Barbados

Resor till Barbados

Barbados speglar den klassiska bilden av Västindien med kritvita stränder, vänliga människor, en lugn livsrytm och toner från reggae och calypso. Barbados är en av de mest kända öarna i den karibiska ö-världen. En barbadosresa ger dig en fin kombination av ett härligt strandliv och ett bra utbud av nöjen och utflykter. Hela syd- och västkusten är kantade av vita, lena stränder och i havet kan man snorkla, dyka och simma med sköldpaddor. På Atlantkusten finns Batsheba med sina häftiga vågor och stora raukar, ett paradis för surfare. En barbadosresa kombineras enkelt med resor till kringliggande öar som DominicaGrenada och Tobago.

Resepaket till Barbados

Paketresorna till Barbados som presenteras nedan arrangeras av Afro-Caribbean Travel som är systerbolag till Kenzan Tours. Afro-Caribbean Travel är specialister på resor till Västindien. Länkarna på de olika reseförslagen nedan går till deras hemsida där du kan läsa mer om resorna.

Trinidad Tobago Dover Beach strandBarbados sydkust, 10 nätter
Dover Beach Hotel är ett prisvärt mellanklasshotell på sydkusten. Här bor du precis vid den vackra stranden och har gångavstånd till restauranger, nöjesliv och shopping.

 

Barbados Coconut Court Beach HotelFamiljärt boende på Barbados, 10 nätter
Coconut Beach Court Hotel är ett familjedrivet, trevligt och prisvärt hotell beläget på stranden. På gångavstånd finns restauranger, butiker och historiska sevärdheter.

 

Tobago beachTobago & Barbados, 14 nätter
Här får du det bästa av Västindien. Du spenderar de första sju nätterna på lugna Tobago och fortsätter sedan till mer livliga Barbados med sitt större utbud av nöjen och aktiviteter.

 

Barbados & Grenada, 14 nätter
Kombinera sju nätter på Barbados med lika många nätter på Grenada. Här får du en kombination av strandliv, aktiviteter, nöjesutbud och naturupplevelser.

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.