Resa till Seychellerna bröllopsresa
Resa till Seychellerna Anse Source D'Argent La DigueResa till Seychellerna Denis IslandResa till Seychellerna La Digue Anse Source d'Argent

Seychellerna Bröllopsresa – Kryssning med paradisöar, 13 dagar

Prisexempel: 35 900 kr

Vill ni uppleva en variationsrik bröllopsresa på paradisöarna på Seychellerna? I den här kombinationen får ni bo några dagar i början och i slutet på bättre strandnära boenden på Mahé och Praslin eller La Digue. Däremellan åker ni på en 5-dagars kryssning på en yacht. Under kryssningen gör ni strandhugg på flera små pittoreska öar, som St Anne Island, Curieuse och Cousin Island. Resan passar er nyblivna bröllopspar som vill uppleva varierande fantastiska öar med fokus på såväl bra gemytliga boenden (perfekta för bröllopsresa) som paradisstränder och spektakulära naturupplevelser. Detta reseförslag är på 13 nätter men går att skräddarsy efter era önskemål.

Artikelnr: SEY10 Kategori: Etiketter: , ,

Seychellerna bröllopsresa – Kryssning med paradisöar

Denna resa är en fristående resa som och kan genomföras året runt. Aktiviteterna har alltid lokala, engelsktalande guider med stor kännedom om platserna ni besöker.

Programmet nedan är ett förslag på en resa som vi själva varmt rekommenderar. Vill ni ändra något i programmet skräddarsyr vi gärna ett program som passar era önskemål. Ni bestämmer själva när ni vill åka, vad ni vill göra och hur ni vill bo.

Åker ni på bröllopsresa bjuder hotellen ofta på överraskningar!

Detta ingår i resan till Seychellerna

  • Flyg Skandinavien–Seychellerna t/r.
  • Alla flygskatter.
  • Färja Praslin–La Digue (vid boende på La Digue) – Praslin – Mahé.
  • Privat flygtransfer till/från hotellet vid ankomst och hemresa.
  • Privat transfer vid alla hotellbyten.
  • Boende fyra nätter på Bliss Hotel på Mahé inkl. smekmånadspaket.
  • Fyra nätters kryssningsprogram med Variety Cruises.
  • Personlig värd* som står till tjänst 24 h/dag under hela vistelsen.
  • Personlig välkomstmapp med kartor och annan nödvändig information.

*Värden ger er all nödvändig information, hjälper er om något oväntat inträffar, hjälper er att ordna lokala turer och bekräfta flygbiljetter etc.

Program

Tisdag–lördag
Fyra nätter på Bliss Hotel 3+*på Mahé i seaview-rum, inkl. frukost.

Smekmånadspaket:
• Fruktkorg på rummet vid ankomst.
• Hjärtlig blomdekoration på sängen.
• Cocktail i romantisk solnedgång.

Lördag–onsdag: fyra nätters kryssningsprogram
Kryssningen avgår varje lördag och går att kombinera med valfritt antal dagar före och efter.

Dag 1, lördag: Mahé Inter Island Quay – St Anne Island
Ni går ombord på fartyget mellan klockan 15:00 och 16:00. Efter en välkomstdrink och säkerhetsgenomgång lämnar ni Port Victoria och seglar till närliggande St Anne för ett uppfriskande dopp. Ni övernattar för ankar nära St Anne. På kvällen får ni välkomstmiddag.

Dag 2, söndag: St Anne Island – Curieuse
Ni lämnar St Anne Island tidigt på morgonen för att åka till den obebodda ön Curieuse. Ön var en gång en leprakoloni, men bebos idag bland annat av ett stort antal jättesköldpaddor som strövar fritt på ön. Ni utforskar ön tillsammans med en parkguide som kommer att ta er längs den fantastiska mangroveskogen. Senare återvänder ni till stranden för en BBQ i skuggan av vajande palmer. På eftermiddagen kan ni koppla av på stranden, bada och snorkla. Ni övernattar för ankare.

Dag 3, måndag: Curieuse – Cousin Island – Anse Lazio
På morgonen seglar ni vidare till Cousin Island. Här kan ni som vill ta en utflykt till fågelreservatet. En kvarts miljon fåglar häckar på ön, och här finns också flera stränder där sköldpaddor lägger sina ägg. Senare på eftermiddagen seglar ni till Anse Lazio, stranden på Praslin som flera gånger utsetts till världens vackraste strand. Här finns tid för avkoppling, snorkling, dykning och andra vattensporter. Kvällen tillbringas på kryssaren.

Dag 4, tisdag: Anse Lazio – St Pierre Island – Baie St Anne, Praslin
På morgonen lämnar ni Anse Lazio för att segla till Aride. Här finns möjlighet till en utflykt på ön som är ett naturreservat. Vandringen tar er hela vägen upp till toppen av ön där man har en fantastisk utsikt. På ön växer den endemiska klockgardenian Wright’s gardenia som inte finns någon annanstans på jorden. På ön häckar också ett stort antal arter av sjöfåglar.

Vid middagstid seglar ni vidare till St Pierre Island dit ni kommer efter lunch. Här stannar ni tre timmar för att bada och snorkla. Vid solnedgången lämnar ni St Pierre för att segla till Baie St Anne på Praslin där ni lägger till vid bryggan för övernattning. På kvällen blir det kreolsk afton.

Dag 5, onsdag: Baie St Anne, Praslin
Turen avslutas mellan klockan 9:00 och 10:00.

Onsdag–måndag
5 nätter på Praslin, Le Domaine de La Réserve Hotel 4+* i superiorrum, eller på La Digue, Patatran Village Hotel 3+* i superiorrum. Inkl. frukost.

Pris

Prisexempel per vuxen i dubbelrum: 35 900 SEK.
Barn i extrabädd har rabatterat pris.

Prisexemplet avser resa under lågsäsong med lägsta flygpris och del i dubbelrum. Priset påverkas bland annat av säsong, boendestandard och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: SEY10

Varför boka resa till Seychellerna med oss?

Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende via webben. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours.

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om till exempel flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika förmedlare på webben.

– Kenzan Tours har resesäljare som regelbundet åker på studieresor till Seychellerna. De har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resvärd som står till tjänst för er 24 timmar om dygnet. Resvärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna och ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resvärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er med mera.

– Kostar det inte mer att få allt detta jämfört med att boka på egen hand? Även om ni känner att ni har den tiden det kan tänkas ta att söka igenom webbens mängder av förmedlare av flyg och boende på Seychellerna, för att få till en resa som ni tycker passar er, är det inte säkert att det blir billigare för det. I och med att vi samarbetar med en lokal operatör med mångårig erfarenhet och med betydligt bättre förhandlingsläge jämfört med dig som privatperson, så kan vi erbjuda mycket prisvärda paket till Seychellerna. Vi påstår inte att vi i slutändan kan hålla lägre priser jämfört med att ni bokar på egen hand via olika förmedlare på nätet, men vi kan skriva under på att vi erbjuder den bästa paketlösningen där ni får mest för pengarna till Seychellerna!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Seychellerna Bröllopsresa – Kryssning med paradisöar, 13 dagar”

Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm