Resa till Seychellerna Denis Island
Resa till Seychellerna bröllopsresaResa till Seychellerna Anse Lazio strandResa till Seychellerna Anse Source D'Argent La DigueResa till Seychellerna Praslin Cote D'Or Beach

Bröllopsresa till Seychellerna, 13 dagar

Prisexempel: 18 900 kr

Fira smekmånad på romantiska Seychellerna med vita stränder, turkost hav och ljumma vindar. Välj bland våra olika hotellpaket speciellt utvalda för en bröllopsresa på Seychellerna. I resan ingår flyg, hotell och smekmånadserbjudande. Ni har också möjlighet att lägga till 3–7 nätters kryssning runt Seychellerna.

Artikelnr: SEY1 Kategori: Taggar: ,

Bröllopsresa till Seychellerna

Nedanstående reseförslag har inga fasta avresedatum och kan genomföras året runt. Har ni andra önskemål än nedan förslag skräddarsyr vi gärna en resa som passar er.

Detta ingår i resan till Seychellerna

 • Flyg Skandinavien–Seychellerna t/r.
 • Alla flygskatter.
 • Färja Mahé–Praslin, La Digue och/eller Silhouette Island t/r.
 • 12 nätters boende på Mahé, Praslin, La Digue enligt nedan kombinationer.
 • Privat transfer i egen bil vid ankomst, hemresa och hotellbyten.
 • Personlig värd* som står till tjänst 24 h/dag under hela vistelsen.
 • Personlig välkomstmapp med kartor och annan nödvändig information.

*Värden ger er all nödvändig information, hjälper er om något oväntat inträffar, hjälper er att ordna lokala turer och bekräfta flygbiljetter etc.

Priser

1. Mellanklass
Boende 6 nätter på Mahé, Anse Soleil Beachcomber 2+* i standard sea view rum, inkl. frukost.
Smekmånadserbjudande: 1 flaska mousserande vin vid ankomst.

Boende 6 nätter på Praslin, Cote D’Or Chalet 2+* i standard bungalow, inkl. frukost.

Totalt pris per vuxen: 18 900 SEK.

2. Deluxe
Boende 6 nätter på Praslin, Le Domaine de La Resérve 4+* i superior sea view rum, inkl. frukost.
Smekmånadserbjudande: 1 flaska mousserande vin vid ankomst.

Boende 6 nätter på La Digue, Le Domaine de L’Orangeraie 4+* i garden villa, inkl. frukost.
Smekmånadserbjudande:

 • champagne och en fruktskål vid ankomst
 • 30 minuters manikyr eller pedikyr för bruden på hotellets spa eller på rummet
 • 1 romantiskt middag för två med levande ljus på restaurang Le Combava (3 rätters middag exklusive dryck).

Totalt pris per vuxen: 26 700 SEK.

3. Lyx
Boende 6 nätter på Mahé, Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare 5* i sea view room, inkl. frukost.

Boende 6 nätter på Silhouette Island, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5* i garden villa, inkl. halvpension.
Transfer med båt. Smekmånadserbjudande:

 • en fruktskål och canapéer vid ankomst
 • en pareo till bruden och t-shirt till brudgummen.
 • ett romantiskt bad.

Totalt pris per vuxen: 28 900 SEK.

Kryssning i Seychellerna

Passa på att kryssa i Seychellernas härliga övärld i den fina motoryachten Pegasus. Ni kan antingen komplettera ovanstående paket med en kryssning, eller byta ut några hotellnätter till en hytt på Pegasus. Ange i er förfrågan när under resan ni vill lägga in önskat kryssningsprogram så tar vi fram ett reseförslag.

Alla kryssningar innehåller stopp vid öar där ni kan utforska den vackra naturens flora och fauna, de fantastiska stränderna och den spännande undervattensvärlden. Välj mellan följande kryssningsprogram:

4 dagar/3 nätter med start på Praslin och avslut på Mahé
Rutt: Baie St Anne (Praslin) – Felicite – La Digue – Moyenne Island – Victoria (Mahé)

8 dagar/7 nätter med start och avslut på Mahé
Rutt: Victoria (Mahé) – St Anne Island – Curieuse – Cousin Island – Anse Lazio (Praslin) – Aride – St Pierre Island – Baie St Anne (Praslin) – Felicite Island – La Digue – Moyenne Island – Victoria (Mahé)

Läs mer om kryssningarna på Variety Cruises hemsida.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till info@kenzantours.se eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: SEY1

Varför boka en paketresa till Seychellerna med Kenzan Tours?

Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende via webben. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, som är ett familjevänligt paradis som passar alla åldrar, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours!

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om t ex flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika förmedlare på Internet.

– Kenzan Tours har resesäljare som regelbundet åker på studieresor till Seychellerna. De har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resvärd som står till tjänst för er 24 timmar om dygnet. Resvärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna och ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resvärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er
o s v.

– Kostar det inte mer att få allt detta jämfört med att boka på egen hand via Internet? Även om ni känner att ni har den tiden det kan tänkas ta att söka igenom internets mängder av förmedlare av flyg och boende på Seychellerna, för att få till en resa som ni tycker passar er, är det inte säkert att det blir billigare för det. I och med att vi samarbetar med en lokal operatör med mångårig erfarenhet och med betydligt bättre förhandlingsläge jämfört med dig som privatperson, så kan vi erbjuda mycket prisvärda paket till Seychellerna. Vi påstår inte att vi i slutändan kan hålla lägre priser jämfört med att ni bokar på egen hand via olika förmedlare på Internet, men vi kan skriva under på att vi erbjuder den bästa paketlösningen där ni får mest för pengarna till Seychellerna!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Bröllopsresa till Seychellerna, 13 dagar”