Jul- och nyårsresor

Våra jul- och nyårsresor

Våra jul- och nyårsresor

Funderar du på att resa bort över jul och nyår? Ta en titt på våra erbjudanden här nedan. Vi har både solresor och rundresor med natur- och kulturupplevelser till olika delar av världen. Vi uppdaterar kontinuerligt med fler julresor, så håll utkik här efter nya erbjudanden.

 

Centralamerika

Costa Rica
Costa Ricas gröna paradis passar hela familjen med sitt stora utbud av aktiviteter. Vi erbjuder tre julprogram med några av Costa Ricas största höjdpunkter. Läs mer.

Kuba
Upplev genuina Kuba! Vi har flera avgångar från Skandinavien under jul och mellandagarna. Välj något av våra programförslag eller låt oss skräddarsy din resa till Kuba. Läs mer.

 

Sydamerika

Ecuador med Galapagos
Upplev det bästa av Ecuador under en rundresa till bland annat Andernas spektakulära landskap, historiska städer, inkalämningar och inte minst en 4-dagars expedition till de unika Galapagosöarna. Läs mer.

 

Afrika

Safari och Zanzibar
Gör en oförglömlig resa till Tanzania med safari i Serengeti, Ngorongorokratern och Lake Manyara. Avsluta med en avkopplande solsemester på Zanzibars vita stränder. Läs mer.

 

Indiska oceanen

Maldiverna
Res bort till lugnet i paradiset Maldiverna där barfotaliv på pudermjuka vita stränder står i fokus. Välj mellan olika resorter och avgångar. Läs mer.

Seychellerna
Seychellerna är ett perfekt resmål för dig som vill ha en lugn solsemester vid några av världens vackraste stränder. Vi skräddarsyr din resa dit så att du får din drömresa till solen. Läs mer.

 

Asien

Sri Lanka & Maldiverna
Utforska Sri Lankas spännande kultur, historia och vackra natur och avsluta med en vecka i paradiset Maldiverna. En perfekt mix av kultur, natur och sol & bad. Läs mer.

Vietnam
Upplev Vietnams största sevärdheter med en gruppresa. Bland resans många höjdpunkter finns Hoi An, den gamla kejsarstaden Hue och en kryssning på Halong Bay. Läs mer.

Kryssning Dubai–Mumbai
Åk på en fantastisk kryssning från Dubai till Mumbai med stopp i bland annat Abu Dhabi, Muscat och Goa. Koppla av ombord och upplev många spännande platser i land. Läs mer.