Paket: Seychellerna Bröllopsresa – Kryssning med paradisöar, 13 dagar

Prisexempel: 35 900 kr

Vill ni uppleva en variationsrik bröllopsresa på paradisöarna på Seychellerna? I den här kombinationen får ni bo några dagar i början och i slutet på bättre strandnära boenden på Mahe och Praslin eller La Digue. Däremellan åker ni på en 5 dagars kryssning på en yacht. Under kryssningen gör ni strandhugg på flera små pittoreska öar, som St Anne Island, Curieuse och Cousin Island. Resan passar er nyblivna bröllopspar som vill uppleva varierande fantastiska öar med fokus på såväl bra gemytliga boenden (perfekta för bröllopsresa), paradisstränder som spektakulära naturupplevelser. Förslaget är på 13 nätter men går att skräddarsy efter era önskemål.

Denna resa är en fristående resa utan fasta avresedatum. Vi skräddarsyr en resa och ett program som passar just er och era önskemål. Ni bestämmer själva när ni vill åka, vad ni vill göra och hur ni vill bo. Resan kan genomföras alla dagar året om. Aktiviteterna har alltid lokala, engelsktalande guider med stor kännedom för platserna ni besöker. Programmet nedan är ett förslag på en resa som vi själva varmt rekommenderar!

Detta ingår:

– Flyg Skandinavien-Seychellerna t o r med t ex Emirates, Ethiopian Airlines, KLM/Kenya Airways, Qatar Airways, Emirates eller Ethiad. Möjligt att flyga från de flesta flygplatserna i hela Skandinavien.
– Alla flygskatter
– Färja Praslin-La Digue (vid boende på La Digue) -Praslin-Mahe.
– Privata transfers vid ankomst och hemresa (direkttransport i egen bil, mellan flygplats och hotell).
– Privata transfers vid alla hotellbyten
– Personlig värd som står till tjänst 24 timmar / dygnet, under hela er vistelse. Er värd ger er all nödvändig information ni behöver och är hjälper er om något oväntat inträffar. Er värd hjälper er också med att ordna lokala turer, bekräftelse av flygbiljetter etc.
– Personlig välkomstmapp med kartor och annan nödvändig information.

Tisdag – Lördag
4 nätter på Mahe’ på Bliss Hotel 4* i Seaview rum, inkl. frukost.
Honeymoon offer:
• Basket of tropical fruits upon arrival
• Heart shaped Cookies
• Heart shaped floral display on the bed
• Romantic sunset cocktail
• Steam room session at Pure Bliss SPA

Lördag – onsdag: 4 nätters kryssningsprogram Klicka här för att se hela programmet! ( på engelska)
Kryssningen avgår varje lördag och går att passa in med valfritt antal dagar före och efter.

Lördag (dag 1): Mahe Inter Island Quay – St Anne Island
Vi går ombord mellan 15:00 till 16:00 pm. Efter välkomstdrink och säkerhet genomgång lämnar vi Port Victoria och segla till närliggande St Anne för ett uppfriskande dopp. Övernattning för ankar nära St Anne. Välkommst middag.

Söndag (dag 2): St Anne Island
Vi lämnar St Anne Island tidigt på morgonen för att nå Curieuse.

Curieuse
Denna morgon besöker vi denna obebodda ö, en gång en spetälskkoloni och hem för jättesköldpaddor. Utflykt med med en parkguide som kommer att visa oss en farm längs mangroveskogar. Senare återvänder vi till stranden för en BBQ i skuggan av vajande palmer. På eftermiddagen kan du njuta av stranden eller vattenaktiviteter. Övernattning för ankare.

Måndag  (dag 3): Curieuse
På morgonen seglar vi till Cousin Island.

Cousin Island
Här är det en frivillig utflykt till fågelreservat som är i ett reservat ”Bird Life International”. En kvarts miljon fåglar häckar på ön som också har sköldpaddor som lägger ägg på stränderna. Senare på eftermiddagen når vi Anse Lazio.

Anse Lazio
På eftermiddagen seglar vi till Anse Lazio, Praslin, en av de vackraste stränderna i världen. Tid för vattensporter, snorkling eller frivillig dykning. Kvällen tillbringas på kryssaren.

Tisdag (dag 4): Anse Lazio
På morgonen lämnar vi Anse Lazio för Aride.

Aride
Utflykt för den som vill. Vandringen tar dig hela vägen till toppen av ön för en fantastisk utsikt. Ön är hem till Wrights gardenia som inte finns någon annanstans på jorden och fågelarter som ”the Audubon’s shearwater, the Seychelles warbler”. Vid middagstid seglar vi till St Pierre Island.

St Pierre Baie St Anne, Praslin
Vi når St Pierre efter lunch för 3 timmar med tid för snorkling och simning. Vid solnedgången lämnar vi St Pierre för att segla till Baie St Anne, Praslin. Vi lägger till vid bryggan för övernattning. Creole Night.

Onsdag (dag 5): Baie St Anne, Praslin
Turen avslutas mellan 9:00 och 10:00.

Onsdag-måndag
5 nätter på Praslin på La Reserve 4+* i Superior rum eller på La Digue på Patatran Village i superior 3+*, inkl. frukost.

Prisexempel per person (vuxen i del av dubbelrum): 35 900 SEK
Barn i extrabädd har rabatterat pris.

Vistelselängden kan förkortas eller förlängas enligt era egna önskemål, mot prisjustering.

Åker ni på bröllopsresa så bjuder ofta hotellen på överraskningar!

Ovanstående pris gäller billigaste bokningsklassen på flyget under billigaste bokningsperiod.

VARFÖR BOKA RESA TILL SEYCHELLERNA MED OSS?
Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende hos olika förmedlingssidor på Internet. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, som är ett familjevänligt paradis som passar alla åldrar, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours!

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om t ex flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika förmedlare på Internet.

– Kenzan Tours har resesäljare som regelbundet åker på studieresor till Seychellerna. De har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resvärd som står till tjänst för er 24 timmar om dygnet. Resvärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna och ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resvärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er o s v.

– Kostar det inte mer att få allt detta jämfört med att boka på egen hand via Internet? Även om ni känner att ni har den tiden det kan tänkas ta att söka igenom internets mängder av förmedlare av flyg och boende på Seychellerna, för att få till en resa som ni tycker passar er, är det inte säkert att det blir billigare för det. I och med att vi samarbetar med en lokal operatör med mångårig erfarenhet och med betydligt bättre förhandlingsläge jämfört med dig som privatperson, så kan vi erbjuda mycket prisvärda paket till Seychellerna. Vi påstår inte att vi i slutändan kan hålla lägre priser jämfört med att ni bokar på egen hand via olika förmedlare på Internet, men vi kan skriva under på att vi erbjuder den bästa paketlösningen där ni får mest för pengarna till Seychellerna!

SEY10

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Paket: Seychellerna Bröllopsresa – Kryssning med paradisöar, 13 dagar”