Resa till Seychellerna kryssning M/Y Pegasus Variety Cruises
Resa till Seychellerna Kryssning Curieuse Island SköldpaddaResa till Seychellerna Anse Lazio Praslin SnorkelturResa till Seychellerna Anse Source d'ArgentResa till Seychellerna strandResa till Seychellerna kryssning Pegasus lounge

Kryssning runt vackra Seychellerna, 8 dagar

Prisexempel: 35 700 kr

Upplev Seychellerna på bästa sätt möjligt: med båt! Du reser mellan öarna i lugnt tempo för att kunna upptäcka och uppleva så mycket som möjligt. Här finns både underbar natur och spännande djurliv. Livet under ytan är om möjligt ännu mer spektakulärt än det över ytan, så passa på att snorkla eller dyk i detta verkliga paradis. Under resans gång hinner du även se regnskogen, ovanliga djur, landsköldpaddor och fåglar. Kryssningen sker med Variety Cruises som har mindre kryssningsfartyg. Ombord kan du njuta av solen uppe på däck eller umgås inomhus i en av båtens lounger.

Artikelnr: Sey11 Kategori: Etiketter: ,

Kryssning runt vackra Seychellerna

Det här är en lite annorlunda kryssningsresa på ett mindre kryssningsfartyg med Variety Cruises. Kryssningen avgår cirka en gång per vecka året om, men du väljer själv om du vill kombinera resan med fler resmål och hur länge du vill vara borta. Vi skräddarsyr din resa enligt dina önskemål. Vi rekommenderar att du kombinerar kryssningen med dagar på någon eller några av Seychellernas vackra öar. Eller varför inte kombinera med en safari i Kenya eller Tanzania? Specificera dina önskemål så tar vi fram ett reseförslag till dig.

Avresedatum

Kryssningen avgår cirka en gång per vecka året om, lördag–söndag. Specificera önskade datum när du lämnar in din förfrågan.

Detta ingår i resan till Seychellerna

 • Flyg Skandinavien–Seychellerna t/r i ekonomiklass.
 • Alla flygskatter.
 • Sju nätters kryssning med Variety Cruises. Boende i CAT C hytt med privat badrum och AC.
 • Alla måltider ombord (frukostbuffé, lunch och middag dagligen).
 • Kaffe, te och dricksvatten.
 • Fiske- och snorklingsutrustning.
 • Engelsktalande personal och guider.

Tillkommer

 • Övrig dryck.
 • Dricks till personal och guider.
 • Inträdesavgifter till nationalparker.
 • Wi-Fi (finns till extra kostnad).

Dagsprogram

Dag 1: Mahé Inter Island Quay – St Anne Island
Startdag för kryssningen som avgår cirka klockan 15.00. Ombord blir du väl omhändertagen med en välkomstdrink och en snabb genomgång av resan. Skeppet seglar mot St Anne för ett första stopp. Passa på att njuta av havets varma men på samma gång svalkande vatten!

Dag 2: St Anne Island – Curieuse
Tidigt på morgonen lämnar ni St Anne för att nå Curieuse. Ni utforskar denna obebodda ö som är hem till många landsköldpaddor. En vandring över ön tar er igenom mangroveskogar och sedan tillbaka till stranden för en lunchgrillning. På eftermiddagen kan ni njuta av stranden.

Dag 3: Curieuse – Cousin Island – Anse Lazio
På morgonen reser ni vidare till Cousin Island, känd för sitt spännande och rika fågelliv. En kvarts miljon fåglar häckar på ön. Efter lunch reser ni vidare till Anse Lazio, en av världens vackraste stränder. Förutom de spektakulära vyerna kan man också njuta av sol och  bad, snorkling, dykning och andra vattensporter. Det är ett riktigt paradis för de äventyrliga.

Dag 4: Anse Lazio – Aride – St Pierre – Baie St Anne, Praslin
Dagens första mål är Aride. Utflykten tar dig till öns högsta punkt där man har en otrolig utsikt över hela ön. Ni fortsätter sedan till St Pierre Island där ni äter lunch, snorklar och badar. Vid solnedgången lämnar ni ön för nästa destination, Baie St Anne.

Dag 5: Baie St Anne, Praslin – Felicite – La Digue
Dagen bjuder på en frivillig utflykt till Vallée de Mai naturreservat som utsetts till världsarv av UNESCO. Det blir även en snorkel- eller dyktur vid den obebodda ön Felicite. På kvällen seglar ni vidare till La Digue där ni njuter av hamnens vackra vyer.

Dag 6: La Digue – Moyenne Island
Halva dagen spenderar ni i La Digue, en av Seychellernas mest fotograferade platser. Sedan spenderar ni tid vid Anse Source D’ Argent, en mycket vacker strand. Här finns några av Seychellernas mest spektakulära stenformationer. Det finns även tid att spana efter souvenirer i byn La Passe innan ni seglar vidare till Moyenne Island.

Dag 7: Moyenne Island – Mahé, Inter Island Quay
En kort guidad tur tar dig runt ön, och ni stannar för att grilla och bada. Här är resans sista tillfälle att snorkla, så passa på! På kvällen når ni återigen Mahés hamn, och kaptenen säger tack och adjö med en stor festlig middag med gott om mat, musik och dans.

Dag 8: Mahé
Kryssningen har nått sitt slut och runt klockan 09.00 lämnar ni båten. Om du vill åka hem direkt ordnar vi transport till flygplatsen. Vill du stanna längre i denna underbara ö-grupp ordnar vi det enligt dina önskemål.

Dagsprogrammet kan få vissa ändringar på grund av väder och vind. Emellanåt kan vädret göra att det blir svårt att gå iland på vissa öar, och passagerarnas säkerhet är då alltid högsta prioritet.

Om fartyget

Alla båtens 21 hytter har eget badrum och AC, liksom andra bekvämligheter såsom TV. Hytterna är stora och fint inredda, och du kan välja mellan två enkelsängar eller dubbelsäng. Maten är av hög kvalitet och ofta med lokala smaker och influenser. Förutom frukostbuffé varje morgon ingår även lunch och middag. Personalen ombord ger förstklassig service och finns där för att garantera din säkerhet och se till att du har en friktionsfri och trevlig semester. Det finns möjlighet till massage ombord. På båten finns en plattform som du kan hoppa eller dyka ifrån.

Kryssningsrutt:

Print

 

Pris

Prisexempel per person: 35 700 SEK.

Prisexemplet avser resa under lågsäsong med lägsta flygpris och del i dubbelrum/delad hytt. Priset påverkas bland annat av säsong och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: SEY11

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Kryssning runt vackra Seychellerna, 8 dagar”

Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm