Galapagosöarna

Ecuador Galapagos Sköldpaddor Aki NicolaidesOmkring 100 mil väster om Ecuador ligger ögruppen och nationalparken Galapagosöarna, bestående av 19 öar. Precis som Galapagos olika öar är unika på sitt sätt så är deras djurliv och växtlighet till stor del unikt. Här finns så många arter som du inte hittar någon annanstans i världen, till exempel Galapagospingvin och blåfotad sula, att nästan hälften av alla djur och växter är unika just för ögruppen. Det var också en stor anledning till att Charles Darwin tog Galapagosöarna som exempel för att stärka sin evolutionsteori.

Kenzan Tours tar dig med på ett färgsprakande äventyr mellan Galapagos vackra öar. Om du vill så följer du med på en av våra gruppresor med fasta avresedatum eller så kan du öluffa på egen hand. Vi hjälper dig så klart med alla förberedelser så att du kan känna dig trygg i att allt är på plats när du anländer. Just våra paketresor har flera olika inriktningar så att du ska kunna hitta ett upplägg som passar just dig bäst. Kanske vill du kombinera din resa till Galapagosöarna med ett besök i Machu Picchu eller uppleva både storstad och paradisstrand? Vi har alternativen!

Gör dig redo för en resa genom tiden i detta unika levande museum där du kommer se djur och växter du aldrig sett förut.

Ta chansen och upplev Galapagos övärld på det bästa sättet – Res med Kenzan Tours!