Paket: Kryssning runt vackra Seychellerna, 8 dagar

Prisexempel: 21 900 kr

Upplev Seychellerna på bästa sätt möjligt: med båt! Vi reser mellan ö och ö i lugnt tempo för att kunna upptäcka och uppleva så mycket som möjligt! Här finns både underbar natur och spännande djurliv. Livet under ytan är om än ännu mer spektakulärt än över ytan! Passa på att snorkla eller dyk i detta verkliga paradis. Under resans gång hinner vi även med att se regnskogen, ovanliga djur, landsköldpaddor och fåglar. Ombord på båten, ett mindre kryssningsfartyg, kan du njuta av solen uppe på däck eller umgås inomhus i en av båtens lounger.

Artikelnr: Sey11 , ,

Kryssning runt vackra Seychellerna

Det här är en lite annorlunda kryssningsresa på ett mindre kryssningsfartyg. Själva kryssningen avgår ca en gång i vecka året om, men du väljer själv om du vill kombinera resan med fler resmål och hur länge du vill vara borta. Vi skräddarsyr din resa till att bli det du själv vill. Vi rekommenderar att kombinera kryssningen med extranätter vid någon av Seychellernas vackra stränder eller varför inte kombinera med en safari i Kenya eller i Tanzania? Specificera era önskemål så tar vi fram förslag åt er!

Ombord finns en platform du kan hoppa eller dyka ifrån. Maten är av hög kvalitet och ofta med lokala smaker och influenser. Förutom frukostbuffé varje morgon ingår även lunch och middag. Personalen ombord ger förstklassig service och finns där för att garantera din säkerhet och se till att du har en friktionsfri och trevlig semester! Det finns även möjlighet till massage ombord. Alla båtens 21 hytter har eget badrum och AC, men även andra bekvämligheter såsom TV. Hytterna är stora och härligt inredda och du kan välja mellan två enkelsängar eller dubbelsäng.

Avresedatum

Kryssningen avgår ca en gång i veckan året om, och alltid lördag- söndag. Specificera när ni vill åka när ni lämnar er förfrågan.

Detta ingår

 • Flygresa tur och retur, Skandinavien – Seychellerna t o r, flera avreseorter är möjliga
 • Alla flygskatter
 • Boende i dubbelrum/hytt med privat badrum och AC
 • Alla måltider ombord (frukostbuffé, lunch och middag dagligen)
 • Kaffe, te och dricksvatten
 • Fiske- och snorklingsutrustning
 • Engelsktalande personal och guider

Tillkommer

 • Övrig dryck
 • Dricks till personal och guider
 • Inträdesavgifter vid nationalparker
 • Wi-Fi (finns till extra kostnad)

Dagspresentation

Dag 01: Mahe Inter Island Quay – St Anne Island

Startdag för kryssningen. Vi reser från hamnen ca 15.00. Ombord blir du väl omhändertagen med en välkomstdrink och en snabb genomgång av resan. Skeppet seglar mot St Anne för ett första stopp. Passa på att njuta av havets varma men på samma gång svalkande vatten!

Dag 02: St Anne Island – Curieuse

Tidigt på morgonen lämnar vi St Anne för att nå Curieuse. Vi utforskar denna obebodda ö som är hem till många landsköldpaddor. En vandring över ön tar oss igenom mangroveskogar och sedan tillbaka till stranden för en lunchgrillning. På eftermiddagen kan du njuta av stranden!

Dag 03: Curieuse – Cousin Island – Anse Lazio

På morgonen reser vi vidare till Cousin Island, en ö som är känd för sitt spännande och rika fågelliv. En kvartsmiljon fåglar häckar nämligen på ön. Efter lunch reser vi vidare till Anse Lazio, en av världens vackraste stränder. Förutom dess spektakulära vyer bjuder även stranden på sol, bad, snorkling, dykning och andra typer av vattensport. Ett riktigt paradis för de äventyrliga!

Dag 04: Anse Lazio – Aride – St Pierre – Baie St Anne, Praslin

Dagens första mål är Aride. Vår utflykt tar dig till öns högsta punkt för en otrolig utsikt över hela ön. Innan lunch reser vi vidare till St Pierre Island där vi äter lunch, snorklar och badar. Vid solnedgången lämnar vi ön för att nå vår nästa destination: Baie St Anne.

Dag 05: Baie St Anne, Praslin – Felicite – La Digue

Dagen bjuder på en frivillig utflykt till Vallee de Mai, men även en snorkel eller dyktur vid den obebodda ön Felicite. På kvällen seglar vi vidare till La Digue, där vi njuter av hamnens vackra vyer.

Dag 06: La Digue – Moyenne Island

Halva dagen spenderar vi i La Digue, en av Seychellernas mest fotograferade platser. Sedan spenderar vi tid vid Anse Source D’ Argent, en mycket vacker strand! Här finns några av Seychellernas mest spektakulära stenformationer! Det finns även tid att spana efter souvenirer i byn La Passe innan vi seglar vidare till Moyenne Island.

Dag 07: Moyenne Island – Mahe, Inter Island Quay

En kort guidad tur tar dig runt ön och vi stannar för att grilla och bada! Här är resans sista tillfälle för dig att snorkla, så passa på! På kvällen når vi återigen Mahes hamn. På kvällen säger kaptenen tack och adjö med en stor festlig middag med gott om mat, live musik och dans!

Dag 08: Mahe

Kryssningen har nått sitt slut och vid ca klockan 9 lämnar vi båten. Om du vill åka hem direkt ordnar vi transport till flygplatsen. Annars rekommenderar vi att boka på fler nätter på denna underbara ö-grupp!

Dagspresentationen kan få vissa ändringar på grund av väder och vind. Emellanåt kan vädret göra att det blir svårt att gå iland på vissa öar och passagerarnas säkerhet är då alltid högsta prioritet.

Kryssningsrutt

Print

Prisexempel per person: från 21 900 SEK

SEY11

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Paket: Kryssning runt vackra Seychellerna, 8 dagar”