Betalning med kort

Betala din resa med kort

Här kan du betala din resa med de flesta betal- och kreditkort. Läs mer om säkerhet vid betalning med kort längre ner på sidan.

För att betala, fyll i nedanstående fält och klicka på “Gå vidare” så dirigeras du till DIBS säkra betalsida för betalning med Visa, MasterCard eller American Express.

Obs! Viktigt att tänka på vid flera delbetalningar
Varje enskild inbetalning till oss måste göras med ett fakturanummer som är unikt för just den inbetalningen. När du delbetalar din resa vid olika tillfällen är det därför viktigt att du från och med den 2:a inbetalningen kompletterar ditt fakturanummer med en eller flera bokstäver på slutet. Görs inte det kommer du att få ett felmeddelande och betalningen går inte igenom.

Gör så här om du ska delbetala resan vid olika tillfällen:

  • Vid 1:a inbetalningen skriver du in ditt fakturanummer som det är.
  • Vid 2:a inbetalningen lägger du till boktstaven U efter fakturanumret.
  • Vid 3:e inbetalningen lägger du till bokstäverna UU efter fakturanumret.
  • Osv.


 

Säkerhet vid betalning med bank- eller kreditkort

Kenzan Tours AB  uppfyller säkerhetsstandarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) genom att vi använder oss av ett separat betalfönster hos den certifierade betalväxeln, DIBS. Ditt kortnummer och dina personuppgifter hanteras därmed bara i en säker och certifierad miljö.

 

 

 


Räntefri delbetalning »
Villkor »

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.                Trygga Företag