Seychellernas höjdpunkter; Mahé, Praslin och La Digue

Prisexempel: 43 700 kr

Följ med på en oförglömlig resa till Seychellerna och öarna Mahé, Praslin och La Digue med boende på bra 4-stjärniga hotell. På Mahé finns naturen, vandringslederna och en unik flora och fauna. Praslin bjuder på Vallée de Mai, där du kan se den sällsynta kokosnöten Coco de Mer, fantastiska snorklingsplatser och god mat. La Digue är känt för sina vackra granitformationer, de underbara stränderna och en avslappnade atmosfär. Upptäck Seychellerna och skapa minnen för livet!

Besök tre av Seychellernas populäraste öar

Följ med på en oförglömlig resa till Seychellerna och öarna Mahé, Praslin och La Digue med boende på bra 4-stjärniga hotell. På Mahé finns naturen, vandringslederna och en unik flora och fauna. Praslin bjuder på Vallée de Mai, där du kan se den sällsynta kokosnöten Coco de Mer, fantastiska snorklingsplatser och god mat. La Digue är känt för sina vackra granitformationer, de underbara stränderna och en avslappnade atmosfär.

Detta ingår i resan

  • Flyg Skandinavien–Seychellerna t/r i ekonomiklass.
  • Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
  • Transfers från/till flygplats, färjor och hotell
  • Båttransfer mellan öarna
  • 3 nätter på Bliss Hotel Mahé i Standard Garden View inklusive halvpension, Mahé
  • 5 nätter på Les Lauriers Eco Hotel i ett Superior Room inklusive halvpension, Praslin
  • 4 nätter på La Digue Island Lodge i Garden Room inklusive halvpension, La Digue

 

Program

Avresa från Skandinavien med ankomst Seychellerna dagen därpå. Vid ankomst på Mahés flygplats blir du mött av vår representant för transfer till ditt hotell.

Mahé på Seychellerna bjuder på en härlig natur, vandringar i Morne Seychellois National Park och kulturella upplevelser i huvudstaden Victoria. Utforska också den unika flora och fauna på ön.
På Mahé bor du 3 nätter på Bliss Hotel Mahé eller liknande standard med halvpension.

Efter vistelsen på Mahé är det transfer till hamnen för vidare färd med båt till Praslin.

Praslin har sandstränderna, snorklingsplatser som Anse Lazio och Anse Georgette och den sällsynta kokosnöten Coco de Mer i Vallée de Mai. Ert hotell, Les Lauriers, bjuder sina gäster på gratis cykehyra för att kunna utforska denna fantastiska ö på egen hand.
På Praslin bor du 5 nätter på Les Lauriers Eco Hotel inklusive halvpension.

Er resa fortsätter därefter på La Digue dit ni tar er med en kort båttransfer.

La Digue är en av Seychellernas mest idylliska öar som hels utforskas på cykel. Besök den pittoreska hamnen, stanna vid någon av de många stränderna i världsklass som finn och upplev den lokala kulturen. På La Diuge står tiden stilla och atmosfären är avslappnad.
På La Digue bor du 4 nätter på La Digue Island Lodge inklusive halvpension.

Sista dagen är det transfer med båt till Mahé för vidare flyg hem med ankomst nästa dag.

Pris

Prisexempel per person: 43 700 SEK.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: SEY5

Varför boka en paketresa till Seychellerna med Kenzan Tours?

Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende på webben. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, som är ett familjevänligt paradis som passar alla åldrar, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours!

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om till exempel ett flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika förmedlare på Internet.

– Våra resesäljare åker regelbundet på studieresor till Seychellerna. Vi har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resvärd som står till tjänst för er 24 timmar om dygnet. Resvärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna och ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resvärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er o s v.

 

Förfrågan

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.