Resa till Maldiverna strand palmer

Maldiverna – julspecial

Prisexempel: 43 900 kr

Lämna julstöket hemma och ta igen er på en strand i Maldiverna!

Varför inte avsluta julhelgens alla bestyr med två veckor på en sandstrand? Ta den färdigpackade väskan direkt efter Kalle Ankas jul och flyg mot solen.

Maldivernas avskildhet och korallrev gör ö-nationen i Indiska Oceanen till ett drömresmål. Med turkost vatten, vita stränder och vajande palmer är det receptet på den ultimata semestern.

Artikelnr: MaldivernaJul2020 , ,

Maldiverna – avsluta året på paradisö

Smaka på Maldiverna och upp seglar turkost vatten, vita stränder, korallrev och  vajande palmer – ett drömresmål för många. Till vår julspecial har vi valt ut två av våra kunders mest omtyckta resorter:
Barefoot Eco Hotel och Sandies Bathala

Detta ingår i resan till Maldiverna:

  • Flyg T/R Stockholm-Male via Dubai med Emirates
  • Alla flygskatter
  • Transfer
  • Boende i vald rumsalternativ på vald resort
  • Obligatoriskt tillägg för nyårsmiddag

Alternativ 1 – Barefoot Eco Hotel:
Boende i dubbelrum på  i Seaside room eller Beach front room inkl. helpension med frukostbuffé, lunch och middag (vatten som måltidsdryck).

The Barefoot drivs enligt ekoturismens principer att skydda naturen och främja lokalbefolkningens välbefinnande. De erbjuder ett brett utbud av gratis aktiviteter för sina gäster. Här finns ett fullt utrustat gym, dagliga yogapass, volleyboll, bowlingbana, kajaker och cyklar för barn och vuxna.

Du som vill snorkla är välkommen att följa med marinbiologen ut på de dagliga turerna till det fantastiska husrevet. Du har också möjlighet att lära dig mer på någon av deras biologilektioner.

Seaside room del i dubbelrum: 43 900 SEK per person
Beach Front room del i dubbelrum: 50 600 SEK per person

Alternativ 2 – Sandies Bathala:
Boende i dubbelrum på i Beach Bungalow eller Water Bungalow, All Inclusive.

Hotellets bungalows har verandor på den vita sandstranden bara några steg från det klara vattnet. Och i den turkosgröna, grunda lagunen ligger bungalows med verandor som byggts på pålar i vattnet. Hotellet erbjuder det mesta man kan drömma om, som spa, fräscha restauranger, pool och gym.

All Inclusive inkluderar frukost-, lunch- och middagsbuffée i stora restaurangen, snacks, läsk, te, kaffe och drinkar, wi-fi på rummen, gym, samt handdukar och solsängar.

Beach Bungalow: 52 300 SEK per person
Water Bungalow: 66 400 SEK per person

Pris

Prisexempel per person i dubbelrum för en två veckors paketresa: från 43 900 SEK.

Vi reserverar oss för prisförändringar som beror på lokala skatter, ändringar i valutakurser och andra faktorer som ligger utanför vår kontroll.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: MaldivernaJul2020

Vi erbjuder också andra boenden i Maldiverna i olika prisklasser, från enkelt till lyx.
Tveka inte att kontakta oss om ni har något annat önskemål angående annan resort.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Maldiverna – julspecial”