Resegaranti

Res tryggt med Kenzan Tours

Kenzan Travel AB, som äger varumärkena Kenzan Tours, Afro-Caribbean Travel och Aktivresor, har resenärer i de skandinaviska länderna Sverige, Norge och Danmark. Dotterbolaget Kenzan Travel Denmark ApS, med huvudsäte i Danmark, sköter all försäljning och har lagstadgad resegaranti utställd hos Rejsegarantifonden i Danmark (registreringsnummer 3390) för skydd vid obestånd i nämnda tre länder. Resenärer får i tillämpliga fall kontakta Rejsegarantifonden om tjänster inte tillhandahålls av Kenzan Travel Denmark ApS.

Viktigt att veta om resegarantin
Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer om en resa ställs in eller avbryts för att reseaktören blivit insolvent. Resenären kan då ansöka om ersättning ur resegarantin. Resegarantilagen gäller för paketresor:

Paketresor
En paketresa är ett arrangemang som består av transport och inkvartering eller någon av dessa tjänster i kombination med en turisttjänst, som utgör en inte oväsentlig del av arrangemanget och som inte är direkt knuten till transporten eller inkvarteringen, som till exempel hyrbil, teaterbiljetter eller inträde till ett idrottsevenemang. En paketresa måste vara längre än 24 timmar eller innehålla inkvartering. En paketresa säljs till ett helhetspris eller till skilda priser som är knutna till varandra. Resegaranti ska finnas för alla paketresor, oavsett om de säljs till privatpersoner eller företag.

Rejsegarantifonden

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.