Bröllopsresor

Resor för bröllop och smekmånad

Planerar ni er bröllopsresa eller vigsel utomlands? Då har ni kommit rätt! De flesta av våra resor kan skräddarsys så att de passar perfekt som bröllopsresa, oavsett om ni vill gifta er på resmålet eller resa dit efter ert bröllop här hemma.

Drömmer ni om en bröllopsresa till ett romantiskt resmål vid en vacker paradisstrand? Vill ni viga er på savannen i Tanzania? Eller kanske både och? Vi ordnar bröllopsresor som passar både er som vill rå om varandra i lugn och ro och er som vill ha lite mer aktiviteter under er smekmånad. Titta gärna igenom våra paket för bröllopsresor här nedan. Passar de inte riktigt skräddarsyr vi en resa så att ni får den fantastiska bröllopsresa ni drömmer om!

Bröllopsresa till Maldiverna?Res på en romantisk bröllopsresa till Maldiverna.

Vi har handplockat resorter på Maldiverna som är perfekta för er som vill åka på bröllopsresa! Här får ni uppleva Maldivernas vackra örike med sina stränder och fantastiska undervattensmiljöer som är ett paradis för snorkling och dykning. Gemensamt för resorterna vi valt ut är att de är mycket prisvärda med bra boendestandarder i olika kategorier och att de har SPA-avdelning. Resorterna vänder sig i första hand till par. Läs mer om våra förslag på bröllopsresor till Maldiverna. Vill ni ta med barnen på bröllopsresan rekommenderar vi varmt den fantastiska ekoresorten The Barefoot.

Vigsel på Seychellerna?Seychellerna Anders Båth Anse Lazio

Gift er eller fira smekmånad på romantiska Seychellerna med vita stränder, turkost hav och ljumma vindar. Vi har ett oslagbart erbjudande med 14 nätters strandnära boende i fem olika boendepaket på huvudön Mahe och den mindre ön Praslin. Åker ni på bröllopsresa så är det ofta bättre pris eller fri uppgradering på rumsstandarden. Resan kan förkortas eller förlängas enligt era önskemål.  Ni kan också gifta er på den romantiska stranden Anse Source D’argent på La Digue, omgiven av kritvit sand, glittrande hav och fantastiska granitklippor. Eller på Anse Lazio på Praslin som flera gånger blivit utsedd till världens finaste strand. Bo lyxigt eller på ett mysigt familjehotell. Välj mellan tre olika bröllopspaket: mellanklass, deluxe eller lyx.

Smekmånad på Zanzibar eller Pemba Island?

Zanzibar har en otroligt vacker natur med kilometer efter kilometer av paradisiska sandstränder. Här finns de bästa bad-, dyknings- och snorklingsmöjligheterna i Indiska Oceanens kristallklara och varma vatten. På Zanzibar hittar ni också Stone Town, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Zanzibar är också känt för sina kryddodlingar, mangroveskogar och sitt stora antal kokosträd. Läs mer om en av våra resor till Zanzibar.

Pemba Island är den lilla oupptäckta grannön strax norr om Zanzibar, utanför Tanzanias kust. Vi är en av få researrangörer i Skandinavien som hittat dit. Vill ni uppleva något genuint och samtidigt några av Indiska oceanens i särklass vackraste stränder, kristallklart hav, utmärkt dykning och snorkling, utan att behöva trängas med många andra soldyrkare? Då är Pemba Island något för er! Här hittar ni också Indiska oceanens enda hotellrum beläget under havsytan.

Safari och andra resmål

Vill ni uppleva en bröllopsresa med både safariäventyr och paradisstränder? Låt valet falla på en kombinationsresa med safari i Kenya eller Tanzania i kombination med en paradisö som Zanzibar, Pemba Island eller Seychellerna. Läs till exempel om vår populära kombinationsresa till Tanzania och Zanzibar eller Pemba Island. Andra exempel på fantastiska resmål för er som vill åka på en bröllopsresa är Indiska Andamanerna eller Havelock-öarna, Sri Lanka, Costa Rica, Brasilien, Argentina, Ecuador, Kuba och Malaysia/Borneo.

Vigsel på resmåletBeskuren Seychellerna 3 Jenny Hörnestig

Vill ni gifta er på en paradisstrand på Seychellerna, Zanzibar, Kuba eller i Malaysia? Eller drömmer ni om en vigsel på savannen i Kenya eller i Tanzania? Vi skräddarsyr er resa så att ni får en alldeles speciell vigsel på ert drömresmål!

Här är några hjälpsamma länkar:
Vigsel utomlands: Skatteverket och Svenska kyrkan
Vigsel på ambassad: Regeringen
Vigsel på flygplats: Arlanda, Landvetter
Vigsel för samkönade par: RFSL

Vad tycker våra kunder?

“Kenzan Tours gjorde vår drömresa till verklighet! Jag och min sambo hade en dröm att gifta oss på Seychellerna både för att det är ett paradis och att det blir giltigt i Sverige, så genom Google fann vi detta företag. Vi kom i kontakt med Carina på Kenzan Tours och hon gav oss ett förslag på ett upplägg med vigsel och vistelsetid på två öar. Vi tyckte det lät som ett bra upplägg så vi bokade resan. Vi hade inte så höga förväntningar utan vi sa att vi tar det som det kommer. Men OJ så bra ordnat det var! Direkt på flygplatsen blev vi mött av en representant och de sa att “nu ska ni åka med transfer samt båt men sedan på nästa ö väntar en ny representant som väntar på er” och det var då vi förstod hur välorganiserad denna resa var. Själva vigseln blev också över förväntan! Allt var planerat och ordnat i minsta detalj och vi hade bokat en fotograf som var väldigt duktig och vi ha nu i efterhand fått väldigt fina bilder. Vi har fått otroligt fina minnen från denna resa och vi kommer definitivt att boka en resa med Kenzan Tours igen!” Sara H, resenär 2024 (källa Reco.se)

Våra bröllopsresor

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.