Smekmånad på Seychellerna

Avkopplande kärlekssemester

Seychellerna Tourist Board Romance Eden Island

Seychellerna består av cirka 115 öar som ligger utspridda i Indiska oceanen utanför Afrikas östkust. Till detta paradis tillåts inte de stora turistmassorna komma då turismen är begränsad till ett visst antal besökare. Med Kenzan Tours besöker ni en eller flera av huvudöarna Mahé, La Digue och Praslin på er romantiska resa. Här vandrar ni hand i hand längs kilometerlånga stränder med finkornig vit sand mellan tårna och ljudet av vågorna från Indiska oceanens turkosa vatten som bakgrundsmusik. När ni promenerat ett tag är det inte omöjligt att ni hittar en liten strandbit mellan ett par granitklippor där ni kan vara helt för er själva och bada i det ljumma vattnet.

Seychellerna har en rik flora och fauna med djur- och växtarter som inte existerar någon annanstans i världen. På Praslin kan ni ta chansen att besöka Vallée de Mai, platsen som en gång i tiden ansågs vara Edens lustgård. Det finns också många andra fina och välbevarade områden då nästan hälften av Seychellerna består av naturreservat och nationalparker.

Seychellerna Tourist Board Romance Denis IslandTempot på Seychellerna är lugnt och behagligt. Även om det finns ett fåtal nattklubbar är det inte nattlivet Seychellerna är känt för. Här får ni i stället en avkopplande smekmånad där ni får njuta av lugnet, stränderna, den välkomnande atmosfären, kreolsk matlagning och varandras sällskap.

Vill ni gifta er på Seychellerna? Vi har hjälpt till att arrangera många bröllop där och har lokala kontakter som ser till att göra er dag till något alldeles extra. Kanske vill ni två bli en på stranden Anse Lazio som flera gånger utsetts till världens vackraste strand? Det fixar vi!

Läs mer om våra olika paketresor till Seychellerna eller kontakta oss och berätta hur vi kan göra er smekmånad eller vigsel på Seychellerna till ert livs bästa resa.