Om oss

Kenzan Tours – för en trygg och lyckad resa!

Det finns många reseaktörer på marknaden och det är inte alltid lätt för dig som kund att välja rätt i denna djungel. Det finns många skäl att välja Kenzan Tours som arrangör för din drömresa.

Personlig och proffsig service
Vi ger snabb, personlig och proffsig service. Vi ser oss som din partner som tillsammans med dig tar fram den resa just du vill ha. Vi är med dig hela vägen, från första idéstadiet tills dess att du kommit hem från resan. Vi blir nöjda med vårt arbete först när du är nöjd från början till slut. Om det skulle uppstå problem med din resa gör vi allt vi kan för att snabbt lösa dem.

Resegaranti hos Kammarkollegiet
Hos oss är du trygg när du köper en paketresa. Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet. Det innebär att om du bokar en paketresa hos oss som inkluderar både flyg och/eller arrangemang är du garanterad pengar tillbaka om någon av parterna inte kan leverera resan. Denna garanti finns inte om du bokar resan själv. Läs mer om tryggheten med resegaranti.

Medlemmar i SRF
Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen (SRF) är en branschorganisation för resebyråer och researrangörer. Föreningens ändamål är att verka för en positiv utveckling av resebyråbranschen samt biträda medlemmarna i gemensamma frågor. För att bli medlem i SRF måste ett företag bland annat ha sunda ekonomiska förhållanden samt ställa lagstadgad resegaranti. Härutöver krävs att resebyråns anställda har tillräcklig erfarenhet och utbildning. Läs mer på SRF:s hemsida.

Hög kundnöjdhet
Vårt arbete har speglat sig i den respons vi dagligen får från våra resenärer. 99 % av alla våra resenärer anser att resan motsvarade eller överträffade deras förväntningar. Läs gärna de omdömen våra resenärer lämnar på olika sidor som reco.se, eniro och Google+.

Räntefri delbetalning
Hos oss har du möjlighet att delbetala din resa räntefritt upp till 24 månader via PayEx. Endast uppläggningsavgift och aviavgifter tillkommer. Du kan också betala med kort via vår hemsida. Vill du komplettera med ytterligare reseförsäkring/avbeställningsskydd erbjuder vi det genom Europeiska ERV.

IATA
IATA är en internationell branschorganisation för flygbolag som verkar för pålitliga och säkra flygtransporter. En IATA-auktoriserad resebyrå måste uppfylla vissa standarder och ekonomiska kriterier. För dig som kund betyder vår IATA-licens bland annat att du kan lita på vår kompetens inom flygbokning. Du kan också vara säker på att vi bara anlitar flygbolag som uppfyller IATA:s regler om bland annat säkerhet och ekonomisk stabilitet.

PATA
Vi är medlemmar i PATA, en internationell icke vinstdrivande organisation vars huvudsyfte är att främja turism till, från och inom Asien och Stilla havsregionen. Som medlem i PATA jobbar vi för att våra resor till och inom dessa regioner sker på ett hållbart och socialt ansvarsfullt sätt.

Delägarskap
Kenzan Tours är sedan januari 2017 delägare i Afro-Caribbean Travel och AktivResor. Det innebär att vi kan erbjuda våra resenärer nya destinationer (många öar i Västindien), nya segment som aktiv semester och mer konkurrenskraftiga priser då vi får bättre förhandlingsmöjligheter med våra leverantörer.

Vi ingår i Travel Support
Kenzan Tours AB ingår i Travel Support, Sveriges ledande samarbetsorganisation för fristående reseföretag. Över 100 reseföretag är anslutna till Travel Support, vilket ger oss möjlighet att utnyttja de stordriftsfördelar som Travel Supports inköp och leverantörsavtal erbjuder. Genom Travel Support har vi tillgång till flera viktiga stödtjänster som flygbiljettexperter, det senaste inom bokningssystem, branschledande online självbokningsverktyg för företag och affärsresekunder, IT-service, ekonomiservice med mera.

Hållbart resande och socialt ansvar
Vi arbetar aktivt med hållbara resor och socialt ansvar. Vi har ett nära samarbete med våra lokala samarbetspartners på resmålen och vet att de gör vad de kan för att din resa ska bli så bra som den kan bli. Genom att vi bara anlitar lokala hotell och arrangörer bidrar vi också till att pengarna hamnar i rätt händer i de länder du reser till. Vi samarbetar också med ekoresorts som drivs på ett hållbart sätt med minskad miljöpåverkan i fokus.

I samarbete med Target Aid får alla våra resenärer möjligheten att lämna bidrag till någon av de gräsrotsorganisationer vi stödjer. För varje bidrag som våra resenärer ger skänker Kenzan Tours upp till 100 kr till samma organisation. Läs mer om organisationerna och vårt arbete med hållbart resande och socialt ansvar.

Välkommen till din resespecialist Kenzan Tours AB!

 

uc-kreditvardighet2

 

 


 

kammarkollegiet-logo

 

 

 

 

eniro

googleplus-logos-75x75

 

 

iata-accredagent-blue

 

 

 

PATA