Grupperbjudanden

Upplev världen med en gruppresa

Följ med på en minnesvärd resa till vackra platser och spännande kulturer! Förutom nya reseupplevelser väntar också trevligt sällskap av medresenärer med samma intresse. Här nedan hittar du utvalda gruppresor till olika delar av världen som går en eller ett fåtal gånger per år. Resorna har såväl svenska som engelsktalande färdledare och guider.

Resor till Europa

Upptäck Europas pärlor

Rundresa till Slovenien & Italien

Upptäck natursköna Slovenien och norra Italiens pärlor. I Slovenien får ni se huvudstaden Ljubljana och de vackra Juliska alperna. Resan fortsätter till Italien där ni besöker Bolzano, Verona, Gardasjön och Venedig. Flera datum finns under 2019–2020. Läs mer om resan.

Stora rundresan genom Balkan

Utforska Balkan med en rundresa till hela sex länder på 15 dagar: Kroatien, Serbien, Nordmakedonien, Albanien, Montenegro och Bosnien. Ni besöker bland annat Dubrovnik, Zagreb, Belgrad, Mostar, Sarajevo och den mycket vackra Plitvice nationalpark. Flera datum finns under 2019–2020. Läs mer om resan.

Upplev vackra Slovenien

Slovenien beskrivs ofta som ett sagoland med många vackra platser att besöka. Denna resa till Slovenien tar dig bland annat till Ljubljana, Maribor, den berömda Postonjagrottan, de mysiga hamnstäderna Piran och Koper och till de natursköna Juliska alperna. Flera datum finns under 2019–2020. Läs mer om resan.

Adriatiska pärlor – rundresa till Italien, Slovenien & Kroatien

Upptäck några av de vackraste platserna runt Adriatiska havet. Ni besöker bland annat Venedig, slovenska hamnstäderna Piran och Koper, medeltida städer i Istrien, Plitvice nationalpark och de vackra historiska städerna Zadar, Split och Dubrovnik. Flera datum finns under 2019–2020. Läs mer om resan.

Resor till Centralamerika

Upplev genuina Kuba

Det bästa av Kuba, nyårsresa

Byt decembermörker och kyla mot Kubas värme och spännande kultur! Vincent Engström tar er med på en rundresa till Havanna, Viñales och Trinidad innan ni avslutar vid Varaderos underbara stränder. Datum: 26 dec – 8 jan. Läs mer om resan.

Kulinariska Tobago – följ med till en svenskägd kakaoplantage, utresa 19 januari 2020, 15 nätter

Den lilla paradisön Tobago är känd för de vita härliga stränderna, det ljumma vattnet och den lugna livsrytmen. En av höjdpunkterna på resan är ett besök på den ekologiska och svenskägda kakaoplantagen Tobago Cocoa Estate. Läs mer om resan hos vårt systerbolag.

Resor till Sydamerika

Res i fascinerande Sydamerika

Stora Sydamerikaresan

Utforska Sydamerikas storslagna natur och spännande kultur med en rundresa till Peru, Bolivia, Chile, Argentina och Brasilien. En svensktalande färdledare leder resan. Flera datum finns. Läs mer om resan.

Resor till Peru

Perus höjdpunkter på 10 dagar är en lite kortare men innehållsrik resa till några av Perus största sevärdheter. Resan går till Lima, Cusco, Heliga dalen, Machu Picchu och Titicacasjön. Datum: 26 februari – 7 mars. Läs mer om resan.

Perus höjdpunkter med Inkaleden är en äventyrlig resa med en 4-dagars vandring på den legendariska Inkaleden till Machu Picchu. Ni besöker också de största sevärdheterna i Lima, Cusco och Inkas heliga dal samt tar en båttur på Titicacasjön. Datum: 8 – 19 mars 2019. Läs mer om resan.

I Klassiska Peru får du uppleva Perus skatter som kondorerna i Colca Canyon, magiska Machu Picchu, Inkas Heliga Dal och Titicacasjön. Svensktalande färdledare. Flera datum finns. Läs mer om resan.

