Resa till Sri Lanka teplantage
Resa till Sri Lanka elefant safariResa till Sri Lanka Kandy Temple of the toothTraditionell dans i Kandy Sri Lanka.Resa till Sri Lanka styltfiske.Resa till Maldiverna strand badResa till Maldiverna The Barefoot Eco Hotel paddla kajak

Erbjudande: Sri Lanka & Maldiverna jul/nyår, 14 dagar

Prisexempel: 35 900 kr

Byt decembers mörker och kyla mot sol och värme! Under julen erbjuder vi en resa som kombinerar Sri Lanka och Maldiverna. Här får du uppleva både spännande kultur, vacker natur och koppla av vid kritvita paradisstränder. Resan går 22 december till 5 januari, och du väljer själv hur många dagar du vill vara i Sri Lanka respektive Maldiverna. Här presenterar vi ett förslag med en rundresa på Sri Lanka och avslutning på Maldiverna.

Artikelnr: SriMaldJul19 , , ,

Sri Lanka & Maldiverna jul/nyår

Sri Lanka och Maldiverna är en perfekt kombination av kultur, natur och magiskt vackra stränder. Nedan länkar vi till ett av våra program dit. Vill du ändra på fördelningen av dagarna i Sri Lanka respektive Maldiverna anpassar vi programmet efter dina önskemål. Vill du ändra programmet på något annat sätt, tveka inte att kontakta oss så tar vi fram just din drömresa.

Exempel på paketresa: Sri Lanka & Maldiverna – en perfekt kombination

Denna resa är en kombination av Sri Lankas natur- och kulturskatter och Maldivernas fantastiska övärld. Du får bland annat se det berömda klippfortet Sigiriya och den heliga staden Kandy, båda utsedda till UNESCO världsarv. Du får också se de vackra högländerna med sina vidsträckta teplantage och åker på safari i två nationalparker. På Maldiverna bor du på en fin ekoresort belägen direkt på stranden.

Flygtider

22–23 dec Arlanda–Doha
Doha–Colombo
16.25–00.35
01.40–09.20
Qatar Airways
Valfritt datum Colombo–Male
5 jan Male–Doha
Doha–Arlanda
10.15–13.25
15.35–20.05
Qatar Airways

Vill du flyga från en annan ort än Stockholm kan vi även boka anslutningsflyg från andra flygplatser i Skandinavien.

Pris

Prisexempel per person i dubbelrum: 35 900 SEK.

I prisexemplet ingår flyg, boende sex nätter i Sri Lanka och sju nätter i Maldiverna samt programmet Sri Lanka & Maldiverna – en perfekt kombination.

Vi reserverar oss för prisförändringar som beror på lokala skatter, ändringar i valutakurser och andra faktorer som ligger utanför vår kontroll.

Vill ni endast köpa flygbiljetter?

Möjlighet finns att köpa endast flygbiljetter (utan lokalt arrangemang) enligt ovan flygtider samt valfri dag flyg mellan Colombo-Male, för totalpriset inkl flygskatter: 15.500 kr/person.

Information och bokning

För mer information, förfrågan och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: SriMaldJul19

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Erbjudande: Sri Lanka & Maldiverna jul/nyår, 14 dagar”