Paket: Maldiverna – Lyxig kryssning med dykning och spa, 10 dagar

Prisexempel: 21 500 kr

Upplev Maldiverna med båt: följ med på en lyxig dykning- och SPA-kryssning! Maldiverna består av 1190 öar och det bästa sättet att utforska landet är verkligen med båt. Öarna sitter ihop med 26 grupper av korallrev vilket gör att det finns mycket att utforska även under ytan. Du och ditt sällskap bor och äter på båten och spenderar dagarna med att dyka, snorkla eller njuta av bad, yoga och spabehandlingar. För dig som inte har dykcertifikat går kryssningen även att kombinera med en dykkurs! En spännande och annorlunda resa för dig som älskar sol, hav och varma exotiska vindar. Avkopplande eller äventyrligt – du bestämmer själv! Perfekt för det nygifta paret, äventyraren eller för dig som vill ha en lyxig och smidig semester.

Artikelnr: MALD5 ,

Maldiverna – Lyxig kryssning med dykning och spa

Det här är en annorlunda, lite lyxigare resa. Kryssningsbåten har flera hytter och ni är därför inte ensamma på båten, men i övrigt sker resan på egen hand. Kryssningen sker alltid lördag till lördag och kan bokas året om. I övrigt är flexibiliteten för er resa stor. Vi skräddarsyr resan som ni själva vill ha den, oavsett om det är en veckas kryssning, en lyxig bröllopsresa eller en rundresa i Indiska oceanen. Ni kan självklart lägga till valfritt antal nätter på en resort på någon av Maldivernas paradisöar innan eller efter kryssningen.

Detta ingår

 • Flyg Arlanda–Maldiverna t o r. Flyg kan även bokas från andra flygplatser i Skandinavien.
 • Alla flygskatter.
 • All transfer.
 • 7 nätter ombord. Fyra olika nivåer av standard finns. Alla hytter har eget badrum, AC och fönster.
 • Alla måltider ombord med vatten som måltidsdryck.
 • Engelsktalande guider.
 • Förstklassig service ombord.
 • Yogalektioner.
 • Utflykt med grillning på en ö under resans gång.
 • Utrustning för snorkling / dykning.
 • 24 timmars lokal jour-service på plats (engelsktalande).

Avresedatum

Turerna går året om och alltid lördag–lördag. Om du vill finns möjlighet att göra veckoturen till två eller fler veckor. Du kan också kombinera kryssningen med en veckas avkoppling på en av Maldivernas många resorter.

Paket

Resan har tre olika paket: Scuba, Spa  och Scuba & Spa där antingen dykning med utrustning eller spabehandlingar ingår, eller en kombination av dessa. För att boka paketen Scuba och Scuba & Spa behöver ni vara certifierade dykare. Om du mot förmodan vill dyka men inte har dykcertifikat sedan tidigare går det att boka Spa-paketet och sedan utöver detta boka en dykkurs mot extra kostnad. På resan finns även möjlighet till att göra en avancerad dykkurs.

Standarden på båten är hög och det finns fyra olika typer av hytter att välja mellan, två på nedre däck och två på övre. Alla hytter har eget badrum, AC och fönster. Läs mer om hytterna här. Fartygen har en professionell besättning som utlovar service av högsta kvalitet. De finns där både för att se till att ni har en trevlig semester och för att garantera er säkerhet. På båten finns även spaterapeuter och dykinstruktörer.

Maldiverna är känt för sina valhajar, en haj som är helt harmlös mot människan men som kan bli upp till 12 meter lång. Utöver valhajar finns mängder av olika fiskar, koraller, sköldpaddor och rockor under havsytan. Reven här är verkligen ett paradis för dykare! Med på resan följer även en mindre dykbåt som tar er närmare platserna där dyken är som bäst. För dig som inte vill dyka finns snorklingsutrustning tillgänglig under hela resan.

För Scuba-paketet ingår förutom utrustning även 15–17 dyk. Ombord finns professionella dykinstruktörer som tar er till de bästa platserna för dykning. För dig som väljer Scuba-paketet görs upp till tre dyk om dagen, alltid på nya platser. Minst ett av dessa kommer att vara på en plats som vanligtvis får besök av valhajar.

I Spa-paketet ingår 12 spabehandlingar. Bland behandlingarna ingår olika typer av massage, pedikyr och manikyr men även hårborttagningsbehandlingar och ansiktsbehandlingar – allt du kan behöva för att slappna av och känna dig vacker i den exotiska miljön! Det finns även möjlighet till yogapass. För dig som väljer Spa-paketet ingår även andra aktiviteter såsom fiske, skåda efter valhajar, snorkla och grillning på en av öarna vi besöker.

Det kombinerade paketet Scuba & Spa erbjuder det bästa av de två andra paketen. För detta paket behöver du sedan tidigare ha dykcertifikat. Här ingår sex dyk och sex spabehandlingar.

Kryssningens rutt

På lördagen möter era guider upp på flygplatsen för att ta er till båten. Det finns två olika rutter som båtarna tar, bägge söderut från Malé, Maldivernas huvudstad. En av turerna håller sig mer åt norr och den andra går längre söderut . Båda turerna bjuder på fantastiska platser att dyka på, och även chans att se och dyka med valhaj. Dessutom finns under båda rutterna möjlighet att göra en dagstur i Malé.

Pris

Prisexempel per person inkl. flyg: 21 500 SEK

Prisexemplet avser billigaste säsong, flyg och hyttkategori.

Vi erbjuder även förlängning på 3–5* resorter före eller efter kryssningen. Berätta om era önskemål i er förfrågan så tar vi fram ett reseförslag.

Information och bokning

För mer information och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

 

MALD5

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Paket: Maldiverna – Lyxig kryssning med dykning och spa, 10 dagar”