Det bästa av Peru är en innehållsrik resa till bland annat Lima, Cusco, Arequipa, Machu Picchu, Inkas Heliga dal och Ballestasöarna. Resan kan också förlängas till Amazonas regnskog. Svensktalande färdledare. Flera datum finns. Läs mer om resan.

Klassiska Peru & Bolivia tar dig med till Sydamerikas kulturella hjärta och enastående natur. Bland höjdpunkterna finns Machu Picchu, Cuzco, Puno, La Paz och Uyunis fascinerande saltöken. Svensktalande färdledare. Läs mer om resan.

Peru & Galapagos är en perfekt kombinerad rundresa med det bästa av Peru och de unika och helt fantastiska Galapagosöarna. Svensktalande färdledare. Flera datum finns. Läs mer om resan.

Perus höjdpunkter – rundresa med Amazonas regnskog ger dig det bästa av Perus kultur och natur. Rundresan går genom Anderna till bland annat Cusco, Colca Canyon och Machu Picchu, och avslutas i Amazonas regnskog. Svensktalande färdledare. Flera datum finns. Läs mer om resan.

Resor till Afrika

Afrika- för dig med stort intresse för djur och natur

Gruppresa till Tanzania – Livet på savannen

Följ med den svenska färdledaren Anders Broman på vår spännande safariresa till Tanzania som  kombineras med sol och bad på vackra Zanzibar. Syftet med resan är att studera och lära mer om mångfalden av arter och samspelet mellan dem på Östafrikas savanner. Resan äger rum 7–20 februari 2020. Läs mer om resan.

Resor till Asien

Utforska spännande Asien

Indiens pärlor

Upplev norra Indiens största sevärdheter på 11-dagar, såsom att åka cykelrickshaw, se New Delhi, fascineras av Amberfortet och Vindarnas palats i Jaipur och Taj Mahal i Agra. Vi åker dessutom på safari i nationalparken Rattambore för att spana efter den bengaliska tigern. Flera datum finns. Läs mer om resan.

Japan Light

Upplev några av Japans största sevärdheter. Vandra i vackra tempel och trädgårdar i Kyoto och Nara, njut av den bedårande natur och de pittoreska byarna i japanska alperna. Här badar vi i varma källor och bor på traditionellt hotell. Resan avslutas med blinkande neonskyltar, vackra skyskrapor och ett myller av människor i världsmetropolen Tokyo. Datum: 26 mars-3 april 2020. Läs mer om resan.

Japans kontraster

På denna 14 dagar långa rundresa får du uppleva det bästa Japan har att erbjuda, från den vibrerande aktiviteten i Tokyo – staden som aldrig sover – till gamla traditioner i Kyoto och Nara, bada i varma källor och du får lära dig om Hiroshimas historia. Datum: 1-14 april 2020. Läs mer om resan.

Stora Kina

Upplev Kinas största sevärdheter på vår mest kompletta rundresa som bland annat tar dig till Peking, Xian, Shanghai och Yangshou. Resan är 15 dagar lång (några avgångar är 17 dagar). Flera datum finns. Läs mer om resan.

Klassiska Kina

Under 12 dagar upplever vi vad klassiska Kina kan erbjuda, såsom Kinesiska Muren, Förbjudna Staden, Terrakottaarmén samt södra Kinas klassiska landskap. Flera datum finns. Läs mer om resan.

Klassiska Vietnam

Vår storsäljare. Resan inleds i huvudstaden Hanoi, går via skärgårdslandskapet Halong och kejsarstaden Hue till Ho Chi Minh city och en tur på Mekongfloden. Resan avslutas med sol och bad på Phu Quoc. Flera datum finns. Läs mer om resan.

 

Fler gruppresor

Förutom ovanstående resor har vi även andra rundresor som går flera gånger under året med engelsktalande färdledare och guider. Här hittar du länkar till alla våra gruppresor.

Länkar till våra utvalda gruppresor