Indiska oceanen

Res till Indiska oceanens paradis

Letar du efter lyxiga stränder och vackra korallrev? Då ska du välja resmål i Indiska oceanen. Zanzibar, Pemba Island, Seychellerna, Maldiverna,  Madagaskar och Komorerna är vackra grönskande öar där du kan dyka, snorkla, bada och koppla av. Kombinera gärna en resa med fastlandet i Indien eller Sri Lanka. Då får du även med kultur, historia och naturupplevelser! Eller varför inte åka på en safari i Kenya eller Tanzania dessförinnan?

Våra resor till Indiska oceanen

Vi erbjuder både genuina sol- och badresor till öarna i Indiska oceanen och kombinationsresor med Indien och Sri Lanka i östra delen av Indiska oceanen. Du kan också kombinera resan med safari i Tanzania och Kenya. Vi erbjuder allt från mellanklasshotell till lyxhotell i våra resepaket.

Sätt ihop din egen resa med safari, kultur-, historie- och naturupplevelser, sol och bad, äventyr och lokala utflykter som det passar dig. Vi erbjuder en stor valfrihet av resor, oavsett om du söker en äventyrsresa, bröllopsresa, familjeresa eller sol- och-badsemester.

Seychellerna Flex

Sy ihop din egen resa till Seychellerna med våra Seychellerna Flex-paket. Välj mellan Seychellerna Flex Delux och Flex Mellanklass, och kombinera gärna med safari i Tanzania eller Kenya.

Våra hotell på Zanzibar

På Zanzibar erbjuder vi mängder av hotell i öns alla väderstreck! Läs mer om hotellen på Zanzibar.

Färdiga reseförslag

Klicka på ett resmål som intresserar dig i menyn. Där visar några exempel på resepaket och priser, men det är bara exempel. Vill du lägga upp din resa på ett annat sätt är du varmt välkommen att ringa oss på 021-18 16 17 eller maila oss på [email protected] så tar vi fram en offert till dig.

Maldiverna är ett perfekt resmål för en avkopplanden solsemester.

Resor för olika intressen

På våra resmål i Indiska oceanen kan du uppleva allt från vackra, vita stränder till kulturhistoriska skatter. Här presenterar vi kort våra resmål i Indiska oceanen. Gå in på respektive resmåls sida och läs mer om våra resor och allt som finns att upptäcka i Indiska oceanen.

Drömresor till solen

Maldivernas paradislika örike av kritvita korallöar är ett perfekt resmål för en avkopplande solresa med vackra stränder, snorkling, dykning och boende på fina resorter. Där finns bland annat ekoresorten The Barefoot Eco Hotel som drivs enligt ekoturismens principer om hållbarhet för miljön och lokalbefolkningen. Läs mer om våra resor till Maldiverna här.

Seychellerna är också ett perfekt resmål om du vill ha avkoppling med sol och bad. Här finns bland annat stranden Anse Lazio som flera gånger korats till världens vackraste strand. Seychellerna erbjuder också aktiviteter som passar hela familjen. Läs mer om våra resor till Seychellerna här. 

Zanzibar utanför Tanzanias kust är en annan favorit för den som söker en resa med sol och bad vid fantastiska stränder. Ett alternativ är Pemba Island norr om Zanzibar. Både Zanzibar och Pemba Island passar perfekt som avslutning efter en safari i Tanzania, Kenya, Sydafrika eller kanske Uganda. Läs mer om våra resor till Zanzibar och Pemba Island.

Natur- och kulturresor

Indiska oceanen erbjuder inte bara paradislika stränder. Där finns också storslagen natur, ett rikt djurliv och kulturer med en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden.Taj Mahal i Delhi är en av många platser du får besöka när du reser med Kenzan Tours till Indien.

Indien har många platser med ett högt kulturhistoriskt värde. Några av dem ligger längs den välkända rutten Gyllene Triangeln som går mellan Delhi, Agra och Jaipur i norra Indien. Indien erbjuder också fina naturupplevelser, och du kan åka på safari för att bland annat beskåda tigrar och elefanter. Gå in och läs om mer våra resor till Indien här.

Sri Lanka sydost om Indien har också många kulturskatter med imponerande antika lämningar i flera världsarvslistade historiska städer. Där finns också ett vackert landskap att utforska, bland annat de höglänta böljande teplantagerna och nationalparker. Läs mer om våra resor till Sri Lanka här.Res till Madagskar och möt de charmiga lemurerna.

Vill du uppleva ett storslaget och varierande landskap med ett unikt djurliv är en resa till Madagaskar något för dig. Tack vare öns isolerade läge är majoriteten av växt- och djurarterna endemiska och finns inte någon annanstans i vilt tillstånd. Läs mer om våra resor till Madagaskar här.

Komorerna mellan Moçambiques kust och Madagaskar erbjuder såväl fina stränder som vacker natur och en intressant kultur. Läs mer om våra resor till Komorerna här.

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.