Resa till Kuba Havanna Dans
Resa till Kuba Havanna Träning dansResa till Kuba Havanna gatumusikanter

Grönska, sockertoppsberg, tropiska frukter, rulla cigarr, kritvita stränder, 50-talsbilar och salsarytmer – vill du kittla din upptäckarlusta med en aktiv semester med vandring, cykling, ridning och besöka en farm? Då kan Kuba vara helt rätt! Våra boenden är så långt som möjligt små lokala privatägda guesthouses, så kallade Casa Particulares – en underbar boendeform som är ren och fräsch där du kommer nära lokalbefolkningen. Våra resor anordnas ihop med vårt systerbolag Aktivresor.

Kategorier: , Etiketter: , ,

Höjdpunkter

Kuba är mer än bara Havanna – ön är långsträckt och erbjuder många vackra naturupplevelser.
Viñalesdalen är klassat som ett av UNESCOs världsarv. I den bördiga dalen sticker kalkstensberg, sk mogotes, upp. På gården Finca Coco Solo kan man tex vara med om hur livet på gården ter sig, man kan lära sig blanda kubanska drinkar, laga mat, dansa salsa, ta en ridtur, cykla genom dalen och mycket mer.

Kubas vägar är bra och bilarna få, så det finns mycket goda möjligheter att cykla och upptäcka landet.

För salsa-entusiasten anordnas salsaresor, med lektioner inne i Havanna. Det går även ta lektioner på gården i Viñalesdalen och för att praktisera rekommenderas Tobago, där det dansas salsa på torget varje eftermiddag och kväll.

Med lokala guiders hjälp får naturälskaren möjlighet att nå Kubas alla gömda smultronställen. Ett eldorado för dig som är nyfiken på fåglar, sköldpaddor, ödlor och andra djur.

Cayo Levisa på Kubas nordvästra kust är en tropisk ö med palmer, 3 km kritvit sandstrand – och ett (!) hotell med bungalows på stranden. Perfekt för sol, bad, snorkla på korallrevet och bara njut av att tiden står stilla.

Datum och pris

Flera datum finns och pris varierar beroende på resans upplägg och längd.

Information och bokning

Se mer på www.aktivresor.se.
Aktivresor nås på 08-302103 samt på [email protected].

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ””

Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm