Tobago

Resor till Tobago

Till Tobago reser man främst för att uppleva de vita stränderna, det kristallklara vattnet, palmerna och den lugna livsrytmen. Tobago är dock långt ifrån bara hav och vita stränder. På norra delen finns det gott om tropiska skogar och en härlig natur. Ön är inte mer än cirka 40 km lång och 10 km bred så havet är aldrig långt borta. Dessutom finns på Tobago bland annat en golfbana i världsklass, djuphavsfiske utöver det vanliga, bra snorklings- och dykställen och en prisbelönt regnskog. Sist men inte minst är Tobago en barnvänlig ö med ett prisläge bland de lägre i Västindien.

Resepaket till Tobago

Paketresorna till Tobago som presenteras här nedan arrangeras av Afro-Caribbean Travel som är systerbolag till Kenzan Tours. Afro-Caribbean Travel är specialister på resor till Västindien. Länkarna för de olika reseförslagen går till deras hemsida där du kan läsa mer om resorna.

Res till Tobago PigeonPointLjuvliga Tobago, 14 nätter
Res bort till lugna ön Tobago där palmkantade vita stränder, kristallklart vatten och medryckande calypsomusik väntar.

 

Bacolet hotel, Tobago.Tobago med boutiquehotell, 14 nätter
Skäm bort dig på det omtyckta och charmiga Bacolet Beach Hotel. Här trivs du som vill ha en lugn semester på ett fint boende med en personlig och romantisk atmosfär.

 

Castara Bay, Tobago.Tobago – Castara & Crown Point, 14 nätter
Kombinera fem nätter i den lilla pittoreska fiskebyn Castara med nio nätter i Crown Point som har en av världens vackraste stränder.

 

Kolibrier TrinidadTrinidad & Tobago, 15 nätter
En perfekt kombination av natur, storstad och sol & bad. På Trinidad väntar både fina naturupplevelser i regnskogen och storstadspuls i Port of Spain. Du fortsätter sedan till Tobago för sol, bad och avkoppling.

 

Besök ett kakaoplantage, 15 nätter
Den lilla paradisön Tobago är känd för de vita härliga stränderna, det ljumma vattnet och den lugna livsrytmen. En av höjdpunkterna på resan är ett besök på den ekologiska och svenskägda kakaoplantagen Tobago Cocoa Estate.

 

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.