Resa Borneo Sköldpadda
Resa till Borneo Kuching orangutangApa Sukau Rainforest Lodge BorneoResa till Borneo Malaysia Orientnäshornsfågel BorneoResa till Borneo Malaysia Gaya Island ResortBorneo Strand

Paket: Borneo sköldpadds- och orangutangtur med sol och bad, 11 dagar

Prisexempel: 22 900 kr

Upplev underbara stränder och snorkla i Sydkinesiska sjön. Vi tar er med på en fantastisk tur för att se havssköldpaddor lägga sina ägg på stranden på Selingan Turtle Island och studera orangutanger på Sepilok Orangutan Center följt av stadsrundtur i Sandakan. Koppla av på Hotel Nexus & Spa Karambunai med dess underbara strand.

Artikelnr: BET3 , , , ,

Borneo sköldpadds- och orangutangtur med sol och bad

Detta ingår

  • Flyg Skandinavien- Kota Kinabalu t o r.
    Avresa från Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Oslo.
  • Alla flygskatter.
  • Alla inrikesflyg/inrikes transporter.
  • Boende 10 nätter inkl. frukost.
  • Nedanstående program.

Dagsprogram

Dag 1: Kota Kinabalu – Shangri La:s Tanjung Aru Resort
När ni ankommer till Kota Kinabalu möts ni på flygplatsen av vår representant och får transfer till hotell Shangri La’s Tanjung Aru Resort. Det ligger vackert vid Syd Kinesiska havet men bara ca 15 min från Kota Kinabalu. Boende i Kinabalu seaview rum. (Frukost)

Dag 2: Shangri La:s Tanjung Aru Resort
Fri tid för avkoppling eller stadsbesök. Boende på Shangri La’s Tanjung Aru Resort i Kinabalu seaview rum. (Frukost)

Dag 3: Selingan Island
Tidig morgon hämtas ni på hotellet för transfer till flygplatsen. Ankomst till Sandakan kl. 07.50 där ni möts av personal för transfer till båten. Nu har vi ca en timmes båtfärd till Selingan Turtle Island där vi checkar in i chatlet. Fri tid att undersöka omgivningen, bada och snorkla. Efter att vi ätit middag tar parkvakten med oss i små grupper, för att titta på när sköldpaddorna lägger ägg på stranden. Vi får se hur personal flyttar ägg till äggkläcknings-anläggningar och även hur de nykläckta sköldpaddorna får hjälp med att ta sig till havet. Ön blev naturreservat 1977 och sköldpaddor har grävt sina bon och lagt ägg här varje kväll sedan dess. Övernattning i tvåbäddsrum med bad. (Frukost, lunch och middag)

Dag 4: Selingan Island – Sepilok – Sukau
Vi återvänder till Sandakan med båt och fortsätter till Sepilok Orang utang Rehabiliteringscenter. Tio minuters promenad genom regnskogen på vandringsled (träplank) för att vara med när orangutangerna matas med mjölk och bananer. Vi får också se en videofilm om reservatet och dess djurliv. Efter lunch fortsätter vi med en stadsrundtur i Sandakan. Även Agnes Keith House och The Australian War Memorial hinner vi med att besöka. Sedan transfer till flygplatsen för avfärd till Kota Kinabalu och vidare till vårt hotell, Hotel Nexus. Boende i Borneo Garden Deluxe rum, inkl. frukost. (Frukost, lunch)

Dag 5-11: Hotel Nexus & Spa Karambunai
Tid för avkoppling med sol och bad på Hotel Nexus & Spa Karambunai. Boende i Borneo Garden Deluxe rum. (Frukost)

Dag 11: Hemfärd
Transfer till flygplatsen för hemfärd till Skandinavien.

Pris

Prisexempel per person: från 22 900 SEK.

Prisexemplet avser flyg i lägsta bokningsklass under lågsäsong och del i dubbelrum.

Priset påverkas bland annat av säsong, boendestandard, hur många som reser tillsammans och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris för er resa.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Paket: Borneo sköldpadds- och orangutangtur med sol och bad, 11 dagar”