Grenada

Resor till Grenada

Grenada består av de tre öarna Grenada, Carriacou och Petit Martinique. Huvudstaden St George’s räknas till en av de vackraste öarna i Västindien. Grenada kallas också för “The Isle of Spices”, det vill säga kryddön, och ingen resa till Grenada är komplett förrän man har besökt en av Västindiens längsta och finaste stränder, Grand Anse. Grenada är en mycket kuperad ö med flera bergstoppar på cirka 700 meter över havet. I denna tropiska miljö, där jorden är mycket bördig, växer gott om frukter och kryddor och Grenada är faktiskt det land i världen som producerar mest kryddor per kvadratkilometer. En resa till Grenada bör kombineras med grannön Carriacou, en liten ö omgärdad av Grenadinernas turkosblå ljumma vatten.

Resepaket till Grenada

Paketresorna till Grenada som presenteras här nedan arrangeras av Afro-Caribbean Travel som är systerbolag till Kenzan Tours. Afro-Caribbean Travel är specialister på resor till Västindien. Länkarna på de olika reseförslagen nedan går till deras hemsida där du kan läsa mer om resorna.

Grenada Västindien Siesta HotelGrenada – prisvärda Siesta Hotel, 15 nätter
Spendera två veckor på Västindiens kryddö. Det familjeägda och välskötta Siesta Hotel ligger bara 200 meter från Grand Anse, en av Västindiens vackraste stränder.

 

Grenada & Carriacou, 15 nätter
Kombinera Grenada med den lilla rofyllda ön Carriacou. På Grenada bor du på Siesta Hotel och på Carriacou bor du på det lilla Green Roof Inn som ägs och drivs av svenskar.

 

Grenada & Tobago, 13 nätter
Kombinera vackra Grenada med härliga Tobago. Här får du både naturupplevelser på Grenada och avkopplande sol och bad på Tobagos paradisstränder.

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.