Kryssningar

Resor med kryssningar

En kryssning är ett perfekt sätt att se flera länder på kort tid. Koppla av och njut av god mat och trevlig underhållning ombord, och utforska nya spännande platser längs vägen. Vi har ett brett utbud av kryssningar till olika delar av världen. 

Vi erbjuder kryssningar runtom i världen med olika rederier. MSC Cruises tar dig bland annat till Karibien, Sydamerika, Asien, Medelhavet och den Arabiska halvön. Med Variety Cruises kan du utforska vackra Seychellerna eller kryssa i Centralamerika. Celestyal Cruises tar dig till det härliga östra Medelhavets pärlor. Du kan också kombinera en rundresa i Chile och Argentina med en kryssning till Kap Horn, eller utforska Galapagos unika natur med ö-luffning.

Vi hjälper gärna till att paketera en kryssning med flyg från Skandinavien, boende och ev. kringarrangemang före eller efter kryssningen. Hör av dig med dina önskemål så tar vi fram ett reseförslag.

Kryssningar i KaribienDover Beach, Barbados.

Drömmer du om en kryssning i härliga Karibien? Vi erbjuder kryssningar med MSC Cruises som tar dig till den exotiska karibiska ö-världen. Du får se många spännande platser och kan sedan återvända till fartyget för att smälta dagens intryck. Ombord finns allt du behöver för en bekväm och avkopplande semester.

Gemensamt för MSC Cruises kryssningsfartyg är hytterna med förstklassig komfort och det stora utbudet av mat, dryck, aktiviteter och nöjen som ger en helhetsupplevelse och upplevelserik semester för hela familjen. Sportanläggningar, spa, soldäck, pooler, restauranger, barer, livemusik, teatershower, diskotek, kasino och shopping är en del av det som väntar när du reser på en kryssning med MSC Cruises.

Kryssa till Costa Rica och Panama

För dig som vill se det bästa av Costa Rica och Panama erbjuder vi kryssningar med Variety Cruises. Deras bekväma mega yacht går längs Stilla havskusten till bland annat Panamakanalen. Ni gör många stopp längs vägen för att till exempel utforska naturreservat, bada och snorkla.

Kryssningsresa med samba och tango Resa till Argentina Buenos Aires tango

Upplev Sydamerika med en kryssning! MSC Cruises tar dig med på en resa till Brasilien, Uruguay och Argentina. Upplev sambarytmerna i Rio, utforska tangons födelsestad Buenos Aires och se dig omkring i charmiga Montevideo. Kryssnings resan tar dig också till fina badorter vid atlantkustens vackra stränder. På kvällarna väntar avkoppling, nöjen och god mat på fartyget. Kryssningen kan kombineras med valfritt antal nätter i Brasilien.

Gruppresa till Chile och Argentina med kryssning

Drömmer du om att se Patagoniens spektakulära landskap? Då kan vi tipsa om en gruppresa med svensk färdledare till Argentina och Chile med en 4-dagars kryssning med Australis till Kap Horn. Resan innehåller stora kontraster med besök i såväl myllrande Buenos Aires som vid världens ände med sin dramatiska natur.

Ö-luffa i Galapagos

Är Galapagos en drömresa för dig? Ett bra sätt att utforska den unika naturen på öarna är med båt. Vi erbjuder flera resor med kryssningar i Galapagos ö-värld, även i kombination med rundresor i Ecuador och Peru.

Kryssa i vackra SeychellernaResa till Seychellerna Praslin Anse Lazio strand

Bästa sättet att uppleva Seychellernas vackra ö-värld är att resa med båt. Vi erbjuder kryssningar med Variety Cruises som seglar med yahten M/Y Pegasos. Ni övernattar på båten och gör på dagarna strandhugg vid olika öar där ni kan gå på upptäcktsfärd i tropiska regnskogar, snorkla och dyka i den spännande undervattensvärlden och njuta av några av världens vackraste stränder.

I kryssningarna ingår boende och helpension exkl. dryck. M/Y Pegasos har 21 rymliga hytter i tre kategorier. Alla ligger utsides och har fönster, badrum med dusch, AC, minisafe och platt-tv. Ombord finns en matsal och en restaurang ute på däck som serverar internationella och kreolska rätter. I loungen kan du koppla av med en drink och smälta dagens upplevelser.

Vill du kombinera kryssningen med boende på en eller flera öar skräddarsyr vi gärna en resa till Seychellerna enligt dina önskemål.

Res till Kina, Japan och Sydkorea på 11 dagarResa kryssning till Japan Kina Korea med MSC Cruises fartyg

Är du nyfiken på Asien? Åk på en kryssningsresa till Japan, Sydkorea och Kina! MSC Cruises tar dig med på en oförglömlig resa från Shanghai till Yokohama. Däremellan ankrar fartyget i japanska Kanazawa och Kagoshima, och i Sydkoreas näst största stad Busan. Under resan får du uppleva Fjärran Österns historia, kulturer och traditioner i myllrande städer där antika tempel samsas med glittrande skyskrapor. Vill du se mer av Japan kan du kombinera kryssningen med valfritt antal hotellnätter och ev. landarrangemang.

Kryssning till Dubai och Muskat

Upplev några av Arabiska halvöns pärlor i Förenade Arabemiraten, Oman, Qatar och Bahrain. MSC Cruises lägger bland annat till i Dubai, Abu Dhabi, Sir Yas Is, Muskat och Khasab. Upptäck den spännande kulturen, se vackra moskéer och spektakulär modern arkitektur, strosa på fina stränder eller shoppa i köpcenter och traditionella souker. Kryssningen kan kombineras med fler nätter i till exempel Dubai.

Kryssningar i MedelhavetResa till Egypten Kryssning pyramider Giza Celestyal Cruises

Celestyal Cruises
Kryssa till östra Medelhavets pärlor med Celestyal Cruises. Vi erbjuder kryssningsprogram till Grekland, Turkiet, Cypern, Israel och Egypten. Här får du möjligheten att besöka hela tre kontinenter på åtta dagar! I kryssningarna ingår All Inclusive och ett utflyktspaket. Utflykterna går bland annat till kulturhistoriska sevärdheter som pyramiderna i Giza och Efesos, till pittoreska grekiska byar och till Istanbuls myllrande basar.

MSC Cruises
Vill du se fler länder runt Medelhavet, följ med på någon av MSC Cruises kryssningar till härliga Spanien, Frankrike, Italien, Grekland, Kroatien, Albanien och Malta. Besök Roms stora sevärdheter, strosa i Cagliari på Sardinien, slå dig ner på ett café vid Marseilles pittoreska hamn och njut av den vackra grekiska ö-världen. Fartyget väntar i hamn och har allt du behöver av komfort, god mat och nöjen.

Variety Cruises
Med Variety Cruises mindre fartyg kan du kryssa runt Island och uppleva den dramatiska naturen. Vill du hellre resa till ett varmare klimat finns kryssningar i Adriatiska havet. Här får du se historiska städer och den vackra naturen i Kroatien, Montenegro, Grekland och Albanien. Du kan också kryssa i Greklands vackra ö-värld och se flera öar på en och samma resa.

Vad tycker våra kunder?

“Seychellerna med kryssning. Mycket bra resa trevliga hotell och kryssning. Representant på plats alltid i tid och trevliga.”
Jörgen M, resenär 2024 (källa Reco.se)

Våra kryssningar

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.