Resa till Vietnam Mekongdeltat
Resa till Vietnam Hoi An gatulivResa till Vietnam Halong Bay kryssningResa till Vietnam Cu Chi-tunnlarna VietnamkrigetResa till Vietnam Pu LuongResa till Vietnam matResa till Kambodja Angkor Wat tempelResa till Kambodja Koh Rong Saloem Island strand

Erbjudande: Vietnam jul- och nyårsresor, 14 dagar

Prisexempel: 29 ,900.00 kr

Är du nyfiken på Vietnam och Kambodja? Under jul/nyår erbjuder vi flyg och rundreseprogram med 13 nätter i dessa genuina länder i öst. Här presenterar vi några av våra ordinarie reseprogram till Vietnam, vissa i kombination med Kambodja. Resorna går till ländernas största sevärdheter, men också till mer genuina delar bortom turiststråken. Du får lära känna kulturen, historien och människorna, se den vackra naturen och koppla av på fantastiska stränder om du vill det. Vi skräddarsyr också program så att du får just din drömresa.

Artikelnr: VietnamJul19 , , ,

Vietnam jul- och nyårsresor

Nedan länkar vi till några exempel på reseprogram till Vietnam och Kambodja. Ta en titt på dem och låt dig inspireras. Det flyg vi presenterar nedan har 13 nätter på plats. Vissa av reseprogrammen är längre än så, och vi anpassar dem då efter flyget som är en fast förbindelse.

Har du andra önskemål om resor till Vietnam och Kambodja, tveka inte att höra av dig till oss. Vi skräddarsyr gärna en resa enligt dina önskemål.

Exempel på reseprogram

Endast Vietnam
Vietnam från norr till söder – res genom Vietnam från Hanoi i norr till Ho Chi Minh City i söder. Bland höjdpunkterna finns en tur i Mekongdeltat, det vackra världsarvet Halong Bay och Vietnams mest solsäkra strandort Mui Ne Beach.

En smak av Vietnam – en upplevelserik resa till bland annat mysiga Hoi An, kejsarstaden Hue och paradisön Whale Island. Du spenderar dagarna på egen hand och kan låta dina intressen styra vad du vill se på resmålen.

Norra Vietnam med tåg – upplev norra Vietnam där du bland annat reser med tåg. Här får du se Hanoi, vandra i Sapas vackra landskap, besöka små byar och koppla av på en fin resort i Hoi An.

Ett äventyr genom Vietnam – en innehållsrik resa med många natur- och kulturupplevelser i såväl storstäder som på landsbygden. Innehåller de flesta av ovan nämnda platser, och några till.

Vietnam & Kambodja
Det bästa av Vietnam och Kambodja – här får du bland annat se Hanoi, Halong Bay, Ho Chi Minh City, Cu Chi-tunnlarna, Phnom Penh och de magiska templen i Angkor. Avsluta med några dagars sol och bad vid Kambodjas vackra stränder.

Upplev Hanoi, Ho Chi Minh City & Angkor Wat – här får du utforska Vietnam från Hanoi till Ho Chi Minh City och mycket däremellan. I Kambodja ingår bland annat Angkor och Phnom Penh.

Norra Vietnam och Kambodja, natur och historia – upplev storstädernas myller och landsbygdens stillhet, besök byar med minoritetsbefolkningar och kryssa i vackra Halong Bay. I Kambodja väntar bland annat en heldag i Angkor och några dagars avkoppling i Mui Ne.

Genuina Vietnam och Kambodja – upplev det äkta Vietnam bortom turiststråken. Här får du lära känna vietnameserna och delta i deras vardagsliv på landsbygden. Fyra nätter i homestay hos lokala familjer ingår. I Kambodja får du bland annat se Angkors magiska tempel och ta en tur på Tonle Sap-sjön med dess flytande byar.

Pris

Prisexempel per vuxen i dubbelrum:
– endast Vietnam: 29 900 SEK
– Vietnam & Kambodja: 33 900 SEK

Vi reserverar oss för prisförändringar som beror på höjda skatter, valutaförändringar och andra faktorer som ligger utom vår kontroll.

Flygtider

22–23 dec Arlanda–Doha
Doha–Hanoi
16.25–00.35
02.55–13.30
Qatar Airways
5 jan
6 jan
Saigon–Doha
Doha–Arlanda
19.15–23.35
08.00–12.30
Qatar Airways

Vill ni flyga från en annan ort än Arlanda kan vi boka anslutningsflyg från andra flygplatser.

Vill ni endast köpa flygbiljetter?

Möjlighet finns att köpa endast flygbiljetter (utan lokalt arrangemang) enligt ovan flygtider, för totalpriset inkl flygskatter: 12.900 kr/person.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Arikelnr: VietnamJul19

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Erbjudande: Vietnam jul- och nyårsresor, 14 dagar”