Maldiverna Sköldpadda

All inclusive på Maldiverna – prisvärd lyx

Prisexempel: 31 900 kr

Maldiverna toppar de flesta resenärers drömlistor. Vad kan väl vara mer avslappnande och lyxigt än att bo på ett all inclusive-hotell på Maldiverna? På våra resorts finns underbara möjligheter att njuta av god mat, lyx, kritvita stränder, vajande palmer, korallrev, avskildhet och det bekymmerslösa livet.

Maldiverna i Indiska Oceanen består av 26 atoller med 1192 öar. Många öar är inte större än att man kan gå runt dem på mindre än en halvtimme. Avskildheten och korallreven gör Maldiverna till ett favoritresmål för kärlekspar, snorklare och dykare.

Maldiverna – prisvärd lyx med all inclusive

Maldivernas avskildhet och korallrev gör landet i Indiska Oceanen till ett drömresmål för kärlekspar, snorklare och dykare. På våra 4* och 5* resorts finns underbara möjligheter att njuta av kritvita stränder, vajande palmer, fantastisk mat och följa det marina livet vid korallreven. Med all inclusive kan ni verkligen njuta av det bekymmerslösa livet i paradiset.

   

Diamonds Athuruga 5* och Diamonds Thudufushi 5* har ljusa, fräscha bungalows och juniorsviter med veranda, egen utomhusdusch och egna solstolar på den vita sandstranden. De eleganta och spatiösa strandvillorna är byggda på pålar som sträcker sig ut över det turkosblå havet. Villorna har stora terrasser för största möjliga avskildhet. Hotellen har utmärkta spa, pooler, barer och restauranger.

Athuruga kan ni välja mellan följande rumskategorier: Beach bungalow, Junior Suite och Water villa.
Thudufushi kan ni välja mellan följande rumskategorier: Beach bungalow, Junior Suite, Beach suite, Water villa, pool beach suite och jacuzzi water villa.

I all inclusive ingår frukost, lunch och middag i huvudrestaurangen, snacks, tillgång till läsk, cocktails, fruktjuice, te och kaffe,  minibar på rummen, handdukar och solsängar, wi-fi i lobbyn och i juniorsviten och i strandvillorna samt vattensportaktiviteter som kanot, laser-segling, snorkelutrustning och guidade snorkelturer samt tillgång till medicinsk expertis.

 

Familj och vänner trivs på ljusa  4*-iga Sandies Bathala. Hotellets bungalows har verandor på den vita sandstranden, bara några steg från det klara vattnet. Och i den turkosgröna, grunda lagunen har bungalows med verandor byggts på pålar i vattnet. Hotellet erbjuder det mesta man kan drömma om, som spa, fräscha restauranger, pool och gym. All inclusive inkluderar frukost-, lunch- och middagsbuffet i stora restaurangen, snacks, läsk, te, kaffe och drinkar, wi-fi på rummen, gym, samt handdukar och solsängar.

Sandies Bathala kan ni välja mellan följande rumskategorier: Beach bungalow och Water bungalow.

Är drömmen att se havssköldpaddor, så är Diamonds Athuruga rätt plats och hotellets marinbiologer visar gärna deras habitat. Marinbiologerna arbetar också med ett av de viktigaste forskningsprojekten, The Olive Ridley project, som fotograferar och kartlägger sköldpaddornas beteende. Projektet arbetar också för att minska andelen spöknät som driver runt i haven och som många sköldpaddor och fiskar trasslar in sig i.

Diamonds Thudufushi stöttar ett projekt som startades 2015, vars syfte är att bevara korallreven med hjälp av sandbeklädd stålställningar där korallerna kan växa. Här har gästerna möjlighet att donera till projektet och fyra gånger per år får man rapport om hur korallerna växer.

Detta ingår:

  • Flyg Skandinavien-Maldiverna t o r, inkl flygskatter.
  • Boende 10 nätter inkl. all inclusive
  • Lokala transfers med sjöflygplan.

Resorter:

10 nätter på Diamonds Athuruga eller Diamonds Thudufushi 

  • Bungalow på stranden med All inclusive
  • Transfer med sjöflygplan

Totalpris per person: från 37 900 SEK/vuxen i dubbelrum (ordinarie pris från 49 900 SEK/vuxen i dubbelrum)
Barn i extrabädd: från 22 900 SEK (ordinarie pris från 26 900 SEK)
Prisexemplen gäller för resa under lågsäsong.
Möjlighet finns att uppgradera rumskategorin mot pristillägg.

Vid bokning senast 60 dagar innan önskat avresedatum inkluderas en boka-tidigt-rabatt i det angivna priset.

10 nätter på Sandies Bathala 4*

  • Bungalow på stranden med All inclusive
  • Transfer med sjöflygplan

Totalpris per person: från 31 900 SEK/vuxen i dubbelrum (ordinarie pris från 37 900 SEK/vuxen i dubbelrum)
Barn i extrabädd: från 18 900 SEK (ordinarie pris från 21 900 SEK)
Prisexemplen gäller för resa under lågsäsong.
Möjlighet finns att uppgradera rumskategorin mot pristillägg.

Vid bokning senast 45 dagar innan önskat avresedatum inkluderas en boka-tidigt-rabatt i det angivna priset.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Skicka in en förfrågan med önskat avresedatum så återkommer vi med en offert med aktuellt pris. Vi reserverar oss för prisförändringar som beror på lokala skatter, skiftande valutakurser och andra faktorer som ligger utanför vår kontroll.

Artikelnamn: MALD9

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “All inclusive på Maldiverna – prisvärd lyx”