Familjeresor

Resor för hela familjen

Ta med familjen på en oförglömlig resa ut i världen! Vi har ett brett utbud av resor som passar barnfamiljer, allt från spännande safariresor i Afrika till sol- och badresor på Indiska oceanens paradisöar.

Här har vi plockat ut förslag på resor som är lite mer anpassade till barnfamiljer. Det är resor till barnvänliga resmål och resor som inte är så påfrestande att åka på med små barn. Här finns resor både för er som helst spenderar dagarna i poolen eller på stranden och för er som söker en lite mer äventyrlig familjeresa. Kontakta oss gärna om ni inte hittar något här så skräddarsyr vi er perfekta familjeresa!

Resor till safari och strandFoto: M. Lindén

Kenya och Tanzania fungerar utmärkt att resa i med barn, så varför inte ta med familjen på en oförglömlig safariresa? Här finns ett fantastiskt djurliv att beskåda, och under safarins game drives kan man få se djuren på riktigt nära håll. I Östra Afrika finns också underbara Zanzibar. Det är ett perfekt resmål för barnfamiljer som söker sol och bad vid fantastiska stränder och aktiviteter som passar hela familjen. Vi sätter ihop familjevänliga safariprogram som kombineras med avkoppling på barnvänliga hotell och stränder på till exempel Zanzibar eller Seychellerna. Se till exempel vår resa Tanzania & Zanzibar Familjeresa.

Äventyrsresor för hela familjenFoto: P. & H. Wester

Costa Rica är ett tropiskt paradis som erbjuder något för hela familjen! Här finns fantastiska aktiviteter för alla åldrar. Ni kan till exempel bada i Stilla havet, vandra på hängbroar bland molnskogens trädtoppar, besöka vulkanområdet Arenal och urforska storstaden San Josés. Vårt program Costa Rica A La Carte passar en äventyrslysten familj med olika intressen. De flesta av våra resor till Costa Rica passar bättre för familjer med lite äldre barn.

Kuba är ett spännande land att resa till för hela familjen. Kubanerna är väldigt barnkära, och det gör också Kuba till ett barnvänligt resmål! Till Kuba erbjuder vi resor som riktar sig till familjer som söker efter såväl äventyr, storstad, paradisstränder och upplevelser både på land och till havs. Ett exempel är vår resa Storstad & paradisstrand där ni bor både i Havanna och i sol- och badorten Varadero. I resan ingår också några spännande dagsturer.

Familjeresor till paradisöar

Upplev underbara Maldiverna med hela familjen! Här finns barnvänliga paradisstränder att bygga sandslott på, kristallklart vatten att snorkla i, och mycket mer! Vi har handplockat fyra fantastiska öar med resorter som tilltalar såväl vuxna som barn. Välj mellan trevliga 4* resorter, eller en 5* resort för er som är ute efter något utöver det vanliga. Eftersom barn åker med till ett förmånligt pris blir resan mycket prisvärd för just familjer. Vi rekommenderar varmt en resa till ekoresorten The Barefoot. Resorten ligger direkt på stranden, och här blir hela familjen väl omhändertagen!

Resa till Maldiverna familj strand

Seychellerna är ett paradis för hela familjen! Vi har satt ihop ett unikt resepaket med boende som passar familjer, Seychellerna – Familjeparadiset. Ni bor 7 dagar på ön Mahé och 7 dagar på ön La Digue. I paketet ingår bland annat en heldags kryssningsäventyr och cykelhyra på det nästan bilfria La Digue. Ni kan också besöka L’Union Estate Plantation som är roligt för hela familjen. Där kan man se jättesköldpaddor och bada i underbara vikar med kritvit sand omgivna av enorma granitblock. Ni kan också upptäcka fantastiska Seychellerna med bil och utforska öarnas fantastiska natur med gömda underverk vart man än vänder sig. Även de allra minsta kommer att trivas på Seychellerna!

Vad tycker våra kunder?

“Kenzan Tours har varit professionella och serviceminded när vi sydde ihop vår familjeresa till Costa Rica. Vi är mycket nöjda!”
Marie H, resenär 2024 (källa reco.se)

Våra familjeresor

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.