Resa till Uganda safari bergsgorilla
Resa till Kenya safari elefanterResa till Kenya safari girafferResa till Kenya safari gasellerResa till Kenya safari vårtsvinResa till Uganda Bwindi nationalpark safari gorillaResa till Uganda safari Gorilla

Paket: Uganda Kenya Zanzibar Explorer, 18 dagar

Prisexempel: 44 900 kr

Vill du uppleva Ugandas unika bergsgorillor? Kenyas unika natur och djurlivet på savannen? Och Zanzibars vackraste stränder och afrikansk kultur? Då är denna unika kombinationsresa till tre länder i östra Afrika något för dig! Gorillasafari i Uganda med enklare boende, safari i Kenya samt sol och bad i mellanklassboende på Zanzibar. Det är en unik prisvärd kombinationsresa som ger dig minnen för livet!

Åldersgräns är 16 år på grund av gorillaspårningen.

Artikelnr: EBB-NBO-ZNZ , , , ,

Uganda Kenya Zanzibar Explorer, 18 dagar

Detta ingår i vår resa

 • Flyg Skandinavien-Entebbe t o r med t ex Ethiopian Airlines, KLM/Kenya Airways, Qatar Airways eller Turkish Airlines.
  Möjligt att flyga från de flesta flygplatserna i hela Skandinavien.
 • 1 övernattning i Entebbe samt därefter 5 dagars gorillasafari enligt programspecifikation. Inkl. budgetboende och helpension enligt program. Möjligt att uppgradera boende till lodger.
 • Flyg Entebbe – Nairobi med Kenya Airways.
 • 5 dagars delad Thorntree-safari med boende i lodger/tältcamper.
 • 1 övernattning på mellanklasshotel i Nairobi inkl. frukost.
 • Flyg Nairobi – Zanzibar med Kenya Airways.
 • 7 nätters övernattning på Mnarani Beach Cottages, i standardrum inkl. halvpension eller på Langi Langi Bungalows där ni bor i pool view bungalow inkl. frukost i Nungwi.
 • Dagflyg Zanzibar – Stockholm / Göteborg / Köpenhamn via Nairobi och Amsterdam. KLM / Kenya Airways.
 • Inkl. alla flygskatter.
 • Inklusive samtliga transfers mellan safari, flygplatser och boende i Uganda, Kenya och på Zanzibar.

Dagsprogram

Dag 1: Skandinavien – Entebbe
Dagflyg Skandinavien- Entebbe, avgår på morgonen, ankommer Entebbe på kvällen, varpå ni övernattar på mellanklasshotell inkl. frukost i Entebbe.

Dag 2 – 6: Gorillasafari i Uganda
5 dagars delad gorillasafari enligt programbeskrivning. Boendet gäller i budget / bandas inkl. helpension.

Dag 6: Kampala – Nairobi
Efter ankomst till Kampala, flyg vidare till Nairobi med ankomst på kvällen. Därefter transfer till hotellet.

Dag 7 – 11: Safari i Kenya
5 dagars delat Thorn Tree-safari enligt programbeskrivning.

Dag 11 – 18: Zanzibar
Direkt efter safarin, transfer till flygplatsen och därefter flyg till Zanzibar. Vid ankomst transfer till Mnarani Beach Cottages, där ni bor i standardrum inkl. halvpension eller på Langi Langi Bungalows där ni bor i pool view bungalow inkl. frukost i Nungwi.

Dag 18: Zanzibar – Skandinavien
Flygresa Zanzibar – Skandinavien, dagflyg KLM / Kenya Airways.

I gorilla-safarin inkluderas:
– Transfers och guidning med engelsktalande chaufförer / guider.
– Alla parkavgifter.
– Alla aktiviteter, måltider och boende beskrivet i programmet. Pristillägg för uppgraderat boende i lodge: 3 000 SEK per person.

Ingår ej:
– All dryck
– Dricks

Gorillasafarin kräver att man har god fysik för att kunna njuta av den till fullo. Åldersgräns på 16 år.

