Jul- och nyårsresor

Våra jul- och nyårsresor

Utforska världen !

Funderar du på att resa bort över jul och nyår? Vi har attraktiva resor ut i världen, både solresor samt rundresor med fantastiska natur- och kulturupplevelser.

Tanzania/Zanzibar

Resa till Tanzania Serengeti safari lejon
Vill du uppleva det bästa av Tanzanias natur och djurliv och kombinera med sol och bad på Zanzibar? Följ med på en safari i nationalparkerna Serengeti, Ngorongorokratern och Lake Manyara kombinerat med solsemester på Zanzibar. Läs mer om Tanzanias äventyr.  

Kuba

Resa Kuba Havanna Gatuartister

Vi har ett brett utbud av paketresor till Kuba, som alla passar bra för jul och nyår. Färgsprakande Havanna, vackra Viñalesdalen, dansa salsa i kolonistaden Trinidad, eller traska på kritvita stränder på paradisön Cayo Levisa och Cayo Santa Maria. Läs mer om Kuba och alla de möjligheter som erbjuds.

Costa Rica

Resa till Panama Bocas Del Toro

Costa Rica erbjuder stora naturupplevelser, äventyr och härliga stränder. Läs mer om våra resor till Costa Rica. Våra finfina paketresor till Costa Rica går året om.

Sri Lanka

Resa solresa Sri Lanka Maldiverna strand

Sri Lanka har storslagen natur, underbara stränder och fantastiska människor. Vi skräddarsyr din resa till Sri Lanka – det blir helt individuellt upplagda resor och programmen sker i privat regi med egen guide/chaufför. Det blir en kombination av rundresor där fokus ligger på kultur, natur och djurliv, med sköna stranddagar. Läs mer om vad Sri Lanka har att erbjuda.

Malaysia/Borneo

Resa till Borneo Kuching Orangutang

Malaysia och Borneo har allt från huvudstadens storstadspuls och shopping till en regnskog som räknas till världens äldsta, från näsapor och orangutanger till snorkling och glasklart vatten. Läs mer om äventyren som väntar på Borneo och Malaysia.

Maldiverna

Varför inte avsluta julhelgens alla bestyr med två veckor på en sandstrand? Ta den färdigpackade väskan direkt efter Kalle Ankas jul och flyg mot solen. Maldivernas avskildhet och korallrev gör ö-nationen i Indiska Oceanen till ett drömresmål. Med turkost vatten, vita stränder och vajande palmer är det receptet på den ultimata semestern.

Vietnam/Kambodja


Utforska Vietnams kulturhistoria och vackra natur. Det finns även möjlighet att kombinera med Kambodja.  Hanoi, Ho Chi Minh City, kryssning i världsarvet Halong Bays vackra skärgård, bergsbyar – ja Vietnam har så mycket mer att erbjuda. I Kambodja kan du besöka tempelstaden och världsarvet Angkor, de flytande byarna i Tonle Sapsjön och dödens fält.

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.