Resa till Seychellerna La Dique by
Seychellerna La Digue Anse SevereResa till Seychellerna Beau Vallon Mahé strandResa till Seychellerna Anse Lazio Praslin strand

Seychellerna med boende & bil, 13 dagar

Prisexempel: 22 200 kr

Upptäck fantastiska Seychellerna med bil! Åk runt och utforska Mahé och Praslin med sina kritvita stränder och vackra natur. Här finns berg täckta av frodig djungel,  de karaktäristiska granitklipporna mjukt formade av havets vågor, utsiktsplatser med vidsträckta vyer över det turkosa havet och några av världens vackraste stränder där ni kan stanna till för ett dopp. Detta reseförslag inkluderar flyg inkl. flygskatter, 12 nätters boende, bilhyra och all transfer. Resan går att genomföra året runt.

Artikelnr: SEY9 Kategori: Etikett:

Seychellerna med boende & bil

Denna resa är en fristående resa utan fasta avresedatum och kan genomföras året runt.

Reseuppläggen nedan är förslag på hur man kan lägga upp en resa med bil på Seychellerna. Har du andra önskemål om till exempel reselängd eller boende skräddarsyr vi gärna en resa till dig. Hör av dig med dina önskemål så tar vi fram ett reseförslag.

Detta ingår i resan till Seychellerna

  • Flyg Skandinavien–Seychellerna t/r i ekonomiklass.
  • Alla flygskatter.
  • Färja Mahé–Praslin t/r.
  • 12 nätters boende på Mahé och/eller Praslin enligt nedan kombinationer.
  • 12 dagars bilhyra.
  • Privat transfer med egen bil vid ankomst, hemresa och hotellbyten.
  • Personlig värd* som står till tjänst 24 h/dag under hela vistelsen.
  • Personlig välkomstmapp med kartor och annan nödvändig information.

*Värden ger er all nödvändig information, hjälper er om något oväntat inträffar, hjälper er att ordna lokala turer och bekräfta flygbiljetter etc.

Reseperiod april–oktober

Budget
6 nätters boende på Mahé, Romance Bungalows 2* i lägenhet, inkl. frukost.
6 nätters boende på Praslin, L’Hirondelle Guesthouse 2+* i lägenhet, inkl. frukost.

Prisexempel per vuxen: 26 400 SEK

Mellanklass
6 nätters boende på Mahé, Hanneman Holiday Residence 3* i lägenhet, inkl. frukost.
6 nätters boende på Praslin, Les Villas D’Or 3+* i bungalow, inkl. frukost.

Prisexempel per vuxen: 34 700 SEK

Deluxe
6 nätters boende på Mahé, Crown Beach Hotel 3+* i sea viewrum, inkl. frukost.
6 nätters boende på Praslin, Acajou Beach Resort 4* i standardrum, inkl. frukost.

Prisexempel per vuxen: 32 200 SEK

Reseperiod november–april

Budget
6 nätters boende på Mahé, Au Fond de Mer View 2* i lägenhet, inga måltider.
6 nätters boende på Praslin, Amitie Chalets 2* i självhushållsboende, inkl. frukost.

Prisexempel per vuxen: 22 200 SEK

Mellanklass
6 nätters boende på Mahé, Chalet d’Anse Forbans 2+* i bungalow, inga måltider.
6 nätters boende på Praslin, Chez Bea Luxuary Villa 3* i lägenhet, inkl. frukost.

Prisexempel per vuxen: 28 300 SEK

Deluxe
6 nätters boende på Mahé,  Double Tree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa 4* i ocean view rum, inkl. frukost.
6 nätters boende på Praslin, Coco de Mer Hotel 4* i standard sea view rum, inkl. halvpension.

Prisexempel per vuxen: 37 400 SEK

Ovanstående priser gäller under billigaste bokningsperiod och med lägsta flygpris. Priserna påverkas bland annat av säsong och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Kryssning i Seychellerna

Passa på att kryssa runt i Seychellernas härliga övärld i den fina motoryachten Pegasus. Du kan antingen komplettera ovanstående paket med en kryssning, eller byta ut några hotellnätter till en hytt på Pegasus. Ange i din förfrågan när under resan du vill lägga in önskat kryssningsprogram.

Alla kryssningar innehåller stopp vid öar där ni kan utforska den vackra naturens flora och fauna, de fantastiska stränderna och den spännande undervattensvärlden. Välj mellan följande kryssningsprogram:

4 dagar/3 nätter med start på Praslin och avslut på Mahé
Rutt: Baie St Anne (Praslin) – Felicite – La Digue – Moyenne Island – Victoria (Mahé)

8 dagar/7 nätter med start och avslut på Mahé
Rutt: Victoria (Mahé) – St Anne Island – Curieuse – Cousin Island – Anse Lazio (Praslin) – Aride – St Pierre Island – Baie St Anne (Praslin) – Felicite Island – La Digue – Moyenne Island – Victoria (Mahé)

Läs mer om kryssningarna på Variety Cruises hemsida.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: SEY9

Varför boka en paketresa till Seychellerna med Kenzan Tours?

Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende via webben. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours.

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas därmed av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om till exempel ett flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika webbplatser.

– Kenzan Tours resesäljare åker regelbundet på studieresor till Seychellerna. Vi har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs upp på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resevärd som finns tillgänglig 24 timmar om dygnet. Resevärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna. Ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resevärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er o s v.

– Kostar det inte mer att få allt detta jämfört med att boka på egen hand via Internet? Även om ni känner att ni har den tid det kan tänkas ta att söka igenom internets mängder av förmedlare av flyg och boende på Seychellerna är det inte säkert att det blir billigare för det. I och med att vi samarbetar med en lokal operatör med mångårig erfarenhet och med betydligt bättre förhandlingsläge jämfört med dig som privatperson, så kan vi erbjuda mycket prisvärda paket till Seychellerna. Vi påstår inte att vi i slutändan kan hålla lägre priser jämfört med att ni bokar på egen hand, men vi kan skriva under på att vi erbjuder den bästa paketlösningen där ni får mest för pengarna till Seychellerna!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Seychellerna med boende & bil, 13 dagar”

Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm