Kryssning Seychellerna med paradisstränder, 14 dagar

Prisexempel: 39 300 kr

Kryssa i Seychellernas underbara skärgård med ett fint segelfartyg. Under resan gör ni strandhugg på flera olika öar med kritvita stränder. På La Digue rekommenderar vi att hyra en cykel för att utforska ön. Ni får också möjlighet att snorkla eller dyka i det kristallklara vattnet som har ett fantastiskt marint liv (dykning mot tillägg). Seychellerna har ett tropiskt klimat och här njuter man året runt av varma vindar och varmt hav. Helpension ingår i resan, internationellt och kreolskt kök står på menyn (dryck ingår ej).

Kryssning i Seychellerna med paradisstränder

Denna resa är en fristående resa som och kan genomföras året runt. Aktiviteterna har alltid lokala, engelsktalande guider med stor kännedom om platserna ni besöker.

Programmet nedan är ett förslag på en resa som vi själva varmt rekommenderar. Vill du ändra något i programmet skräddarsyr vi gärna ett program som passar dina önskemål. Du bestämmer själv när du vill åka, vad du vill göra och hur du vill bo.

Detta ingår i resan till Seychellerna

  • Flyg Skandinavien–Seychellerna t/r i ekonomiklass.
  • Alla flygskatter.
  • 3 nätters boende på Mahé, dubbelrum inkl. frukost.
  • Heldagsutflykt på Mahé.
  • 7 nätters* seglingskryssning inkl. helpension. Hyttkategori A med AC.
  • 3 nätters boende på Praslin, La Digue eller Mahé, standard dubbelrum inkl. frukost.
  • Privat transfer i egen bil vid ankomst, efter kryssningen och vid hemresa.
  • Personlig värd** som står till tjänst 24 h/dag under hela vistelsen.
  • Personlig välkomstmapp med kartor och annan information.

* November – april är kryssningen 7 nätter och maj – oktober är kryssningen 6 nätter.

**Värden ger er all nödvändig information, hjälper er om något oväntat inträffar, hjälper er att ordna lokala turer och bekräfta flygbiljetter etc.

Dagsprogram

Dag 1–4 (onsdag–lördag): Ankomst till Seychellerna
Vid ankomst till Seychellerna där ni möts av en lokal representant och får transfer till hotellet. Dagarna fria för egna aktiviteter. Boende inkl. frukost.
Se förslag på hotell via nedan länkar:
Mellanklassboende
Deluxeboende

Dag 3 (fredag): Heldagsutflykt på Mahé
Ni blir upphämtade på ert hotell för en dagstur runt Mahé med stopp i huvudstaden Victoria med sin färgsprakande matmarknad. Ni får också se Victoria Clock Tower, en replika av Big Ben som uppfördes här 1903. Klocktornet är Seychellernas äldsta och mest populära historiska landmärke. Dagen fortsätter med besök i en hantverksby och en kryddträdgård där Seychellernas fauna finns representerad. Man har här en hänförande utsikt över Indiska oceanen och de övriga Inner Islands. Ni äter lunch på en lokal restaurang längs vägen. Om tid finns stannar ni till för ett dopp vid någon fin strand. Dagen avslutas med besök på en tefabrik där allt görs för hand.

Dag 4–10 (lördag–lördag): Kryssning
Dag 4 får ni transfer till segelkryssaren. Därefter väntar ett 6–7 nätters kryssningsäventyr på klassiska segelkryssare byggda i början av 2000-talet. Ni bor i egen hytt och har helpension under hela turen. Ni kommer att besöka Praslin och dess småöar, La Digue, systeröarna Grande Soeur och Petite Soeur, Coco Island, Booby Island, Aride Island, Curieuse Island och Ile Seche.

Dag 10–14 (lördag–tisdag): Mahé, Praslin eller La Digue
Efter ankomst till hamnen i Mahé får ni transfer till ert hotell på Mahé, alternativt till färjan till Praslin eller La Digue där ni bor fyra nätter i standardrum inkl. frukost.
Se förslag på hotell via nedan länkar:
Mellanklassboende
Deluxeboende

Dag 14: (tisdag)
Transfer till flygplatsen för hemresa.

Resan kan förkortas eller förlängas enligt önskemål. Åker ni på bröllopsresa bjuder ofta hotellen på överraskningar!

Prisexempel

Prisexempel per vuxen i dubbelrum: från 39 300 SEK**. En lokal konserveringsavgift om 190 Euro per person behöver betalas på plats.

