Erbjudanden

Aktuella erbjudanden

Vi anordnar flera spännande resor till fantastiska resmål runt om i världen. Några av dem finns på denna sida.
Läs mer om våra resor som anpassats för jul- och nyår

Afrika 

Resa till Tanzania Serengeti safari lejon

Höstlovsresa till Kenya, 29/10 – 7/11 2022, safari och sol o bad.

Följ med på en fantastisk resa under höstlovet 2021. Resan tar er till några av de bästa nationalparkerna i Kenya och avslutas med sol och bad på ett ljuvligt hotell på sydkusten. Safarin är på 4 dagar och utgår från Nairobi.Resan avslutas med några lata dagar på Diani Beach beläget vid en av de vackraste och mest orörda sandstränderna på Kenyas sydkust. Läs mer om resan.

Safari i Tanzania och badsemester på Zanzibar

Följ med på safari till två av Tanzanias bästa nationalparker och kombinera med sol och bad på vackra Zanzibar. Du får uppleva en fantastisk 4-dagars safari i Serengeti och Ngorongorokratern med chansen att se the Big 5 och andra vilda djur på riktigt nära håll. Under safarin bor du dels på 3-stjärniga lodgen Eileen’s Trees Inn vid Ngorongoro och dels i vår 4-stjärniga tältcamp som ligger mitt ute i Serengeti med djuren inpå knuten. Efter safarin väntar avkoppling med sol och bad på Zanzibars vackra, vita stränder. Vill du se mer av ön finns utflykter att boka till.  Läs mer om resan.

Indiska Oceanen

Maldiverna med all inclusive – prisvärd lyx

Maldiverna toppar de flesta resenärers drömlistor. Vad kan väl vara mer avslappnande och lyxigt än att bo på ett all inclusive-hotell på Maldiverna? På våra 4* och 5* resorts finns underbara möjligheter att njuta av kritvita stränder, vajande palmer, fantastisk mat och följa det marina livet vid korallreven. Med all inclusive kan ni verkligen njuta av det bekymmerslösa livet i paradiset.  Läs mer om resan.

Sydamerika

Brasilien

Följ med på vår eko-resa till Brasilien. Med fokus på historia, djur och natur besöker vi såväl Rio de Janeiros främsta destinationer som Kristus-statyn, och Copacabana, men mest tid spenderar vi med att spana på vilda djur i sina naturliga habitat på spännande utflykter i naturreservat. Läs mer om resan.

 

Resa till Peru Machu Picchu

Peru & Bolivia

Det bästa av Peru är en innehållsrik resa till bland annat Lima, Cusco, Arequipa, Machu Picchu, Inkas Heliga dal och Ballestasöarna. Resan kan också förlängas till Amazonas regnskog. Svensktalande färdledare. Läs mer om resan.

Våra aktuella gruppresor. 

 


Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm