs enligt ekoturismens principer att skydda naturen och främja lokalbefolkningens välbefinnande. Hotellet använder bland annat solpaneler för att minska användningen av dieselgeneratorer, köper in närproducerade produkter så långt det är möjligt och anställer öns befolkning på hotellet. De har även marinbiologer som noga följer turismens påverkan på den marina miljön.

Eftersom The Barefoot ligger på en bebodd ö får de enligt Maldivernas gällande alkoholrestriktioner inte servera alkohol. Hotellet har dock en barbåt i lagunen utanför hotellet dit de kör sina gäster. På barbåten serveras alkoholhaltiga drycker och diverse snacks.

Mer information om The Barefoot Eco Hotel:

The Barefoots hemsida

Film om The Barefoot

Faktablad om The Barefoot (pdf)

Rumskategorier

Seaside, Ocean view, Beach front och Family room.

Helpension ingår i samtliga kategorier. I helpension ingår frukostbuffé, lunch och middag. Vatten till måltiderna.

Följande aktiviteter ingår: volleyboll, pool, gym, kanoter, board games, yogalektioner och dagliga båtturer för snorkling vid husrevet.

Pris

Prisexempel per person i dubbelrum:

Boende i Seaside room: 15 500 kr.
Boende i Ocean view room: 18 900 kr.
Boende i Beach front room: 19 700 kr.

Rabatt om ni är 3 vuxna i trebäddsrum.
Rabatt för barn i extrabädd.
Om ni är fyra personer i familjen finns möjligt att ha två angränsande rum med anslutande dörr.

Prisexemplen avser lägsta priser med 10 nätter på plats under den billigaste reseperioden och med lägsta pris på flyget med Turkish Airlines. Längre vistelsetid och andra flygbolag är möjligt mot pristillägg.

Klimatet på Maldiverna

Under november till mars är det mycket hett och torrt, och april till oktober är den regniga och fuktiga perioden då det regnar några timmar varje dag. Växlingen mellan de olika monsunerna sker gradvis under maj till oktober.

Maldivernas temperatur är 24–33°C året om.

Bästa tiden att besöka Maldiverna är från december fram till april. Då är det mycket varmt samtidigt som luftfuktigheten inte är så hög och det förekommer inget regn. Om man vill ha lite svalare väder men fortfarande tillräckligt varmt för att sola och bada kan man välja att resa mellan maj och oktober. Då är dock luftfuktigheten ganska hög och det förekommer regn ett par timmar varje dag.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: MALD2

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Erbjudande: Maldiverna Ekoresort, 10 dagar”