** Vid resa resa med 6 nätters kryssning och 7 nätters hotell är frånpriset 33 600 SEK och den lokala konserveringsavgiften 155 Euro per person.
Barn i extrabädd har rabatterat pris.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

Prisexemplet avser resa under lågsäsong med lägsta flygpris och del i dubbelrum på mellanklasshotell. Priset påverkas bland annat av säsong, boendestandard och skiftningar i valutakurserna. Skicka en förfrågan så återkommer vi med en offert med aktuellt pris.

Information och bokning

För mer information, förfrågningar och bokning, fyll i detta formulär, maila till [email protected] eller ring oss på 021-18 16 17.

Artikelnr: SEY6

Varför boka en paketresa till Seychellerna med Kenzan Tours?

Idag är det relativt enkelt att på egen hand boka flyg och boende hos olika förmedlingssidor på Internet. Men när man ändå ska lägga pengar på en drömresa till Seychellerna, som är ett familjevänligt paradis som passar alla åldrar, gör det så att ni blir nöjda med resan. Här följer några skäl till att boka er drömresa till Seychellerna med Kenzan Tours!

– Ni bokar en paketresa som innehåller såväl flyg, flygskatter, boende, transfers och övrigt arrangemang som turer och hyrbil. Ni skyddas av paketreselagen och är automatiskt ekonomiskt skyddade om t ex flygbolag skulle gå i konkurs. Ni har alltså en helt annan trygghet jämfört med att boka separata delar av resan via olika förmedlare på Internet.

– Kenzan Tours har resesäljare som regelbundet åker på studieresor till Seychellerna. De har besökt de flesta av de boenden vi förmedlar och kan vägleda er till att välja rätt boende för era intressen och budget. Som exempel kan vi ge er råd om vilka boenden som ligger vid de stränder som inte är påverkade av vindarna som, beroende av tid på året, för med sig sjögräs på stränderna. Vi kan också tipsa om relevanta upplägg och program, samt tipsa om olika utflyktsmål och aktiviteter.

– Kenzan Tours samarbetar med en lokalt anknuten operatör som har personal på alla de öar vi har boenden. Ni blir personligt bemötta av er personliga resvärd som står till tjänst för er 24 timmar om dygnet. Resvärden har lång erfarenhet och kunskaper om Seychellerna och ni träffar alltid er värd när ni kommer fram till ett nytt ställe (om ni bokar fler boenden). Resvärdens uppgift är att bistå med så mycket hjälp och information som behövs för att göra er vistelse så trevlig som möjligt.

– Åker man på semester vill man ha en så bekymmersfri tillvaro som möjligt. Inte vill ni oroa er för oseriösa taxichaufförer, eller trängas i köer för att köpa biljetter till nästa färja som går till andra öar? Eller kontakta flygbolag för att bekräfta er hemresa? Allt detta och mycket mer, gör vår lokala representant för att ni ska få ut mer av er semester och slippa allt bekymmer. Ni tas om hand under hela er vistelse, vår lokala representant finns alltid med när ni ska byta hotell, ta färjan till nästa ö, se till att hyrbilen kommer till ert boende, ordna lokala turer åt er o s v.

– Kostar det inte mer att få allt detta jämfört med att boka på egen hand via Internet? Även om ni känner att ni har den tiden det kan tänkas ta att söka igenom internets mängder av förmedlare av flyg och boende på Seychellerna, för att få till en resa som ni tycker passar er, är det inte säkert att det blir billigare för det. I och med att vi samarbetar med en lokal operatör med mångårig erfarenhet och med betydligt bättre förhandlingsläge jämfört med dig som privatperson, så kan vi erbjuda mycket prisvärda paket till Seychellerna. Vi påstår inte att vi i slutändan kan hålla lägre priser jämfört med att ni bokar på egen hand via olika förmedlare på Internet, men vi kan skriva under på att vi erbjuder den bästa paketlösningen där ni får mest för pengarna till Seychellerna!

Förfrågan

Adress

Kenzan Travel Denmark ApS
Stationspladsen 1
3000 Helsingør
CVR.nr 42636258

Kenzan Travel Sverige AB (moderbolag)
Skeppsbron 34
111 30 Stockholm
Org.nr 556954-0783

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)21-18 16 17
E-post: [email protected]

Telefontider
Mån-fre: 9−16
Besökstider
Mån−fre: 10−16, endast förbokade möten.