Temaresor

Upplevelserika temaresor

Vi ordnar resor med en mängd olika teman. Läs mer om våra olika temaresor och reseförslag under respektive temasida. Hittar du ingen resa som passar? Kontakta oss så skräddarsyr vi en resa till dig!

BröllopsresorSeychellerna 3 Jenny Hörnestig

Vi ordnar oförglömliga bröllopsresor till er som vill resa på smekmånad eller gifta er utomlands. Vi har bröllopspaket till vackra Seychellerna, Maldiverna och Borneo, men de flesta av våra resor går att skräddarsy så att de passar som bröllopsresor. Läs mer här. 

Familjeresor

Reser ni med barn har vi familjeresor som passar barnfamiljer. Resorna har barnvänliga resmål och ofta smidiga flygresor som även passar familjer med små barn. Varför inte ta med barnen på safari i Tanzania, utforska Costa Ricas regnskogar tillsammans eller sola och bada vid Indiska oceanens härliga stränder. Läs mer här.

Gruppresor

För er som vill utforska världen tillsammans med andra har vi gruppresor till Afrika och Central- och Sydamerika. En del av dem har skandinaviska deltagare och färdledare/guider. Några exempel är den populära rundresan på unika Madagaskar, safari i Zimbabwe och Botswana och en rundresa i Peru. Läs mer här.

Kryssningar

En kryssning är ett bra sätt att se flera platser och länder på kort tid. Du bor bekvämt på fartyget och kan utforska nya platser på dagarna. Vi har kryssningar till Medelhavet, Sydamerika, Centralamerika, Indiska oceanen och Asien. Vi skräddarsyr också paketresor med kryssning, flyg och hotell. Läs mer här.

KulturresorJusterad-P1010781

Med våra kulturresor får du på nära håll lära känna ett eller flera länders kulturer. Du besöker kulturskatter liksom städer och byar där invånarna visar upp sin kultur. Utforska Afrikas mångskiftande kultur eller res österut och utforska länder som Vietnam, Indien och Myanmar (Burma). Lockar Central- och Sydamerikas kulturer har vi rundresor i bland annat Guatemala, Peru och Ecuador. Läs mer här.

Naturresor

För dig som är naturälskare har vi en mängd resor där du får uppleva platser med vackra och storslagna landskap och ett rikt och spännande växt- och djurliv. Ecuador med Galapagosöarna, Costa Rica, Peru, Argentina, Madagaskar, Seychellerna, Malaysia. Listan kan göras lång på resmål där du får oförglömliga naturupplevelser! Läs mer här. 

Rundresor

Vi har ett stort utbud av rundresor i Afrika, Central- och Sydamerika, Indiska oceanen och Asien. Under resorna får du en helhetsupplevelse av landet då du ser både naturen, lär känna kulturen och möter invånarna i deras vardagsliv. Vill du avsluta med sol och bad ordnar vi också kombinationsresor. Läs mer här.

SafariTanzania

Vi är experter på safariresor till östra och södra Afrika och Asien. Hos oss hittar du resor med safari i olika nationalparker i Afrika, Indien och Sri Lanka. Många av resorna kan du också kombinera med sol och bad på bland annat Zanzibar, Seychellerna och Maldiverna. Läs mer här.

Solsemester

Boka din drömresa till någon av världens vackraste stränder. Zanzibar, Seychellerna, Maldiverna och Malaysia har alla de där vykortsvackra vita stränderna och kristallklara vatten. Även Mexiko, Costa Rica och Vietnam har vackra stränder för sol och bad. Välj mellan boenden i allt från enkla bungalows till lyxiga resorter. Läs mer här.

ÄventyrsresorCosta Rica Rafting 2 Walter

Söker du aktiviteter och äventyr under resan har vi resor som innehåller just det. Du kan bland annat bestiga Kilimanjaro, forsränna eller surfa i Costa Rica, cykla på Kuba eller vandra genom Sumatras regnskog. Läs mer här.

Företag & konferens

Stärk er teamkänsla och planera framtiden på en konferensresa utomlands. Vi har resor med aktiviteter som passar för teambuilding, till exempel forsränning i Costa Rica,
safari i Tanzania och cykelresor på Kuba. Har ni egna idéer, hör av er så skräddarsyr vi er konferensresa! Läs mer här.

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.