Erbjudanden

Aktuella erbjudanden

Maldiverna med all inclusive – prisvärd lyx

Maldiverna toppar de flesta resenärers drömlistor. Vad kan väl vara mer avslappnande och lyxigt än att bo på ett all inclusive-hotell på Maldiverna? På våra 4* och 5* resorts finns underbara möjligheter att njuta av kritvita stränder, vajande palmer, fantastisk mat och följa det marina livet vid korallreven. Med all inclusive kan ni verkligen njuta av det bekymmerslösa livet i paradiset. Just nu 10 nätter på bungalow på stranden med all inclusive på Diamonds Athuruga eller Diamonds Thudufushi totalpris per person: från 37.900 SEK/vuxen i dubbelrum (ordinarie pris från 49.900 SEK/vuxen i dubbelrum). Läs mer om resan.

Sydamerika

 

Resa till Peru Machu Picchu

Peru & Bolivia

Perus höjdpunkter med Inkaleden är en äventyrlig resa med en 4-dagars vandring på den legendariska Inkaleden till Machu Picchu. Ni besöker också de största sevärdheterna i Lima, Cusco och Inkas heliga dal samt tar en båttur på Titicacasjön. Datum: 15–26 november 2019. Läs mer om resan.

Det bästa av Peru är en innehållsrik resa till bland annat Lima, Cusco, Arequipa, Machu Picchu, Inkas Heliga dal och Ballestasöarna. Resan kan också förlängas till Amazonas regnskog. Svensktalande färdledare. Flera datum finns. Läs mer om resan.

Rundresa Peru & Bolivia
Denna rundresa tar dig bland annat till Lima, Cusco, Inkas Heliga dal, Machu Picchu, Titicacasjön, La Paz, Sucre och Uyunis saltöken. Välj att bara följa med på resan i Peru eller att även fortsätta till Bolivia. Svensktalande färdledare. Datum: 16–30 november 2019. Läs mer om resan.

Asien

Vietnam & Kambodja rundresa
Upplev Vietnams och Kambodjas största höjdpunkter! Ni besöker bland annat Halong Bay, Ho Chi Minh City, Hanoi, Hoi An, Mekongdeltat och Angkors magnifika tempel. Färdledare är Vincent Engström. Datum: 25 oktober – 9 november 2019. Läs mer om resan.

Våra aktuella gruppresor. 

Resor över jul och nyår

Skåla in det nya året med en safari i Tanzania och på Zanzibars stränder, i spännande Havanna och på Kubas vita stränder eller kanske genom ett äventyr i Costa Rica, det gröna paradiset. Vi har flera erbjudanden med resor under jul och nyår 2019.

Vietnam & Kambodja
Under jul/nyår finns möjlighet att stilla din nyfikenhet på Vietnam och Kambodja. Lär känna kulturen, historien och människorna, se den vackra naturen och koppla av på fantastiska stränder. Läs mer om resan.

Tanzania & Zanzibar
Följ med på safari och upplev det bästa av Tanzanias natur och djurliv. Kombinera gärna detta med sol och bad på vackra ön Zanzibar.  Detta är en av våra mest populära resor – och här har vi stor möjlighet att skräddarsy resan efter hur du vill att din drömresa ska se ut. Läs mer om resan.

Sri Lanka och Maldiverna
Sri Lanka och Maldiverna kombinerar kultur, natur och vackra stränder. Se det berömda klippfortet Sigiriya och den heliga staden Kandy, båda utsedda till UNESCO världsarv. Se också de vackra högländerna med sina vidsträckta teplantage och åker på safari i två nationalparker. På Maldiverna bor du på en fin ekoresort belägen direkt på stranden. Läs mer om resan.

Resa till Kuba Havanna amerikanska 50-talsbilar

Kuba
Över jul och nyår har vi ett stort urval av resor till Kuba, såväl rundresor i kombination med paradisstränder som kryssningsprogram och spännande Havanna. Läs mer om resorna.


Costa Rica
Vill du både få unika naturupplevelser, spännande äventyrsaktiviteter och sköna dagar vid havet? Då är Costa Rica något för dig! Läs mer om resan.

Läs mer om våra julresor här.