Jul- och nyårsresor

Våra jul- och nyårsresor

Utforska världen i jul!

Funderar du på att resa bort över jul och nyår? Ta en titt på våra erbjudanden här nedan. Vi har både solresor och rundresor med natur- och kulturupplevelser till olika delar av världen.

Centralamerika

Costa Rica
Costa Ricas gröna paradis passar hela familjen med sitt stora utbud av aktiviteter. Vi erbjuder tre julprogram med några av Costa Ricas största höjdpunkter. Läs mer om resan.

Kuba
Upplev genuina Kuba! Vi har flera avgångar från Skandinavien under jul och mellandagarna. Välj något av våra programförslag eller låt oss skräddarsy din resa till Kuba. Läs mer om resan.

Afrika

Safari och Zanzibar
Gör en oförglömlig resa till Tanzania med safari i Serengeti, Ngorongorokratern och Lake Manyara. Avsluta med en avkopplande solsemester på Zanzibars vita stränder. Läs mer om resan.

Indiska oceanen

Maldiverna
Res bort till lugnet i paradiset Maldiverna där barfotaliv på pudermjuka vita stränder står i fokus. Välj mellan olika resorter och avgångar. Läs mer om resan.

Seychellerna
Seychellerna är ett perfekt resmål för dig som vill ha en lugn solsemester vid några av världens vackraste stränder. Vi skräddarsyr din resa dit så att du får din drömresa till solen. Läs mer om resan.

Asien

Sri Lanka & Maldiverna
Utforska Sri Lankas spännande kultur, historia och vackra natur och avsluta med en vecka i paradiset Maldiverna. En perfekt mix av kultur, natur och sol & bad. Läs mer om resan.

Vietnam
Upplev Vietnams största sevärdheter med en gruppresa. Bland resans många höjdpunkter finns Hoi An, den gamla kejsarstaden Hue och en kryssning på Halong Bay. Läs mer om resan.

Kryssning Dubai–Mumbai
Åk på en fantastisk kryssning från Dubai till Mumbai med stopp i bland annat Abu Dhabi, Muscat och Goa. Koppla av ombord och upplev många spännande platser i land. Läs mer om resan. 

Endast flyg

Behöver du bara en flygstol? Vi har flyg till Kuba, Costa Rica och Seychellerna över jul och nyår. Se avgångar och priser här.