Smekmånadsresa till Seychellerna, 13 dagar

Prisexempel: 32 900 kr

Fira smekmånad på romantiska Seychellerna med vita stränder, turkost hav och ljumma vindar. Välj bland våra olika hotellpaket speciellt utvalda för en bröllopsresa på Seychellerna. I resan ingår flyg, hotell och smekmånadserbjudande. Ni har också möjlighet att lägga till 3–7 nätters kryssning runt Seychellerna.

Smekmånadsresa till Seychellerna

Nedanstående reseförslag har inga fasta avresedatum och kan genomföras året runt. Har ni andra önskemål än nedan förslag skräddarsyr vi gärna en resa som passar er.

Detta ingår i resan till Seychellerna

 • Flyg Skandinavien–Seychellerna t/r.
 • Alla flygskatter.
 • Färja mellan Mahé, Praslin, La Digue och/eller Silhouette Island t/r.
 • Eventuellt flyg Mahé – Denis Private t/r.
 • 12 nätters boende på Mahé, Praslin, La Digue, Silhouette Island eller Denis Private Island enligt nedan kombinationer.
 • Privat transfer i egen bil vid ankomst, hemresa och hotellbyten.
 • Personlig värd* som står till tjänst 24 h/dag under hela vistelsen.
 • Personlig välkomstmapp med kartor och annan nödvändig information.

*Värden ger er all nödvändig information, hjälper er om något oväntat inträffar, hjälper er att ordna lokala turer och bekräfta flygbiljetter etc.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

Priser

1. Mellanklass
Boende 6 nätter på Mahé, Anse Soleil Beachcomber 2+* i standard rum, inkl. frukost.
Smekmånadserbjudande: 1 flaska mousserande vin vid ankomst.

Boende 6 nätter på Praslin, Cote D’Or Chalet 2+* i standard bungalow, inkl. frukost.

Totalt pris per vuxen: 32 900 SEK.

2. Deluxe
Boende 6 nätter på Praslin, Coco de Mer Hotel 4+* i superior rum, inkl. halvpension.

Boende 6 nätter på La Digue, Patatran Village Hotel 3+* i Honeymoon Suite, inkl. frukost.
Smekmånadserbjudande:

 • En flaska vin och dekorationer på rummet vid ankomst

Totalt pris per vuxen: 46 200 SEK.

3. Lyx
Boende 6 nätter på Mahé, Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa 5* i King garden villa, inkl. frukost. Smekmånadserbjudande: 1 flaska vin och tårta på rummet vid ankomst.

 • 1 flaska mousserande vin och tårta vid ankomst
 • Romantisk picknick för två på stranden

Boende 6 nätter på Silhouette Island, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5* i garden villa, inkl. halvpension. Smekmånadserbjudande:

 • 1 flaska mousserande vin och tårta vid ankomst
 • Romantisk middag samt 1 flaska vin vid stranden på 4th Degrees Beach Bar

Totalt pris per vuxen: 56 700 SEK.

 

4. Premium Lyx

Boende 6 nätter på Mahé, STORY Seychelles 5* i Junior Suite with Balcony, inkl. frukost.

Smekmånadserbjudande:

 • En fruktkorg och sötsaker vid ankomst.
 • En flaska prosecco.

Boende 6 nätter på Denis Island, Denis Private Island Resort 5* i Beach Cottage, inkl. helpension.

Smekmånadserbjudande:

 • En flaska mousserande vin vid ankomst.
 • En cocktail vid den romantiska solnedgången.
 • En privat middag under stjärnorna (väderberoende).

Totalt pris per vuxen: 82 200 SEK

 

Kryssning i Seychellerna

Passa på att kryssa i Seychellernas härliga övärld i den fina motoryachten Pegasus. Ni kan antingen komplettera ovanstående paket med en kryssning, eller byta ut några hotellnätter till en hytt på Pegasus. Ange i er förfrågan när under resan ni vill lägga in önskat kryssningsprogram så tar vi fram ett reseförslag.

Alla kryssningar innehåller stopp vid öar där ni kan utforska den vackra naturens flora och fauna, de fantastiska stränderna och den spännande undervattensvärlden. Välj mellan följande kryssningsprogram:

4 dagar/3 nätter med start på Praslin och avslut på Mahé
Rutt: Baie St Anne (Praslin) – Felicite – La Digue – Moyenne Island – Victoria (Mahé)

8 dagar/7 nätter med start och avslut på Mahé
Rutt: Victoria (Mahé) – St Anne Island – Curieuse – Cousin Island – Anse Lazio (Praslin) – Aride – St Pierre Island – Baie St Anne (Praslin) – Felicite Island – La Digue – Moyenne Island – Victoria (Mahé)

Läs mer om kryssningarna på Variety Cruises hemsida.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: SEY1

Varför boka en paketresa till Seychellerna med Kenzan Tours?

Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende via webben. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, som är ett familjevänligt paradis som passar alla åldrar, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours!

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om t ex flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika förmedlare på Internet.

– Kenzan Tours har resesäljare som regelbundet åker på studieresor till Seychellerna. De har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resvärd som står till tjänst för er 24 timmar om dygnet. Resvärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna och ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resvärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er
o s v.

– Kostar det inte mer att få allt detta jämfört med att boka på egen hand via Internet? Även om ni känner att ni har den tiden det kan tänkas ta att söka igenom internets mängder av förmedlare av flyg och boende på Seychellerna, för att få till en resa som ni tycker passar er, är det inte säkert att det blir billigare för det. I och med att vi samarbetar med en lokal operatör med mångårig erfarenhet och med betydligt bättre förhandlingsläge jämfört med dig som privatperson, så kan vi erbjuda mycket prisvärda paket till Seychellerna. Vi påstår inte att vi i slutändan kan hålla lägre priser jämfört med att ni bokar på egen hand via olika förmedlare på Internet, men vi kan skriva under på att vi erbjuder den bästa paketlösningen där ni får mest för pengarna till Seychellerna!

Förfrågan

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.