Vår profil

Vi är en speciell resebyrå med målsättningen att arrangera prisvärda resor till Afrika, Sydamerika, Centralamerika, Indiska oceanen och Asien. Vi inriktar oss på ekoturism, safari, äventyrsresor, upplevelseresor och resor till sol och bad. Vi vänder oss till resenärer från hela Norden, och har avresor från såväl Sverige som Norge och Danmark.

Kenzan Tours har den lilla resebyråns fördelar med en snabb, personlig och professionell service. Samtidigt har vi den stora resebyråns möjligheter med ett internationellt kontaktnät med flera stora researrangörer och möjligheten att erbjuda mycket bra flygpriser.

Vi har varit verksamma sedan 2004 och har sedan dess strävat efter att alla ska få chansen att uppleva exotiska platser runt om i världen till rimliga priser.

Vi har prisvärda resor för alla
Vi har ett brett utbud av resmål, boenden och aktiviteter. Vi har resor i alla prisklasser med allt från enklare boenden till lyxresorter med All Inclusive. För familjer erbjuder vi barnvänliga alternativ. Ska ni resa bort på smekmånad har vi de perfekta resorna även för er. Oavsett om du reser ensam eller med andra, söker fartfyllda äventyr eller avkoppling, vill bo enkelt eller lyxigt så ordnar vi den resa du vill ha.

Vi samarbetar enbart direkt med lokala hotellägare och researrangörer på resmålet. Detta har flera fördelar. Vi vet att de är seriösa och kommer att ge er mycket bra service under resan. Utan mellanhänder kan vi också skräddarsy resor enligt dina önskemål. Vi kan dessutom förhandla bättre priser på boende och aktiviteter som till exempel safari. Resultatet blir en färdigpaketerad resa med flyg, boende och upplevelser med ett upplägg och pris som passar just dig.

Vi ger personlig service
Vi ser oss som din partner som tillsammans med dig tar fram den resa just du vill ha. Vi finns med dig hela vägen, från första idéstadiet tills dess att ni har kommit hem från resan. Vi blir nöjda med vårt arbete först när ni är nöjda från början till slut. Skulle det uppstå problem med din resa gör vi allt vi kan för att snabbt lösa det.

Vi tar ansvar
Vi arbetar aktivt med hållbara resor och strävar efter att, utifrån de lokala förutsättningarna på varje resmål, främja en småskalig turism som gynnar den lokala ekonomin. Vårt samarbete med lokala hotell och arrangörer bidrar till exempel till att lokalborna får ta del av fördelarna med turismen och att inkomsterna hamnar i rätt händer. Vi arbetar också aktivt med ekoturism, bland annat genom att samarbeta med ekoresorter som jobbar för hållbarhet och minskad påverkan på miljön.

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.