Dominica

Resor till Dominica

Dominica är tveklöst en av de absolut häftigaste och vackraste öarna i Västindien. En resa till Dominica bjuder på storslagen orörd natur, höga berg, regnskogar och enorma vattenfall. På Dominica finns inte mindre än 365 floder. Unikt för Dominica är också att 3 000 av öns ursprungliga invånare, Caribindianerna, fortfarande lever tillsammans. En resa till Dominica bjuder på äventyr utöver det vanliga och är ett himmelrike för ekoturister. Det bör tilläggas att Dominica drabbades hårdast av orkanen Maria i september 2017. Naturen i de här delarna av världen har en otrolig förmåga att återhämta sig och det gäller också invånarna, och det bästa sättet att visa er solidaritet är att besöka det lilla landet med det stolta folket. Populärt är att kombinera Dominica med närliggande paradisön Antigua eller Barbados.

Resepaket till Dominica

Paketresorna till Dominica som presenteras nedan arrangeras av Afro-Caribbean Travel som är systerbolag till Kenzan Tours. Afro-Caribbean Travel är specialister på resor till Västindien. Länkarna för de olika reseförslagen nedan går till deras hemsida där du kan läsa mer om resorna.

Ffryes beach, AntiguaDominica & Antigua, 15 nätter
Kombinera sju nätter på Dominica med lika många nätter på Antigua. Dominica erbjuder fina naturupplevelser och på Antigua väntar lugna dagar med sol och bad.

 

Barbados & Dominica, 14 nätter
Njut av Barbados vita stränder och utforska Dominicas orörda natur. Denna kombination med sju nätter på vardera ö ger dig både sol, bad, nöjesliv och naturupplevelser.

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.