Resa till Kenya safari zebror
Resa till Kenya safari lejonResa till Kenya safari vårtsvinResa till Kenya safari solnedgångResa till Kenya safari giraff bröllopsresa

Program: Kili safari – Amboseli / Nairobi / Lake Nakuru / Masai Mara, 7 dagar

Prisexempel: 20 500 kr

Kili safari är en 7-dagars safari som utgår från Nairobi. Boendestandarden väljer ni själva: antingen Basic som är mellanklassboenden, eller Comfort som är bättre standard. Alla boendena är handplockade för att ni ska få mest valuta för pengarna. Helpension ingår. Garanterad fönsterplats i minivan som tar 2–5 personer. Safarin passar dig som vill åka på en safari i de populära nationalparkerna Amboseli, Lake Nakuru och Masai Mara viltreservat. Safarin har dagliga avgångar.

Artikelnr: NBO5 Kategori: Etiketter: ,

Kili safari

Detta ingår i safarin i Kenya

 • Transfers från/till flygplatsen eller hotell i Nairobi.
 • Helpension.
 • Alla parkavgifter.
 • 4×4 minivan med fönsterplats till alla, 2–5 personer i varje minivan. Om ni är minst fyra personer som bokar får ni en egen safari i egen minivan.
 • Engelsktalande chaufför/guide.
 • 2 flaskor 0,5 liters vatten per person och dag.
 • Rekommenderad miniminivå på dricks.
 • Flying doctors försäkring som täcker kostnaderna för en transport (vid sjukdom eller olycka) med intensive care air ambulance (ICAA) till Nairobi. Detta gäller under hela er vistelse i Östafrika.

Detta ingår inte

 • Flyg.
 • Privata försäkringar.
 • Visumkostnader.
 • Dricks utöver rekommenderad miniminivå.
 • Dryck.

Dagsprogram

Dag 1: Nairobi – Amboseli nationalpark
Ankomst till Nairobis internationella flygplats där ni möts av safarins representant. Färden går sedan vidare till foten av Afrikas högsta berg Killimanjaro och Amboseli nationalpark (250 km) där ni serveras lunch. Game drive i Amboseli under eftermiddagen. Middag och övernattning på:
Basic: Kibo Safari Camp
Comfort: Kilima Safari Camp

Dag 2: Amboseli
Efter frukost på lodgen tillbringar ni hela dagen i Amboseli nationalpark för att njuta av game drives. Ni återvänder till lodgen för lunch och avkoppling, sedan fortsätter game driven på eftermiddagen. På kvällen återvänder ni till lodgen för middag och övernattning på:
Basic: Kibo Safari Camp
Comfort: Kilima Safari Camp

Dag 3: Amboseli – Nairobi – Lake Nakuru nationalpark
Innan frukost åker ni på en game drive, och efter frukost beger ni er till Nairobi där ni äter lunch. Efter det fortsätter ni resan till Lake Nakuru nationalpark dit ni anländer sent på eftermiddagen för middag och övernattning. Om ni hellre vill äta er middagsbuffé på den kända restaurangen Carnevore kan ni utan tillägg byta till den restaurangen.
Comfort: Ziwa Bush Lodge

Dag 4: Lake Nakuru – Lake Naivasha
Efter frukost åker ni på en game drive i Lake Nakuru, och återvänder sedan till lodgen för lunch. Ni åker därefter till Lake Naivasha för en båtfärd och checkar sedan in på er lodge.
Basic: Lake Naivasha Resort
Comfort: Naivasha Sopa Lodge 4*

Dag 5: Masai Mara viltreservat
Efter frukost åker ni till Masai Marareservatet med lunchboxar för att på eftermiddagen åka på game drive i ett av världens mest kända djurreservat. Middag och övernattning på:
Basic: Ol Moran Tented Camp
Comfort: Azure Mara Haven 4*

Dag 6: Masai Mara
Efter frukost tillbringar ni hela dagen i reservatet med game drive inkl. picknicklunch. Sen eftermiddag återvänder ni till er lodge för middag och övernattning. Alternativt kan ni mot extra kostnad boka en ballongflygning över Mara med champagnefrukost ute i naturen som avslutning. Efter lunch och några timmars vila fortsätter en sen game drive.
Basic: Ol Moran Tented Camp
Comfort:Azure Mara Haven 4*

Dag 7: Masai Mara – Nairobi
Efter frukost lämnar ni Masai Mara och kör cirka 30 mil till Nairobi. Ni har med er lunchboxar och stannar för picknicklunch längs vägen. Ni ankommer till Nairobi under sen eftermiddag.

Pris

Prisexempel per person: 20 500 SEK.

Prisexemplet avser resa under lågsäsong med del i dubbelrum i boendestandard Basic.

Priset påverkas bland annat av säsong, boendestandard och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Skapa din drömresa med safari

Vi erbjuder en mångfald av safariprogram i östra Afrika som du kan kombinera med sol, bad och äventyr. I vårt unika koncept Östra Afrika Flex kan du själv skräddarsy din drömresa som du vill ha den. Läs mer om Östra Afrika Flex här.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: NBO5

Karta över Kenyas nationalparker
Kenya Nationalparker

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Program: Kili safari – Amboseli / Nairobi / Lake Nakuru / Masai Mara, 7 dagar”

Adress

Kenzan Tours
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm

Organisationsnummer: 556954-0783
Kenzan Tours på Facebook

Kontakta oss

Telefon: 021-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.

Titta på vår presentationsfilm