Nicaragua

Resor till Nicaragua

Nicaragua är Centralamerikas största land och har en skattkammare av intressanta platser att besöka. Bland pärlorna finns välbevarade koloniala städer och ett vackert och varierat landskap med vulkaner, regnskogar, sjöar och fina stränder.

Våra resor till Nicaragua

Upptäck Centralamerikas största land Nicaragua! Här kan du utforska landets historia och kultur med influenser från ursprungsbefolkningen och den spanska koloniseringen. Här finns också storslagen natur med vulkaner, regnskogar och vackra sjöar. För dig som vill se mer av Centralamerika kan vi rekommendera en rundresa till Nicaragua och Costa Rica, Guatemala, Honduras, El Salvador och/eller Panama.

Våra färdiga paketresor till Nicaragua är förslag på resor som går till landets största sevärdheter. Har du andra önskemål är du varmt välkommen att höra av dig så skräddarsyr vi en resa till dig. Vill du ha en offert på en resa till Nicaragua, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Resepaket till Nicaragua

Visum och pass

Passet ska vara giltigt minst 6 månader fr.o.m. utresedatumet från Nicaragua. Inget visum krävs vid vistelser upp till 90 dagar. Nicaragua, Honduras, Guatemala och El Salvador har ett gemensamt avtal som tillåter resor över ländernas gränser. Gränspassering kräver en stämpel i passet och att man betalar en inreseavgift.

Observera att in- och utreseregler kan ändras med kort varsel. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i pass- och visumregler som inte kommit oss tillhanda. Kontrollera alltid aktuella inresebestämmelser med landets egna myndigheter eller närmsta ambassad/konsulat.

Karta över Nicaragua

 


Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm