Smekmånad på Seychellerna

Seychellerna Tourist Board Romance Eden IslandSeychellerna består av cirka 115 öar som ligger utspridda i Indiska oceanen utanför Afrikas östkust. Till detta paradis tillåts inte de stora turistmassorna att komma då turismen är begränsad till ett visst antal. Med Kenzan Tours besöker ni en eller flera av huvudöarna Mahé, La Digue och Praslin på er romantiska resa. Här vandrar ni hand i hand längs kilometerlånga stränder, med finkornig vit sand mellan tårna, och ljudet av vågorna från Indiska oceanens turkosa vatten som bakgrundsmusik. När ni promenerat ett tag är det inte omöjligt att ni hittar en liten strandbit mellan ett par granitklippor där ni kan vara helt för er själva och bada i det ljumma vattnet.

Seychellerna har en rik flora och fauna med djur- och växtarter som inte existerar någon annanstans i världen. På Praslin kan ni ta chansen att besöka Vallée de Mai, platsen som en gång i tiden ansågs vara Edens lustgård. Annars finns det många andra fina och välbevarade områden då nästan hälften av Seychellerna består av naturreservat och nationalparker.

Avkopplande kärlekssemester

Seychellerna Tourist Board Romance Denis IslandTempot på Seychellerna är lugnt och behagligt och på La Digue tar ni er enkelt fram på cykel mellan de olika stränderna. Även om det finns ett fåtal nattklubbar är det inte nattlivet Seychellerna är känt för, så gör er med andra ord beredda på en avkopplande smekmånad där ni får njuta av lugnet, stränderna, den välkomnande atmosfären, kreolsk matlagning och varandras sällskap.

Låt oss sätta ihop ett resepaket baserat på era önskemål eller välj något av våra färdiga paket. Vill ni ha hela bröllopet på Seychellerna? Vi har hjälpt till att arrangera många bröllop och har kontakter på plats som gör er dag till något alldeles extra. Kanske vill ni två bli en på stranden Anse Lazio, flera gånger utsedd till världens vackraste strand? Det fixar vi!

Kontakta oss nu och låt oss veta hur vi kan göra er smekmånad på Seychellerna till ert livs bästa resa eller läs mer om våra olika paketresor till Seychellerna här!