Gorillasafari

Uganda Rwanda Mountain GorillaTill Afrikas pärla, Uganda, reser du som vill uppleva ett äventyr utöver det vanliga.

Där Östafrikas savann möter Västafrikas djungel hittar du Uganda. Med Kenzan Tours får du följa med på en unik och oförglömlig resa till de dimhöljda skogarna där bergsgorillorna har sin hemvist. Vi erbjuder en femdagars gorillasafari där du, förutom gorillor, med största sannolikhet får se djur som zebra, topi, buffel, elefant, flodhäst, antilop och lejon.

Föreställ dig hur du på resans tredje dag vandrar genom Bwindis nationalpark med dess vackra ekosystem. Vandringen kan bli lång, genom branta och leriga omgivningar, men när du väl kommer fram och ser de utrotningshotade gorillorna på nära håll är det väl värt mödan!

Om du vill tillbringa längre tid i Afrika är det inga problem. Vi erbjuder många olika färdiga kombinationsresor som till exempel 18 dagar med safari i Kenya, gorillasafari Uganda och avslutning med en vecka sol och bad på Zanzibar, eller hela 14 dagar i Uganda där vi besöker alla landets höjdpunkter så som Drottning Elizabeths nationalpark och Murchison Falls, ett vackert vattenfall på Nilen. Det går även utmärkt att sätta ihop ett helt eget paket med dina önskemål. Kontakta våra reseexperter så hjälps vi åt att göra din resa precis så bra som du föreställt dig den!