Om oss

Kenzan Tours – för en trygg och lyckad resa!

Kenzan Travel AB är ägarbolaget till varumärket Kenzan Tours. För dig som kund kan det kännas tryggt att ta del av företagets ekonomi, läs mer.

Det finns många reseaktörer på marknaden och det är inte alltid lätt för dig som kund att välja rätt i denna djungel. Det finns många skäl att välja Kenzan Tours som arrangör för din drömresa.

Personlig och proffsig service
Vi ger snabb, personlig och proffsig service. Vi ser oss som din partner som tillsammans med dig tar fram den resa just du vill ha. Vi är med dig hela vägen, från första idéstadiet tills dess att du kommit hem från resan. Vi blir nöjda med vårt arbete först när du är nöjd från början till slut. Om det skulle uppstå problem med din resa gör vi allt vi kan för att snabbt lösa dem.

Hög kundnöjdhet
Vårt arbete har speglat sig i den respons vi dagligen får från våra resenärer. 99 % av alla våra resenärer anser att resan motsvarade eller överträffade deras förväntningar. Läs gärna de omdömen våra resenärer lämnar på olika sidor som reco.se, eniro och Google+.

Kenzan Travel AB
Kenzan Tours är tillsammans med Afro-Caribbean Travel och AktivResor en del av företaget Kenzan Travel AB. Det innebär att vi kan erbjuda våra resenärer nya destinationer (många öar i Västindien), nya segment som aktiv semester och mer konkurrenskraftiga priser då vi får bättre förhandlingsmöjligheter med våra leverantörer.

Hållbart resande och socialt ansvar
Vi arbetar aktivt med hållbara resor och socialt ansvar. Vi har ett nära samarbete med våra lokala samarbetspartners på resmålen och vet att de gör vad de kan för att din resa ska bli så bra som den kan bli. Genom att vi bara anlitar lokala hotell och arrangörer bidrar vi också till att pengarna hamnar i rätt händer i de länder du reser till. Vi samarbetar också med ekoresorts som drivs på ett hållbart sätt med minskad miljöpåverkan i fokus.

Välkommen till din resespecialist Kenzan Tours!

 

 

 

 

 

 

 

 

eniro

googleplus-logos-75x75

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.