Gruppresor

Gruppresor med kultur och natur

En gruppresa är ett perfekt sätt att utforska världen på! Du upptäcker nya platser och får samtidigt chansen att träffa nya vänner. Vi har ett brett utbud av gruppresor till olika delar av världen. Kanske drömmer du om en resa till härliga Costa Rica, safari i Tanzania eller rundresa på unika Madagaskar? 

Här har vi samlat våra gruppresor för alla er som vill utforska världen tillsammans med andra. Våra gruppresor passar både dig som reser ensam och er som reser i sällskap. Resorna har antingen svensktalande färdledare och deltagare från Skandinavien, eller engelsktalande färdledare eller guider i grupper med deltagare från olika länder. Gruppresorna har fasta avresedagar, och många avgår flera gånger i månaden året runt. Följ med på en upplevelserik gruppresa och utforska världen tillsammans!

Safari i AfrikaUganda

Vi ordnar flera gruppresor till Afrika. Vad sägs om en resa till Kenya och Uganda med en oförglömlig safari till bergsgorillorna? Eller en rundresa i Zimbabwe och Botswana med höjdpunkter som Victoriafallen och safari i den berömda Krugerparken? Ni kan också följa med på en rundresa genom Namibia där ni själva hjälper till att slå läger och laga mat ute i bushen, guidade av en skicklig chaufför och kock.

Varför inte besöka den afrikanska kusten i Sydafrika och Mocambique och uppleva vildmark och stränder vid både Sydatlanten och södra Indiska oceanen? Besök Kapstaden och Johannesburg, umgås med både elefanter och delfiner och studera den fascinerande Zulu-kulturen. Följer du med på en gruppresa till Madagaskar får du utforska världens fjärde största ö med dess unika natur och djurliv, bland annat de charmiga lemurerna.

Äventyr i CentralamerikaVinales Valley

Kuba kan vi erbjuda flera olika rundresor som alla avslutas med härliga dagar på Varaderos paradisstränder. Här kan ni bland annat uppleva Kubas och Jamaicas fantastiska skärgård från ett kryssningsfartyg som gör strandhugg vid lokala sevärdheter. Du kan också ta en buss- eller cykelresa över Kubas inland och utforska städer, byar, plantage och djungeln med alla sina exotiska växter och mäktiga vattenfall. Rundresorna i grupp till Kuba avgår cirka en gång i veckan.

Costa Rica har vi gruppresor som täcker landets absoluta höjdpunkter med fantastiska naturupplevelser och spännande aktiviteter. En av resorna sker delvis på cykel, och du får då se landet och dess kultur på riktigt nära håll. Söker du en lugnare resa finns en kombinationsresa till Costa Rica och Kuba då du i lugn och ro utforskar ländernas natur och kultur.

Mexiko kan vi erbjuda ett par rundresor i grupp, bland annat en äventyrlig gruppresa på cykel. Eller varför inte följa med på en skattjakt genom Centralamerikas koloniala skattgömmor! Vi har både gruppresor inom Guatemala och resor som går genom bland annat El Salvador, Honduras och Nicaragua där ni får utforska den fascinerande mayakulturen och det spanska koloniala arvet.

Rundresor i SydamerikaPeru

Till Sydamerika har vi flera intressanta gruppresor, både med svenska och engelsktalande färdledare/guider. Du kan till exempel utforska Peru med en svensk färdledare. I resans höjdpunkter ingår bland annat legendariska Machu Picchu, inkastaden Cusco och Titicacasjön. Du som vill kan också förlänga resan till Bolivia.

Eller vad sägs om att följa med en svensk färdledare på en gruppresa genom fem länder i Sydamerika? Rundresan går genom Perus spektakulära landskap via bland
annat Lima med sin fantastiska arkitektur, Machu Picchu och inkastaden Cusco. Ni reser sedan vidare till Bolivia med dess fascinerande saltöken Uyuni. Därefter väntar Chile och Argentina med sitt varierande landskap och fascinerande kultur med gauchos och urinvånarnas byar. En av höjdpunkterna i Argentina är de dramatiska vattenfallen Iguazú och valskådning i de sydligaste delarna av landet. Sista anhalt är Brasilien och Rio de Janeiro med sin kristusstaty, Copacabana och alla sambaskolor. Alla resor som går till Chile kan också kombineras med mytomspunna Påskön, känd för sina märkliga uråldriga Moai-skulpturer i sten som ställts på rad längs med den klippiga kusten, många mil från den plats där stenen kom ifrån.

Galapagos är vida känt för sitt unika djurliv, och hit kan ni bland annat åka på en kryssning mellan öarna i kombination med en rundresa på Ecuadors fastland. I Ecuador får ni möjlighet att gå längs med ekvatorn, och uppleva alla fyra årstider inom loppet av en vecka!

Vad tycker våra kunder?

“Alltid snabba och engagerade svar på alla våra frågor. De överträffade våra förväntningar på engagemang, kunskap och alla personligt utvalda boenden mm. Vi köpte en gruppresa till Tanzania och hade inte förstått att vi fick med oss Ella som bästa reseledaren.”
Marina B, resenär 2024 (källa: reco.se)

 

Våra gruppresor

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.