Resa till Vietnam Bac Ha marknad
Resa till Vietnam Pu LuongResa till Vietnam matResa till Kambodja Tonle Sap sjöResa till Vietnam Halong BayResa till vietnam Phu Quoc snorkling.

Vietnam/Kambodja över jul & nyår

Prisexempel: 28 900 kr

Utforska Vietnams och Kambodjas kulturhistoria och vackra natur. Hanoi, Ho Chi Minh City, kryssning i världsarvet Halong Bays vackra skärgård, bergsbyar – ja Vietnam har så mycket mer att erbjuda. I Kambodja kan du besöka tempelstaden och världsarvet Angkor, de flytande byarna i Tonle Sapsjön och dödens fält.

Artikelnr: ViKaJul20 Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Vietnam/Kambodja över jul & nyår

Vi skräddarsyr ditt program i Vietnam. Kombinera rundresor med fokus på kultur, storstäder och natur, med stranddagar. Med ankomst i Hanoi och hemresa från Saigon/Ho Chi Minh, blir det smidigt att ha ett reseupplägg som startar i norr och avslutas i söder. Det finns även möjligt att kombinera med Kambodja om du även vill upptäcka det landet. Resan och programmen sker i privat regi med egen guide/chaufför.

Vi skräddarsyr din resa, så den blir helt individuellt upplagd. Några exempel på program att utgå ifrån:

Enbart Vietnam

  • Vietnam från norr till söder med paradisstrand: Resan startar i Hanoi och avslutas i Ho Chi Minh City (tidigare Saigon), kryssa i vackra Halong Bay, besök Hanoi, den kejserliga staden Hue och Hoi An, utforska Mekongdeltat med båt och avslutar med sol och bad i Mui Ne Beach
  • Lär känna Vietnam: Upplev några av våra favoriter i Vietnam! Denna resa kombinerar Vietnams stadskultur med upplevelser på landsbygden.
  • Ett äventyr genom Vietnam: Från Ho Chi Minh City till myllrande huvudstaden Hanoi via Hoi An, som är berömd för sin gamla arkitektur. Whale Islands vita palmkantade stränder och den tidigare kejsarstaden Hue. Du bestämmer själv vad du vill göra på de olika resmålen och har stora möjligheter att låta dina intressen styra vad du vill se av Vietnam.

Kombinera Vietnam och Kambodja

  • Norra Vietnam & Kambodja: Utforska Vietnams och Kambodjas kulturhistoria och vackra natur; Hanoi, kryssning i världsarvet Halong Bays vackra skärgård, bergsbyar i Sapa, Kambodja med tempelstaden och världsarvet Angkor och de flytande byarna i Tonle Sapsjön. Avsluta med i Vietnams mest solsäkra badort Mui Ne.
  • Upplev Hanoi, Ho Chi Minh City & Angkor Wat: Hanoi, Ho Chi Min City, världsarvet Halong Bay, en tur i Mekongdeltat och de fascinerande Cu Chi-tunnlarna. Plus några härliga dagar på stranden i Mui Ne. Resan avslutas med några dagar i Phnom Penh och magiska Angkor med sina fantastiska tempel samt de ökända Dödens fält som minner om det fasansfulla folkmordet under Pol Pots styre. Resan ger en inblick i de båda ländernas kultur, historia och traditioner liksom fina naturupplevelser längs vägen.
  • Upplev det genuina Vietnam & Kambodja: Vietnam bortom turiststråken – du besöker byar, hjälper lokalborna med jordbruket och bekantar dig med deras vardagsliv och kultur, tar en kryssning i världsarvet Halong Bay och en båttur i Mekongdeltat. I Kambodja besöker du tempelruinen Angkor Wat och tar en båttur på Tonle Sapsjön.


Det finns möjlighet att även flyga från Göteborg, Köpenhamn eller Oslo, mot prisjustering.

Aktuellt pris beror på platstillgången vid er bokning.

Pris

Prisexempel per person i dubbelrum för en två veckors paketresa: från 28 900 SEK.

Vi reserverar oss för prisförändringar som beror på lokala skatter, ändringar i valutakurser och andra faktorer som ligger utanför vår kontroll.

Information och bokning

För mer information, förfrågan och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: ViKaJul20

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Vietnam/Kambodja över jul & nyår”