Företag & Konferens

Företags- och konferensresor

Stärk er teamkänsla eller planera företagets framtid på en konferensresa utöver det vanliga. Vi sätter ihop en resa anpassad till era önskemål och er budget.

Vill ni på ert företag uppleva en extraordinär resa där ni kombinerar meningsfulla möten med upplevelser av spännande kulturer, storslagen natur, exotiska djur, milslånga paradisstränder eller nervkittlande äventyr och aktiviteter? Vi hjälper ert företag med att sätta ihop en resa anpassad till era ändamål och er budget.

Safari, bergsbestigning eller forsränning?

Kanske er nästa företags- eller konferensresa blir en safariresa till Tanzania? Varför inte bestiga Afrikas högsta berg Kilimanjaro tillsammans? Kanske teambuilding med forsränning i Costa Rica? Eller vandra tillsammans längs Inkaleden i Peru?

För större grupper om 15 personer eller fler kan vi även erbjuda andra resmål utöver vårt ordinarie sortiment, till exempel storstadsresor eller rundresor i Skandinavien, övriga Europa, USA och Asien.

Valmöjligheterna är oändliga – våga tänja på gränserna och gör något annorlunda som kommer att sätta en positiv prägel på ert teamwork för all framtid! Skicka en intresseanmälan med era önskemål till oss på [email protected].

Vad tycker våra kunder?

Vi är mycket nöjda med vår safariresa och resa till Zanzibar. Vänligt bemötande från företaget när jag tog kontakt med dem. Frågade om packning för safarin, vaccinationer mm. Vår resa blev ett minne för livet, svårt att beskriva. Kommer säkerligen att åka med dem igen.

Annika A, resenär 2017

Källa: Reco.se

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.