Resa till Seychellerna La Dique strand
Resa till Seychellerna VictoriaResa till Seychellerna strandResa till Seychellerna Mahé strandResa till Seychellerna La Digue boskap

Ö-hoppa på Seychellerna – 2 öar, 15 dagar

Prisexempel: 24 200 kr

Vi erbjuder en resa till Seychellerna där ni besöker två av huvudöarna Mahé och Praslin eller La Digue. Boendet väljer ni själva efter vilken standard som ni önskar. Upplev Mahé som har störst utbud av sevärdheter, t.ex. matmarknad, botanisk trädgård och en tefabrik. Praslin har sin fina naturpark Valle de Mai med koksonöten ”coco de mer” som är 2 nötter som sitter ihop och är unik för Praslin. La Digue har en atmosfär som är mer ”laidback” och cykel är det främsta transportmedlet. Alla öarna har underbara stränder med vit sand och turkost hav. Snorkla bland korallreven, gör ett besök i St. Annes skärgård eller följ med på en båttur för att besöka öar med ett fantastiskt havsliv. BBQ-lunch bjuds på stranden.

Artikelnr: 7STH Kategori: Etikett:

Ö-hoppa på Seychellerna – 2 öar

Denna resa är en fristående resa utan fasta avresedatum och kan genomföras året om.

Programmen nedan är förslag på reseupplägg som vi själva rekommenderar. Har du andra önskemål skräddarsyr vi gärna en resa till dig. Åker ni på bröllopsresa bjuder hotellen ofta på överraskningar!

Detta ingår i resan till Seychellerna

  • Flyg Skandinavien–Seychellerna t/r i ekonomiklass.
  • Alla flygskatter.
  • Färja Mahé–Praslin eller Mahé–La Digue t/r.
  • 14 nätters boende på Mahé, Praslin och La Digue enligt nedan kombinationer
  • Privat transfer med egen bil vid ankomst, hemresa och hotellbyten.
  • Personlig värd* som står till tjänst 24 h/dag under hela vistelsen.
  • Personlig välkomstmapp med kartor och annan nödvändig information.

*Värden ger er all nödvändig information, hjälper er om något oväntat inträffar, hjälper er att ordna lokala turer och bekräfta flygbiljetter etc.

Standardboende

7 nätter på La Digue, Casa de Leela 2+* i bungalow inkl frukost eller likvärdigt.
7 nätter på Mahé, Bord Mer Villa 2+* i Prestigerum inkl frukost, Au Fond de Mer View 2+* i lägenhet (ej måltider) eller likvärdigt.

Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 24 200 SEK
Barn i extrabädd har rabatterat pris.

Comfortboende

7 nätter på Praslin, Les Villas D’Or 3+* i lägenhet inkl. frukost eller likvärdigt.
7 nätter på La Digue, Patatran Village Hotel 3+*. Standardrum inkl. frukost eller likvärdigt.

Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 30 300 SEK
Barn i extrabädd har rabatterat pris.

Deluxeboende

7 nätter på Praslin, Le Domaine de La Réserve 4+*  eller likvärdigt. Standardrum med havsutsikt inkl. frukost.
7 nätter på Mahé, Crown Beach Hotel 3+*, L’Habitation Hotel 3*  (Cerf Island) eller likvärdigt. Standard seaview rum inkl. frukost.

Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 31 500 SEK
Barn i extrabädd har rabatterat pris.

Lyxboende

7 nätter på La Digue, Le Domaine de L’Orangeraie 4+* eller likvärdigt. Garden villa inkl. frukost.
7 nätter på Mahé, Constance Ephelia Resort & Spa 5* i junior suite inkl. halvpension, Savoy Seychelles Resort & Spa 5* i deluxerum inkl. frukost, eller likvärdigt.

Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 38 100 SEK
Barn i extrabädd har rabatterat pris.

Ovanstående priser gäller under billigaste bokningsperiod och med lägsta flygpris. Priserna påverkas bland annat av säsong och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: 7STH

Varför boka en paketresa till Seychellerna med Kenzan Tours?

Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende på webben. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours.

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om t ex flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika förmedlare på Internet.

– Kenzan Tours har resesäljare som regelbundet åker på studieresor till Seychellerna. De har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resvärd som står till tjänst för er 24 timmar om dygnet. Resvärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna och ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resvärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er o s v.

– Kostar det inte mer att få allt detta jämfört med att boka på egen hand via Internet? Även om ni känner att ni har den tiden det kan tänkas ta att söka igenom internets mängder av förmedlare av flyg och boende på Seychellerna, för att få till en resa som ni tycker passar er, är det inte säkert att det blir billigare för det. I och med att vi samarbetar med en lokal operatör med mångårig erfarenhet och med betydligt bättre förhandlingsläge jämfört med dig som privatperson, så kan vi erbjuda mycket prisvärda paket till Seychellerna. Vi påstår inte att vi i slutändan kan hålla lägre priser jämfört med att ni bokar på egen hand via olika förmedlare på Internet, men vi kan skriva under på att vi erbjuder den bästa paketlösningen där ni får mest för pengarna till Seychellerna!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Ö-hoppa på Seychellerna – 2 öar, 15 dagar”

Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm