Erbjudanden

Aktuella erbjudanden

Afrika

Resa till Tanzania Serengeti safari lejon

Safari i Tanzania och badsemester på Zanzibar

Följ med på safari till två av Tanzanias bästa nationalparker och kombinera med sol och bad på vackra Zanzibar. Du får uppleva en fantastisk 4-dagars safari i Serengeti och Ngorongorokratern med chansen att se the Big 5 och andra vilda djur på riktigt nära håll. Under safarin bor du dels på 3-stjärniga lodgen Eileen’s Trees Inn vid Ngorongoro och dels i vår 4-stjärniga tältcamp som ligger mitt ute i Serengeti med djuren inpå knuten. Efter safarin väntar avkoppling med sol och bad på Zanzibars vackra, vita stränder. Vill du se mer av ön finns utflykter att boka till. Extra prisvärd resa under oktober-mars – 12 dagar från 29.900kr.  Läs mer om resan.

Asien

Kryddplantage personer bär

Sydindien – Kerala och Tamil Nadu

Kerala längst ner i södra Indien lockar med frodig grönska, svala berg, spännande vattenvägar och långa stränder. Resan börjar i den tidigare portugisiska kolonin Cochin och fortsätter under ledning av den svenske färdledaren Hans Ljungqvists ledning genom Keala och Tamil Nadu. Gruppresan har avresa 15 februari, hemkomst 26 februari. Nu endast 22.900kr. Läs mer om resan.

Indiska Oceanen

Maldiverna med all inclusive – prisvärd lyx

Maldiverna toppar de flesta resenärers drömlistor. Vad kan väl vara mer avslappnande och lyxigt än att bo på ett all inclusive-hotell på Maldiverna? På våra 4* och 5* resorts finns underbara möjligheter att njuta av kritvita stränder, vajande palmer, fantastisk mat och följa det marina livet vid korallreven. Med all inclusive kan ni verkligen njuta av det bekymmerslösa livet i paradiset. Just nu 10 nätter på bungalow på stranden med all inclusive på Diamonds Athuruga eller Diamonds Thudufushi totalpris per person: från 37.900 SEK/vuxen i dubbelrum (ordinarie pris från 49.900 SEK/vuxen i dubbelrum). Läs mer om resan.

Sydamerika

Brasilien

Följ med på vår eko-resa till Brasilien. Med fokus på historia, djur och natur besöker vi såväl Rio de Janeiros främsta destinationer som Kristus-statyn, och Copacabana, men mest tid spenderar vi med att spana på vilda djur i sina naturliga habitat på spännande utflykter i naturreservat. Läs mer om resan.

 

Resa till Peru Machu Picchu

Peru & Bolivia

Det bästa av Peru är en innehållsrik resa till bland annat Lima, Cusco, Arequipa, Machu Picchu, Inkas Heliga dal och Ballestasöarna. Resan kan också förlängas till Amazonas regnskog. Svensktalande färdledare. Resan går 21 mars–3 april 2020 samt 21 oktober–2 november 2020. Läs mer om resan.

Perus höjdpunkter med Inkaleden är en äventyrlig resa med en 4-dagars vandring på den legendariska Inkaleden till Machu Picchu. Ni besöker också de största sevärdheterna i Lima, Cusco och Inkas heliga dal samt tar en båttur på Titicacasjön. Datum: 8–19 mars 2020. Läs mer om resan.

Våra aktuella gruppresor.