Bokning

Bokningsformulär

Vänligen fyll i formuläret för alla resenärer i sällskapet. Detta är ett underlag för hela er bokning, inklusive flyget. Flygbolagen kräver fullständiga namn enligt pass. Samtliga namn för varje person måste därför finnas med, och ska stå i samma ordning som i passet. Skriv tilltalsnamnet i versaler. Kenzan Tours kan inte ta ansvar för eventuella kostnader och konsekvenser som uppstår på grund av felaktigt angivna namn.

Kontrollera att ditt pass kommer att vara giltigt minst 6 månader efter hemresan. Om passet går ut innan dess måste du skaffa ett nytt. Du kan fylla i uppgifterna nedan ändå, och komplettera med de nya passuppgifterna så snart du fått ditt nya pass. Observera att vi måste ha passuppgifterna senast 30 dagar före avresedatum, notera att du kan ladda upp en passkopia i formuläret nedan, dock max 5 passkopior åt gången.

(*) Obligatorisk information.

  Resenär 1

  Resenär 2

  Resenär 3

  Resenär 4

  Resenär 5

  Hantering av personuppgifter

  När du skickar in ovanstående bokningsformulär samlar vi in personuppgifter om dig och eventuella medresenärer. Uppgifterna används för att administrera, boka och leverera den resa och de tjänster du beställt av oss, det vill säga för att kunna uppfylla avtalet med dig. Uppgifterna överförs även till de samarbetspartners som ansvarar för olika delar av resan, till exempel flygbolag, hotell och researrangörer på resmålet. Det innebär att uppgifterna även överförs till länder utanför EU/EES. Uppgifterna sparas så länge de behövs för ändamålet och för att följa lagar som till exempel bokföringslagen. Vi vidtar de säkerhetsåtgärder som behövs för att skydda dina personuppgifter.

  Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och dina rättigheter i samband med det finns i vår personuppgiftspolicy.

  Adress

  Kenzan Travel Denmark ApS
  Stationspladsen 1
  3000 Helsingør
  CVR.nr 42636258

  Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
  Skeppsbron 34
  111 30 Stockholm
  Org.nr 556954-0783

  Kontakta oss

  Telefon: +46 (0)21-18 16 17
  E-post: [email protected]

  Telefontider
  Mån-fre: 9−16
  Besökstider
  Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.