Asien

Res till Asiens mystik och paradis

Asien är världens största världsdel och en spännande kontinent att resa i. Med sin mångtusenåriga historia finns där en rik kultur, andlöst vackra landskap och en vänlig befolkning. Dessutom några av världens vackraste stränder, perfekta för en solsemester med familjen eller en romantisk bröllopsresa.

Våra resor till Asien

I Asien kan vi erbjuda rundresor till spännande resmål som Vietnam, Malaysia, Borneo, Sri Lanka, Indien, Myanmar (Burma), Nepal, och Laos. Vi har ett brett utbud av resepaket för dig som vill uppleva paradisstränder, kultur, natur, storstad eller äventyr.

Åk på en äventyrsresa med djungelsafari på Borneo och kombinera med härliga bad på någon paradisö eller med besök i en storstad. Hitta dina kulturskatter i Indien och Sri Lanka och kombinera gärna med solresa till Maldivernas paradisöar. Ta en rundresa genom vackra Vietnam eller utforska mystiska Myanmar (Burma). Möjligheterna är oändliga, och det är bara du som sätter gränserna.

På respektive lands sida ser du våra förslag på resor till Asien, men det är bara exempel. Vill du ha ett annorlunda program är det bara att ringa oss på 021-18 16 17 eller maila till [email protected] så tar vi fram ett förslag på en skräddarsydd resa enligt dina önskemål.

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.