På Kenyasafarin inkluderas:
– Transfers och guidning med engelsktalande chaufförer / guider.
– Alla parkavgifter.
– Alla aktiviteter, måltider och boende beskrivet i programmet.
– 1 natt på mellanklassboende i Nairobi inkl. frukost.

Ingår ej:
– All dryck
– Dricks

På Zanzibar inkluderas:
7 nätters boende på Mnarani Beach Cottages i Nungwi, standard dubbelrum. Inkl. halvpension.

Alla transfers ingår.

Möjligt att välja andra boenden på Zanzibar!

Klicka här för att hitta alla våra boendealternativ på Zanzibar.

Pris

Prisexempel per person: 44 900 SEK.

Prisexemplet avser resa under lågsäsong med lägsta flygpris och del i dubbelrum.

Priset påverkas bland annat av säsong, boendestandard och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

 

VARFÖR SAFARI MED KENZAN TOURS?

Safariarrangörerna har alltid sina argument varför ni ska välja just dem. Därför vill vi göra klart för er vad som skiljer oss från flertalet andra arrangörer och vilka fördelar som finns om ni bokar er safariresa med Kenzan Tours! Här är våra 10 punkter!

1) Vi har en lokal organisation som tar hand om er resenärer på bästa sätt enligt tydliga riktlinjer som passar just den skandinaviska marknaden. Organisationen heter Kenzan Wildlife safaris och är grundat av Kenzan Tours tillsammans med en lokal arrangör. Våra lokala baser är i Arusha och Nairobi.

2) Ni resenärer tas omhand från början till slut. Alla transfers ingår alltid. Ni har alltid möjlighet att nå både den lokala arrangören och oss i Sverige med dygnet runt jouren.

3) Vår personal är engelsktalande och har lång erfarenhet och den utbildning som krävs för att ha hand om er resenärer. Vi har en god personal policy. All personal får en rimlig lön för sitt arbete.

4) Rekommenderad miniminivå på dricks är redan inkluderat i priset. Men givetvis om ni uppskattar er safari extra mycket, så får ni mer än gärna ge mer dricks till er guide!

5) Våra fordon är i gott skick och vi ser alltid till att kontrollera alla fordon regelbundet för att hålla en bra komfort och hög säkerhetsnivå.

6) Våra chaufförer är inte påtryckta att snåla med bränslet under er safari (till skillnad från våra lokala konkurrenter som inte ger chaufförerna/guiderna någon flexibilitet i hur mycket de får köra under safarin, för att hålla budgeten). Om tiden tillåter så finns möjligheten att vara ute längre på game drive än angivet i programmet. Vi är mycket flexibla när det gäller upplägget av game drives under er safari.

7) Alla våra Afrikasäljare åker till östra Afrika en gång per år i syfte att uppdatera sig och uppleva det vi själva säljer till er. Samt för att i samarbete med vår lokala organisation utveckla och förbättra våra resor. Vi kan försäkra er att ni alltid får bra information och hjälp att hitta en resa som passar just era behov och budget. Vi är experter i det vi erbjuder!

8) Våra lodger och tältcamper är handplockade. Vi vill vara säkra på att boendena håller den kvalitet i såväl mat, service och standard som utlovas. Vi är säkra på att deras personalpolicy överensstämmer med vår egna organisations hårda policy. Vi vet att de även driver boendena i harmoni med både natur och människorna i närheten. Vi är säkra på att ägarna av boendena är lokala och att inkomsterna därför också stannar kvar i landet.

9) Vi driver också i egen regi vår egen tältcamp (med eco-policy) i Serengeti. Den är mobil och flyttas två gånger per år, till de områdena där djurlivet är som bäst.

10) Vi deltar i samarbete med AddTruly i ett projekt där vi erbjuder alla våra resenärer möjligheten att ge bidrag till ett välgörenhetsprojekt i samband med betalningen av resan. Läs mer om projekten här.

Viktigt att veta
Gorillasafarin i Uganda är också möjlig att skräddarsy med safari och boende i Kenya & Zanzibar enligt vårt Östra Afrika Flex-system.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: EBB-NBO-ZNZ

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Paket: Uganda Kenya Zanzibar Explorer, 18 dagar”